اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی ******************* خوشا به حال هر آنکس که مبتلای رضاست تمام دار و ندار من از دعای رضاست صفای صحن و حیاط و رواق را عشق است کنار پنجره فولاد، کربلای رضاست کجا به غیر سرایش ادب کنم وقتی که پادشاه جهان سائل و گدای رضاست مریض بستر عشقم، شفا نمی خواهم که مرهم دلم از نسخه و دوای رضاست
دلم یک خستگی سفر از در راه بودن مشهد را میخواهد... دلم یک السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا میخواهد... دلم یک سلام آقا جان میخواهد...
امشب، نه فقط خیابانهای خراسان، که تمام دلهای عاشقانت به گلدسته و رواق نورانی ات ختم میشود... امشب همه در حسرت کبوتران حرمت هستند که شب و روز، مهمان تو هستند... و چه نیکو میزبانی... آقای من...
تو دل یه مزرعه یه کلاغی رو سیاه هوایی شده بره پابوس امام رضا اما هی فک میکنه اونجا جای کفتراس آخه من کجا برم یه کلاغ که روسیاس من که توی سیاهیا از همه روسیاترم میون اون کبوترا:rolleyes: با چه رویی بپرم تو همین فکرا بودش کلاغه عاشقمون یه دلش میگفت برو یه دلش میگفت بمون که یهو صدایی گفت:angelic: تو نترس و راهی شو به سیاهی فک نکن:angelic: تو یه زائری برو من که توی سیاهیا:notworthy: از همه روسیاترم میون اون کبوترا:rolleyes: با چه رویی بپرم #دلم_مشهد_میخواد