سلام دوستان گلم مسابقه ای متفاوت داریم برای به چالش کشیدن ذوق و سلیقه شما دوستان در حیطه موسیقی .. :: توجـــه :: فراخوان به مدت پنج روز بازه و بعدا از اتمام ثبت نام نظرسنجی ها شروع میشوند دوستانی که ثبت نام میکنند در عرض 5 روز آهنگ پروفایل خودشون رو انتخاب میکنند بعد از شروع نظرسنجی کسی حق تعویض آهنگ رو نداره .. کسانی که میخواهند در این مسابقه شرکت کنند ،بعد از انتخاب آهنگ مورد نظر و ست کردن آن در پروفایل خود در این تاپیک اعلام امادگی کنند ! توجه : دوستانی که مایل به شرکت در این مسابقه هستند بعد از ست شدن آهنگ مورد نظر , نام آهنگ و نام خواننده رو هم در همین تاپیک اعلام کنند ..
با سلام و عرض ادب و احترام اول : تشکر و قدر دانی از بابت ایجاد این تاپیک و ایجاد کننده تاپیک . دوم : با توجه به تاریخ ایجاد تاپیک نمیدانم هنوز هم مسابقه ممکن خواهد شد یا نه . سوم : با توجه به تاریخ زیر پست ، حتما ممکن خواهد شد . چهارم : الان من با همین پست ثبت نام کردم آیا ؟ پنجم : نام آهنگ یا آواز یا ترانه یا تصنیف یا سرود مربوطه : قطره های باران ششم : خواننده : فکر کنم علیرضا قربانی هفتم : تنظیم آهنگ برای پروفایلم : خانم نگار گزینه ی هشتم هم که کلا من هیچ وقت ندارم
خداحافظے خواننده : مرتضےٰ پاشایے تنظیم و آهنگ ساز : مرتضےٰ پاشایے شاعر : مهرزاد امیرخانے این آهنگ (نسخه ،نصخه ،نثخه) اصل ندارد و به صورت کاور پخش شده .
زیاد فرصت ندارید ها بعد از انتخاب اهنگ و ست کردن در پروفایل حق تعویض ندارید .. از بانوان محترمه هم آهنگ نزارید که پذیرفته نمیشه
یکم آسونتر میکردید شرایط مسابقه رو ما هم شرکت میکردیم... مثلا ما اسم اهنگ مورد علاقه مونو بنویسیم اینجا،لینکشو دریافت کنیم...یعنی شما لینکشو محبت بفرمایید...لینک مستقیم پیدا کردن آهنگای مختلف سخته...:confused:epressed:
............. اهنگ جوونه از سیاوش قمیشی رو میخوام...پلیز همینجا لینک اهنگ به پیوست ارسال گردد... منو اون شاخه غمی که تو دلم جوونه کرده منُ یادِ خوبیِ تو که دلُ دیوونه کرده منُ رنگِ مخملِ شب منُ برقِ صد ستاره که تو عمقِ تیرگی ها باز تو رُ یادم میاره ....