جمله ای بساز مهمتر از دوستتدارم ..... نه ...کافیست.... همان بوی نگاهت.... سیرابم می کند.... #خORSOسرو
لحظه رفتنت... چوب خط پایان نفس های من است.. همچون ماهی محتاج به قطره... بین ماهی اقیانوس و تنگ هیچ فرقی نیست... وقتی چاره ای جز اب نیست... #خORSOسرو.. لحظاتی است... ک دلت قدم های دوتایی می خواهد.. خودت و خاطراتت... بدون همراهی زمان و مسافت... وای که اتشی بپا می کند... نیمکتی که هنوز بوی خندیدنت میدهد.. #خORSOسرو... --------------------------------------------------------------------------- هر غزل بوی گیسوی تو را دارد... چون گندمزار خیس از بوسه باران.... و زمینی که از شوق... می نشاند اولین گل پونه را بر این شب شعر... و ذوق لبخند اسمان... چون رنگین کمان چراغانی این محفل ... چه عشقی کند ... ورق های دفترم... #خORSOسرو ------------------------------------------------------------------------------- برای داشتنت نگاهت بهانه است.... ضربانت را هم اواز صدای پایم کن.... قدمهایم.... اواز بودنم هستن... همان واژه مبهم همان خط نخوانده... برای خیلی ها .... #خORSOسرو ------------------------------------------------------------------------- گفتن دوستت دارم.... دیگر ارامم نمی کند ... سرخی رویم از شرم نیست .. بیتابی قلبی دارم ... ک فریادش را چنگ می زند... بر گونه ام ... #خORSOسرو
لذت از این بیشتر... شستن صورت شمعدانی توی گلدان. شکل نقاشی حوض و دو تا ماهی قرمز .. مثل یک سلفی با شور و نشاط .. خاطراتی ک فقط تو را کم دارد نگرانت نیستم.. خنده بودن تو کنج تصویر هنوز جان دارد ... #خORSOسرو ------------------------------------------------ لجم میگیرد از لبخند مرموز دفتر خاطراتم ... تازگی از داشتنت ب من نیشخند می زند سالها منم به داشتن قدم ها و خنده هایت فخر می فروختم .... #خORSOسرو -------------------------------------------- خنده بر چهره لحظه هایم می نشیند وقتی نگاهت را ارزانی ناب ترین حسم می کنی .. دل شعرم میگیرد وقتی نگاهت را کم دارد ...#خORSOسرو --------------------------------------------------- باران که می زند دلم حالی ب حالی می شود... چشمان سبزت به کنار .. عجب بوی سبزه میگیرد زمین از بوسه باران .. یقینا ... باز ب اسمان نگریسته ای ؟؟/ #خORSOسرو ---------------------------------------- هوای طوفانی از سمت شمال را دوست دارم .. چشمانم را ک می بندم عطر شمیمت تا عمق جانم را سبز می کند .... #خORSOسرو ----------------------------------------------- اینقدر از رفتنت نوشتم ک چشمان جاده هم سیاهی رفت بس است دگر روزگار ک قانون چهار فصل داشت !!! پس کو بهار ؟؟ #خORSOسرو ------------------------------------ بوسه ای ب هوای گونه ات ب قاصدک سپردم .. چشمان تو چه داشت ؟؟ ک قاصدک هوایی شد!! هم بوسه را دزدید هم نگاهت را ...#خORSOسرو