1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

رژلب‌ های مایع که باید امتحان کنید

شروع موضوع توسط Mani ‏3/9/15 در انجمن مد و فشن

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    Engineering Management
    سایت نیکو: اگر رژلب جامد دوست ندارید و رژلب مایع موردعلاقه‌تان را هم پیدا نمی‌کنید، با ما همراه شوید تا بهترین رژلب‌های مایع را در اینجا ببینید.

یکی از آرایشگران معروف به نام اشلی چوچی توصیه می‌کند که برای استفاده از رژلب‌های مایع همیشه همراه خود یک قلم آرایشی مخصوص لب داشته باشید و از قلم خود رژ استفاده نکنید چون به نظر او همراه قلم اصلی مقدار مایع زیادی بیرون می‌آید که روی لب‌ها قشنگ نمی‌شود و بهتر است با یک قلم جایگزین مقدار کمی رژ روی لب‌ها بزنید و لب‌هایتان را زیبا کنید. در فهرست زیر بهترین‌ها را به پیشنهاد اشلی می‌توانید مشاهده کنید.

کرم لب بایت

اشلی می‌گوید: من یک لب آلبالویی‌رنگ به همراه چشمانی با کمی برق طلایی بسیار دوست دارم. این کرم لب 4 برابر رژلب‌های معمولی لب را پوشش می‌دهد و تنوع رنگی زیادی از صورتی روشن تا شرابی تیره را دربرمی گیرد.

رژ مایع گرلین مدل جی اکستریت

ترکیبی میان مایع و جامد با عطروطعمی شیرین و بسته‌بندی مجلل که رنگ‌های زیادی از گل رز صورتی گرفته تا آلبالویی، همه را به شما ارائه می‌دهد.

رژلب مایع استیلا
    اگر طرفدار رژهای مات باشید یا براق فرقی نمی‌کند چون استیلا همه را پوشش می‌دهد. این رژلب با فرمولی حاوی ویتامین ای و روغن آووکادو، درعین‌حال که رنگ زیبایی به لب شما می‌دهد آن را تقویت نیز می‌کند.

رژ مایع میک‌آپ فور اور مدل آکوا
    این رژلب با الهام از رنگ‌های دهه 80 و 90 میلادی تولید و به‌صورت دوطرفه طراحی‌شده است که یک‌طرف آن رژلب رنگی و یک‌طرف تثبیت‌کننده آن است. مطمئن باشید که این رژ کمرنگ نمی‌شود مگر اینکه خودتان با دست یا با یک پاک‌کننده آرایش آن را تمیز کنید.

تووفیسد
    در فصل قبل خط چشم‌های پررنگ مد شده بودند که حالا جای خود را به رژلب‌های پررنگ داده‌اند. مجموعه جدید رژلب‌های متالیک تووفیسد با الهام از فلزات ذوب‌شده طراحی‌شده‌اند و رنگ‌های هلویی، صورتی، بنفش و شرابی دارند.

رژلب حرفه‌ای آرمانی
    رژلب‌های مایع آرمانی هماهنگی خوبی میان ماتی و براقی به وجود آورده‌اند و رنگ‌هایی متفاوت، از پرتغالی گرفته تا صورتی روشن و قرمز کلاسیک، ارائه می‌دهند. این رژها روی لب بسیار راحت هستند و ماندگاری زیادی دارند.

لاک لب ریمل لندن مدل شوآف
    چوچی می‌گوید: من لب‌های روشن به همراه چشم‌هایی بدون آرایش، حتی بدون ریمل، را خیلی دوست دارم. من کمی سایه سفید پشت خط مژه‌ها می‌زنم تا چشم‌ها برجسته شود و بعد لب‌ها را با رژلبی کمرنگ می‌پوشانم. این رژلب نیمه مات که زیاد هم گران نیست، لب‌های شما را با رنگ‌هایی روشن و زیبا می‌پوشاند.

رژ مایع اوِرگلس
    فصل رفتن به دریا و ساحل نزدیک است پس از این رژلب استفاده کنید که درخشان است اما براق نیست. این محصول در دو سایز استاندارد و مسافرتی تولیدشده است که بتوانید همواره و در همه‌جا آن را همراه خود داشته باشید.

hileya و Mrs.Xiii از این پست تشکر کرده اند.