امروز من مینویسم تو بخون .. امروز من مینویسمُ تو قضاوت نکن .. امروز من هر کاری کردم تو نگاه کن .. امروز هر چی گفتم باز هم ؛ فقط نگاه کن .. امروز هیچی نگو .. امروز .. خودت باش .. با همون نگاهِ گرمِ همیشگی .. همون نگاهی که سعی داشت بهم بفهمونه ؛ "دوستت .." با همون لبخندت ..! همون لبخندِ همیشگیت .. که دلُ میکَـ ـند .. امروز خودت باش .. همونی که اول ـآ یکی دیگه بود .. اما وقتی عوض شد .. حسِ من .. ؛ عوض نشد ..! امروز خودت باش .. کسی که موسیقیِ راک گوش میدهُ ؛ زن ـآی کلاسیکُ دوست داره .. کسی که برای جلبِ توجه ـش ، هیچ کاری نمیشه کرد .. کسی که حواسش به همه چی هست .. کسی که میگه ؛ "به عشق فکر نمیکنم .. " اما وقتی بهش میگی ؛ "گمون کنم بی احساسی" میگه ؛ "تو از کجا میدونی؟!" امروز خودت باش .. امروز قول میدم ازت ناراحت نشم .. قول میدم مثه تو "بی توقع" بشم امروز .. امروز دلمُ به دریا میزنم .. میدونم حتی اگه غرق شم ـم کمکم نمیکنی .. اما "تو" ؛ امروز خودت باش .. همون شخصیت ـی که دوستش داری ..! وقتی که دیگه دارم به غرق شدن نزدیک میشم ؛ فریاد میزنم "دوستت دارم.." .. تو از دور فقط نگام کن .. قول میدم ناراحت نشم .. دلخور نشم .. دلم نشکنه .. قول میدم همیشه دوستت داشته باشم .. اما .. ؛ امروز خودت باش .. نگران نباش .. من از امروز .. ؛ "توقع"ـی ندارم ..
مرسی عشقم .. @#KaTi# مرسی خانومی @!!hana!! مرسی عزیزه دلم @jila_s دیگه از این گفته ـت بیشتر ، چی میخوام ؟! @aygin مرسی خوشگلِ کم پیدا @Sarve*Naaz