تکست آهنگ یه لبخند از عماد Lyrics Music Ye Labkhand Emad دانلود آهنگ جدید عماد بنام یه لبخند با بالاترین کیفیت Download New Music Emad – Ye Labkhand یه لبخند از ته دل یه حس فوق العاده یه قاب عکس دوتیی رو دیوار اتاقه یه دنیا خوشبختی داره تو دنیام پا میذاره تو که باشی تو دنیام دلم هیچ دردی نداره دلم هیچ دردی نداره دلم هیچ دردی نداره بهترین حسی که تو دنیامی بهترین عشقی که تو قلبمه بهترین شوقی که تو چشمامی تو رو من هیچ موقع نمیدم از دست بهترین حسی که تو دنیامی بهترین عشقی که تو قلبمه بهترین شوقی که تو چشمامی تو رو من هیچ موقع نمیدم از دست ♫♫♫♫♫♫ بدون چتر زیر بارون کنارت فوق العادست تموم زیبایی شب پیش چشمات خیلی سادست غروب دلتنگ پاییز تماشایی کنارت یه لحظه که دور شی ازم چشمام می مونن به راحت چشمام می مونن به راحت بهترین حسی که تو دنیامی بهترین عشقی که تو قلبمه بهترین شوقی که تو چشمامی تو رو من هیچ موقع نمیدم از دست بهترین حسی که تو دنیامی بهترین عشقی که تو قلبمه بهترین شوقی که تو چشمامی تو رو من هیچ موقع نمیدم از دست بهترین حسی که تو دنیامی بهترین عشقی که تو قلبمه بهترین شوقی که تو چشمامی تو رو من هیچ موقع نمیدم از دست بهترین حسی که تو دنیامی بهترین عشقی که تو قلبمه بهترین شوقی که تو چشمامی تو رو من هیچ موقع نمیدم از دست