درد دل های منو پنجره های حرمت کودکی های منو خاطره های حرمت صحن وایوان طلایت به دلم می چسبد دل من شیفته ی منظره های حرمت #چهارشنبه_های_امام_رضایی صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا
امام رضا علیه السلام: لاَ يَكُونُ اَلْمُؤْمِنُ مُؤْمِناً حَتَّى تَكُونَ فِيهِ ثَلاَثُ خِصَالٍ سُنَّةٌ مِنْ رَبِّهِ وَ سُنَّةٌ مِنْ نَبِيِّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سُنَّةٌ مِنْ وَلِيِّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فَأَمَّا اَلسُّنَّةُ مِنْ رَبِّهِ فَكِتْمَانُ اَلسِّرِّ وَ أَمَّا اَلسُّنَّةُ مِنْ نَبِيِّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فَمُدَارَاةُ اَلنَّاسِ وَ أَمَّا اَلسُّنَّةُ مِنْ وَلِيِّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فَالصَّبْرُ فِي اَلْبَأْسَاءِ وَ اَلضَّرَّاءِ تا سه خصلت در مؤمن نباشد، مؤمن نيست: خصلتى از پروردگارش، خصلتى از پيامبرش صلى الله عليه و آله و خصلتى از ولىّ خدا . امّا خصلت پروردگارش، نهفتن راز است؛ و خصلت پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ، ملايمت با مردم است؛ و خصلت ولىّ خدا، شكيبايى در تنگنا و سختى است The believer is not a believer until he possesses three qualities: a practice [characteristic] of his Lord, a practice of his Prophet (S), and a practice of his guardian (a.s.). As for the practice of his Lord, it is to conceal secrets; the practice of his Prophet (S) is amicableness towards people; and the practice of his guardian (a.s.) is patience in both times of ease and difficulty بحار الأنوار ج۷۵ ص۳۳۴
یا امام رضا دلم هوای تو کرده شه خراسانی .. چه می شود که بیایم حرم به مهمانی…؟ دلم زکثرت زشتی بریده آقاجان… عنایتی که بیایم، تویی که درمانی….
من از کودکی عاشقت بودهام... ألسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی #چهارشنبه_های _امام_رضایی
باز هم از گوشهٔ ایوان نگاهی کن به من میشوم در مرقدت مهمان نگاهی کن به من صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا #چهارشنبه_های_امام_رضایی
زائری با گریه آمد، با دل آرام رفت یک نگاهت میتواند مرهم طوفان شود . . . ️ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى #چهارشنبه_های_امام_رضایی