سلام دوستان گلم با نظرسنجی مسابقه :: عکاسی با موضوع پنجره :: در خدمتتون هستم ممنون از همه دوستانی که شرکت کردند با اینکه تعداد این بار خیلی کم بود :: قوانین :: کاربری نمیتونه به خودش رای بده و در این صورت رایش حذف خواهد شد در مورد عکس ها و رایتون نظر بدید ولی صاحبان عکسا ..عکسای خودشون رو لو ندن .. نظرسنجی چند گانه ست ولی لطفا به بهترین عکس رای بدید. عکس شماره 1 عکس شماره 2 عکس شماره 3 عکس شماره 4 عکس شماره 5 موید باشید دوستان گلم
همه ی عکس ها دوست داشتنی ان عکس پنج!تکنیک سیلوئت رو به خوبی نشون میده و من عاشق این تکنیکم .آفرین عکس سه منو برد به یه حالی...اگه اون تیکه ی پایین حذف میشد زیاد خاص نبود ولی همین که بشکه و یه چهارچوب پنجره هم اونجا دیده میشه حس خوبی بهم داد من به 3رای میدم
همه دوستان خسته نباشند . عکس ها خیلی خوب بود. به 4 رای دادم ... شاید بخاطر سادگی و اینکه حال و هوای قدیم و خونه مادر بزرگ را برام زنده میکرد ، عکسش به دلم نشست.
خونه های خشتی حال و هوای خاصی دارن..صمیمیت درونشون موج میزنه! من هیچ وقت توی این خونه ها زندگی نکردم! ولی بوی نم بارون روخشت رواستشمام کردمم عالیهه (نفس عمیق)
کاملا 4 ! تصویر 3 ، بنا به موقعیت و لوکیشن شاید واسه خیلیا جذاب بوده! اما از لحاظ فیزیکی و زیبایی بصری 4
من از عکسِ 4 و 5 رو خیلی دوست دارم ؛ 4 بخاطرِ حسی که از یه خونه ـی روستاییِ قشنگ بهم میده ! 5 هم که حسش معلومه .. موفق باشین همه .