دلم کسی رومیخواد که وقتی بهش میگم: بای... نگه خداحافظ ... بگه دیوونه چت شده باز؟؟ من دوستت دارم ... فکر کردی به این راحتیا ولت میکنم؟ دلم کسی رومیخواد که درکم کنه.... نه ترکم ... دلم کسی رومیخواد که... با افتخاربه همه بگه این ماله منه... دورم نزنه !!! دوستانی که مشخصات فوق را دارا می باشند ،با در دست داشتن 2 قطعه عکس،کپی شناسنامه و کارت ملی در این تایپیک ثبت نام کنند.انتخاب از طریق قرعه کشی انجام خواهد شد .نام برنده خوشبخت از انجمن تاپ فروم اعلام می شود.
دلــــــــــــم کســــــــــی رو میـــــــــــــــــــخواد کهجز مـــــــــــن کســـــــــــــی رو نخـــــــــواد…..
به قول شاعر زین همرهان سست عناصر دلم گرفت شیر خدا و رستم دستانم آرزوست زین خلق پر شکایت گریان شدم ملول آن های و هوی و نعره ی مستانم آرزوست
دلم یکیو میخواد که ... مال خود خودم یکی که نگرانم باشه یکی که براش مهم باشم یکی که مثل تو پشتمو خالی نکنه .... دلم یکیو میخواد که وقتی بهش خوبی میکنم فکر نکنه محتاجشم کسی که جواب محبت هامو با محبت بده ... دلم کسی رو میخواد که بتونم بهش ببالم ... دلم کسی رو میخواد که جلو دیگران با افتخار بگم این مال منه... این دنیای منه ... دلم این روزا یه مرهم یه دوست داشتن واقعی میخواد ... یکی که رفیق باشه .. یکی که دستاشو بگیرمو با هم یه عالمه قدم بزنیم ... دلم یه دوست داشتن میخواد .. دوست داشتنی که این روزا به سادگی گیر نمیاد ...!
دلــــــم کسی رو میخواد که فقط آرزوی خــــــودم باشه نه عشق و عزیز خیلیا...!! دلــــــم کسی رو میخــــــواد که با دیدن یکی بهتر از من، دلــــــش نلرزه...!!! دلــــــم از اون رابطه ها میخواد که مجــــــبور نباشی با چنــــــگ و دندون حفظش کنی و همیــــــشه کلافــــــه باشی بدونی حتی اگه یــــــه ماه هم نباشی کسی جــــــاتو نمیگیره...! یکــــــی که انقدر خوب باشه تا مجبور نباشم واسه اینکه نگاهی دلشو نبره مثه دلقــــــکا صــــــورتمو هــــــزار رنگ کنم و ترس از پاک شدنش داشته باشم!