سلام دوستان گلم با نظرسنجی مسابقه :: عکاسی با موضوع سفره هفت سین :: در خدمتتون هستم ممنون از همه دوستانی که شرکت کردند :: قوانین :: کاربری نمیتونه به خودش رای بده و در این صورت رایش حذف خواهد شد در مورد عکس ها و رایتون نظر بدید ولی صاحبان عکسا ..عکسای خودشون رو لو ندن .. نظرسنجی چند گانه ست ولی لطفا به بهترین عکس رای بدید عکس شماره 1 خانوم مرجانه عزیز 8 رای عکس شماره 2 خانم *SAma* 6 رای عکس شماره 3 atefeh_jooon عزیز 3 رای عکس شماره 4 Shahab گرامی 8 رای عکس شماره 5 این هم عکس سفره هفت سین خودم بود 12 رای
سلام عكس شماره ٥ خيلي هنرمندانه تر چيده شده تزيينات شيك و ظريفي داره ، ولي واقعا كامل نيست از لحاظ هفت سين بودنش شايدم من نتونستم پيدا كنم همه سين ها رو . بقيه عكسا هم زيبايي خودشونو دارن و البته كامل تر! تشكر از هر ٥ نفرتون
ممنون از همه عزیزانی که رای دادند و اون عده از جیگرایی که شرکت کردن بزودی اسامی شرکت کننده ها و برنده در همین تاپیک اعلام میشه
خب دوستان اسامی شرکت کننده ها در پست اول ویرایش شد به نفرات اول تا سوم برا اساس آرا مدال اهدا خواهد شد سپاس از همه دوستان گلم
با سلام عزیزان تاپفرومی بدین ترتیب مدال طلای این مسابقه به خانم نگار @نگار مدال نقره به بانو مرجانه و آقا شهاب به اتفاق هم @مـرجانه @Shahab و مدال برنز نیز به سمای عزیز اهدا میشود... @*SAma* عذر خواهم اگر اهدای مدال با تاخیر همراه بود... موفقیت این عزیزان رو از خداوند خواستارم