بزرگی میفرمودند ؛ واهــــآآآآآی .)) ما دو روحِ وَشَت ناکیـم !.. خُب این تاپیک و ایجاد کردیم ، تا چیزایی که مُد میکنیم رو بذاریم ! و اجازه میدیم هر کَس خواست اعتراض کنه که ؛ فلان چیز رو شما باب نکردید ! اما مهم ماییم که میدونیم خودمون بودیم که باب ـش کردیم .)) ♦در هر پسـت یکی از موضوعات گفته میشه ! ♦از زندگیتون لـذت ببریـد ، و بذارید دیگران هم لذت ببرن ! ×و اینجا پستای بی ربط و با ربط نذارید× با تشکر از یــار جان ؛ @Tabassom
" .. " میگفت ؛ نفس یه روز میرسه که تو کتابای مدرسه ای و دانشگاهی هم دیگه ، به جای سه نقطه از دو نقطه استفاده کنن ! اون روزا هیچکس از دو نقطه استفاده نمیکردُ ، تهِ همه داستانای تلخ یه سه نقطه میذاشتن ! گاهی هم که حرف کم میاوردن از این سه نقطه بدبخت استفاده میکردن ! مدتی بود که از سه نقطه بدم اومده بودُ حس میکردم ، یه حسِ مزخرفی به طرفِ مقابلم انتقال میده ! شروع کردم به استفاده از دو نقطه یه نقطه رو برداشتم واسه روزِ مبادا ! که اگه کسی خیلی اذیتم کرد ؛ بذارمش آخرِ حرفم که میگم ؛ خداحافظ . و اون دو نقطه رو نگه داشتم برای خودم که وقتی ناراحت بودم ، وقتی گیج بودم ، وقتی ترجیح دادم سکوت کنم ، ازشون کمک بگیرم و بگم ؛ مرسی .. تا اینکه چند ماه پیش متوجه شدیم ، دیگه اکثراً از دو نقطه استفاده میکنن و دوباره گفت ؛ نفس دیدی گفتم ؟! باور کن چند وقت دیگه تو کتابام دو نقطه میبینی .. مگه چیزایی که الان مدِ کیا مُد کردن ؟! همشون آدمایی بودن مثه ما .. ساده ، گاهی شیطون ، گاهی زیرک ، گاهی عصبی ، گاهی ساکت ، و وقتی با همیـم ؛ آروم .. P.M 10:40 1394.12.11