هر که نیکی خویش را نثار کند، دلها به سوی او می گرود. (امام علی(ع)) به نصیب خود از روزی راضی باش تا بی نیاز زندگی کنی. (امام علی(ع)) دانش را بجویید تا به آن شناخته شوید و به آن عمل کنید تا از اهلش باشید. (امام علی(ع))
سرگرمی داشته باشید و تفریح کنید؛ چرا که خوش نمی دارم در دین شما درشتی و سختی دیده شود. (پیامبر خدا(ص)) عجب دارم از کسی که مرگ در تعقیب اوست و او آرزومند دنیاست. (پیامبر خدا(ص)) سفر کنید، که اگر در سفر مالی به چنگ نیاورید، عقل (تجربی) شما فزونی خواهد یافت. (پیامبر خدا(ص))
بر شما باد به تفکر، که تفکر مایه حیات قلب شخص بصیر و کلید در حکمت است. (امام حسن(ع)) آن که از خودش راضی شود، ناراضیان از او فراوان گردند. (امام هادی(ع))
عجب دارم از کسی که مرگ در تعقیب اوست و او آرزومند دنیاست. (پیامبر خدا(ص)) با بی توجهی به امور پست، بر ارزش خود بیفزایید. (امام علی(ع)) سه چیز محبت می آورد : دینداری ، تواضع و بخشش. (امام صادق(ع)) بردباری لباس عالم است، پس تو خود را از آن عریان مدار. (امام باقر(ع)) گنج های روزی، در گشاده رویی است. (امام علی(ع))
کسی که به اوضاع زمان خود آگاه باشد، گرفتار هجوم اشتباهات نمی شود. (امام صادق(ع)) پایداری زندگی به برنامه ریزی درست و وسیله ی رسیدن به آن، مدیریت صحیح است. (امام علی(ع)) سفر کنید، که اگر در سفر مالی به چنگ نیاورید، عقل (تجربی) شما فزونی خواهد یافت. (پیامبر خدا(ص)) در اسلام هیچ بنایی نزد خدا محبوب تر و ارجمندتر از ازدواج نیست. (پیامبر خدا(ص)) براستی بهترین شما کسی است که برای خانواده اش بهتر باشد. (پیامبر خدا(ص)) اعتماد به خدا بهای هر چیز گرانبها، و نردبانی به سوی هر بلندایی است. (امام جواد(ع)) روزی اندک و بسنده بهتر است از روزی بسیار و بازدارنده {از یاد خدا}. (پیامبر خدا(ص)) نیت مومن بهتر از عمل او، و نیت کافر بدتر از عمل اوست. (پیامبر خدا(ص))
هر کس به آنچه خداوند به او داده است راضی باشد، راحت ترین زندگی را دارد. (امام علی(ع)) پایداری دولت ها به برپا داشتن راه و رسم دادگری است. (امام علی(ع))
هر که به خانواده اش نیکی کند، خداوند بر عمرش بیفزاید. (امام صادق(ع)) در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد، که نزد خداوند(عزوجل) محبوبتر و ارجمندتر از ازدواج باشد. (پیامبر خدا(ص))