Boy, look at you, looking at me عشقم،نگات می کنم، داری منُ نگاه میکنی! I know you know how I feel میدونم که میدونی چه احساسی دارم .. Loving you is hard, being here is harder عاشقِ تو بودن سخته ولی اینجا بودن سخت تره ! You take the wheel همه چی با خودت .. (هر کار میخوای بکن) I don’t wanna do this anymore دیگه نمیخوام این کارُ بکنم ! It’s so surreal, I can’t survive خیلی عجیب غریبه ،نمی تونم دووم بیارم .. If this is all that’s real اگه تمامِ واقعیت این باشه ! All I wanna do is get high by the beach تنها چیزی که می خوام اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get high by the beach, get high کنارِ ساحل اوج بگیرم ، اوج بگیرم .. All I wanna do is get by by the beach تنها چیزی که می خوام اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get by baby, baby, bye, bye رد بشم عزیزم، عزیزم، خدافظ، خدافظ، خدافظ .. The truth is I never حقیقت اینه که من هیچ وقت ؛ Bought into your bullshit خریدار مزخرفاتی که میگفتی نبودم ! When you would pay tribute to me وقتی که میخواستی بهم احترام بذاری Cause I know that چون میدونستم که All I wanted to do is get high by the beachتنها چیزی که می خواستم اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get high baby, baby, bye, bye رد بشم عزیزم، عزیزم، خدافظ، خدافظ، خدافظ .. Boy look at you, looking at me عشقم،نگات می کنم، منُ نگاه میکنی! I know you don’t understand می دونم که نمی فهمی .. You could be a bad mother f**ker تو می تونی یه عوضی باشی ! But that don’t make you a man ولی اینجوری بودن ازت مرد نمیسازه ! Now you’re just another one of my problems الان تو فقط یکی دیگه از مشکلاتمی ! Because you got out of hand چون دیگه از دست رفتی ! We won’t survive ما جونِ سالم به در نمی بریم! We’re sinking into the sand توی ماسه ها غرق میشیم! All I wanted to do is get high by the beachتنها چیزی که می خواستم اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get high baby, baby, bye, bye رد بشم عزیزم، عزیزم، خدافظ، خدافظ، خدافظ All I wanted to do is get high by the beachتنها چیزی که می خواستم اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get high baby, baby, bye, bye رد بشم عزیزم، عزیزم، خدافظ، خدافظ، خدافظ The truth is I never حقیقت اینه که من هیچ وقت ؛ Bought into your bullshit خریدار مزخرفاتی که میگفتی نبودم ! When you would pay tribute to meوقتی که میخواستی بهم احترام بذاری Cause I know that چون میدونستم که All I wanted to do is get high by the beachتنها چیزی که می خواستم اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get high baby, baby, bye, byeرد بشم عزیزم، عزیزم، خدافظ، خدافظ، خدافظ Lights, camera, acción نور، دوربین، حرکت I’ll do it on my own خودم از پسِ کارام بر میام ! Don’t need your money, money به پول تو احتیاج ندارم ، To get me what I want تا چیزایی که میخوام رو به دست بیارم .. Lights camera action نور، دوربین، حرکت ! I’ll do it on my own خودم از پسِ کارام بر میام ! Don’t need your money, money به پول تو احتیاج ندارم ، To get me what I want تا چیزایی که میخوام رو به دست بیارم .. All I wanna do is get high by the beach تنها چیزی که می خواستم اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get high by the beach, get highرد بشم عزیزم، عزیزم، خدافظ، خدافظ، خدافظ All I wanna do is get by by the beach تنها چیزی که می خواستم اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get by baby, baby, bye, byeرد بشم عزیزم، عزیزم، خدافظ، خدافظ، خدافظ The truth is I never حقیقت اینه که که من هیچ وقت ؛ Bought into your bullshit خریدار مزخرفاتی که میگفتی نبودم ! When you would pay tribute to meوقتی که میخواستی بهم احترام بذاری ، Cause I know that چون میدونستم که All I wanted to do is get high by the beachتنها چیزی که می خواستم اینه که کنارِ ساحل اوج بگیرم .. Get high baby, baby, bye, byeرد بشم عزیزم، عزیزم، خدافظ، خدافظ، خدافظ High-igh-igh-igh-igh-igh-igh-igh-igh بالا (اوج) High-igh-igh-igh-igh-igh بالا High-igh-igh-igh-igh-igh-igh بالا High-igh-igh-igh-igh-igh-igh-igh بالا Everyone can start again هر کسی میتونه از نو شروع کنه ! Not through love but through revenge نه با عشق بلکه با انتقام ! Through the fire, we’re born again از میونِ آتش، دوباره متولد میشیم .. Peace by vengeance آرامش با انتقام گرفتن ، Brings the end به نهایت میرسه .. (در کل منظورش از اوج گرفتن استفاده از مشروباتُ موادِ مخدر بود) @Tabassom بفرمائید خانوم خانوم ـآ
We laugh from time to time We cry from time to time Under the stars Who do not break their silence هر از گاهي ميخنديم گاهي هم گريه ميكنيم زيرِ ستارگاني كه به ما هيچ نميگويند.