1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

زندگی را از دریچه تازه ای نگاه کنید!

شروع موضوع توسط !!!OMID!!! ‏23/10/15 در انجمن پست اسپم

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    کارشناس نظام مهندسی
    [​IMG]در حال بارگذاری
    در سال 2012 من 25 ساله بودم، با زن رویاهایم ازدواج کرده بودم، شغل مناسب و خانه زیبایی داشتم و به نظر می رسید همه آنچه را که باید، داشتم. اما یک پوچی عمیق درونم بود که ناگهان سربرآورد و من خودم را در مطب پزشکان با بیماری که افسردگی تشخیص داده می شد، یافتم. زندگی نور و رنگش را از دست داده بود. من در تاریکی بودم، جایی ترسناک که خودم هم نمی دانستم چرا!

ما برنامه سفر به اروپا را ریختیم. مانند همه تعطیلات یک دوربین با خودمان برداشتیم. به زودی متوجه شدم واقعا به عکاسی و گرفتن عکس های خلاقانه علاقمندم و به چیزها کمی متفاوت نگاه می کنم. یک بار زمانی که خانه بودم به طور اتفاقی اینستاگرام را دانلود کردم و بار دیگر عکاسی وارد ذهنم شد. دوربین را از کمد برداشتم و شروع به عکاسی از سگم و وسایل خانه کردم. . درنهایت دوربین را برداشتم و به ساحل برای تماشای طلوع آفتاب رفتم.

اگر بگویم افسردگی ام یک شبه خوب شد دروغ گفته ام، اما در طول چند ماه، هرچه بیشتر عکس می گرفتم، عشق و زیبایی های جهان را بیشتر می دیدم و حالم بهتر می شد. افسردگی، زندگی مرا از رنگ محروم کرده بود و از طریق لنز دوربین دوباره همه چیز رنگ می شد. مکان ها و چیزهایی که به سادگی از آن ها رد شده بودم حالا مقابلم ایستاده بودند و زیبا و قابل تحسین به نظر می آمدند. نمونه هایی از عکس های من که رنگ و نور تازه ای وارد زندگی ام کردند را درمی توانید ببینید. حالا بیش از 3 سال از دوران گذشته و دنیا جای کاملا متفاوتی برای من است. حالا من می توانیم بنشینم و چیزهای ساده و کوچک زندگی را هم درک کنم. من جزئیات پیچیده و کوچکی که این جهان بزرگ و زیبا را تشکیل داده اند تحسین می کنم.

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری

[​IMG]در حال بارگذاری