الناز شاکردوست: داداش کوچولوى من.. على طباطبایى عزیزم... نمیتونم رفتنت رو از این دنیا باور کنم.. به اندازه تمام خنده هاى از ته دل مون دارم اشک میریزم.. قلبى که از طلا بود چرا باید یهو از تپش بایسته.. باورم نمیشه خدایا چرا
کاوه سماک باشی: علی عزیزم؛ دوست مهربان، مؤدب؛دوست داشتنی من دیگر در جمعمان نیست. روحت شاد رفیق. همیشه درکنارم و در یادم خواهی ماند. تا روزی که زنده ام
سیاوش خیرابی: هیچى ندارم بگم فقط میدونم حالم خیلى بده رفیق خیلى.. على کاش الان زنگ بزنى بگى سیا سر کار بودى. با کمال ناباورى باید تسلیت بگم به خانوادت علی، تسلیت میگم به خانواده دوست عزیزم
مهدی ماهانی:بسم الله الرحمن الرحیم اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
فریبا نادری: جیگرمون آتیش گرفته امشب خدا. آخه یه همکار جوون، خیلی جوون از پیشمون پٓر کشیده، خدایا مراقب دوست و برادر و همکارِ ما باش. به جامعه هنری و همه عزیزان به خصوص خواهرِ نازنینش و پدر ر مادرش فقط صبر بده