دلم هوای تو کرده شه خراسانی .. چه می شود که بیایم حرم به مهمانی...؟ دلم زکثرت زشتی بریده آقاجان... عنایتی که بیایم، تویی که درمانی....
صـلی الله عـلیک یا عـلی بن موسی الـرضا ع ! مگـذار مـرا دراین هـیاهــو ، آقـا / تنها و غـریـب و سـربه زانو ، آقـا / ایکاش ضمانتم را بکـنی در محشـر / تکـرار قـشنگ ِ بچه آهـو . . . آقـا / .
در صحن رضا حسّ عجیبی دارم در کنج دلم، امّن یُجیبی دارم هر لحظه به یاد حرم ثارالله آوای دل انگیز غریبی دارم
تقدیم به صاحت مقدس امام رضا(علیه السلام) اللهم صل علیٰ عليِ بْنِ موسَی الرِضَا المرتضیٰ الاِمامِ التَّقيِ النَّقي و حُجَّتكَ عَلی مَنْ فَوقِ الاَرض ومَن تَحتَ الثَّريٰ الصِّديقِ الشهید صَلاةً كَثيرةً تامَّةً زاكيةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَة ًمُتَرادِفة كَأَفْضَل ما صَلَّيْتَ عَلى أَحَدٍ مِن اَوْليائِك. صلوات الله علیک و علی آبائك وأوﻻدك
حس میکنم درمرقدت عطر دعارا عطر توسل های در باران رها را غرق اجابت می شود دست نیازش هرکس که میخواند در این مرقد خدا را السلام علیک یاعلی موسی الرضا
آنگه که زمانه ناموافق گردد سیمای فلک، آینه ی دق گردد یاری ز امام مهربان می طلبد آن کس که در این مقام لایق گردد یا امام رئوف
دل من گم شده گر پیدا شد بسپارید امانات رضا واگر ازتپش افتاد دلم ببریدش به ملاقات رضا ازرضاخواسته بودم شاید بگذارد که غلامش بشوم همه گفتندمحال است ولی دلخوشم من به محالات رضا