سلام عمو جون افرين پسري خيلي قشنگ بود من هم آبيته باز هم برامون نقاشيهاي خوشگل بكش بذار همه بدونن استقلاليها چقدر با استعدادن
خیلی زیبا بودن نقاشی های امیرحسین خان هم با استعداد هست هم خیلی خوب اجزاء کشتی رو به خاطر داره که کشتی حتما لنگر داره با اینکه کشتی اصلی ( جایزه ش ) اما خودش چون میدونه باید داشته باشه براش کشیده . امیدوارم زمینه ی پیشرفتش فراهم بشه، بیشتر و بیشتر هنرهای زیباش رو با دستای کوچولوش ترسیم کنه
سلام امیرحسین نازنین من نتم مشکل داره متاسفانه از دیروز نشد عکسا رو ببینم ولی با توجه ب نظر دوستای گل تو اینده درخشانی خواهی داشت چون اشکارا افکارتو ب نمایش گذاشتی از یکتا بانوهم تشگر میشود بابت دعوت شون منتظر کارای بعدیت هستم وروجک شیرین زبون .
امیر حسینِ عزیز، امروز عجیب من رو بردی به کودکی های خودم .. یک دنیا ممنون . نقاشیت خیلی خیلی قشنگ بود . منتظر نقاشی های بعدیت هستم نقاش کوچولو
اینجا خونه ما،منو امیرحسین ازپشت این مانیتور! ازتک تکتون ممنونیم.بخاطر حضورتون. اگ بدونید این بچه چقد ذوق کرد... وقتی براش میخوندم همش میگفت عمه اینا واسه من نوشتن؟! قول داده نقاشی بعدیشو آماده کنه براتون:cool: منتظر باشید دوستای گلم
امیر حسین عزیزم اول یه بوس بده به خاله نیوشا خاله جووونم خیلی قشنگ کشیدی عزیزه دلممم افرین منتظرم که بازم هنره زیباتو ببینم ( خودم هنوز خاله نشدم توام جایه خواهرزادم ) یه عالمه بوووووووس
سلام دوستای گلم بادور دوم از نقاشی هایِ جناب [امیرحسین] درخدمتتون هستیم! این نقاشی رو به مناسبت "تولد آقا امام رضا" کشیده! یه هلی کوپتر که رفته اون بالا و داره صحن رو گل بارون میکنه! بازم منتظر نظرات خوبتون هستیم!
فقط یادش رفت بال هلی کوپتر رو بکشه! آخه نصفه شبی بود بچه خوابش برده بود رو برگَش (واس اون دیر وقت بود:P) منم عکسو انداختم دیگ..گفتم براتون بزارم