سلام امیدوارم حالِ تک تکِتون خوب باشه! تو این پست قراره یِ سری نقاشی کِ براساسِ افکارِ کودکانه نقش بسته به نمایِش دربیاد! نقاش ما جناب "امیرحسین" با رنگ آبی نوشتم چون این بچه تعصب زیادی رو رنگ آبـــــی داره! امیرحسین5سالشه به نقاشی علاقه زیادی داره! براساس تخیلات،افکار،دیدُبازدید هایی که داره یا حتی بازی هایِ کامپیوتری توذهن خودش اجسامُ رو حفظ میکنه وسعی درکشیدن اونهاداره وحالا شده به قولی"پیکاسوی کوچولو":cool: امیدوارم با دیدن این نقاشی ها یادی از دوران کودکی براتون تداعی بشه! و و و و مهمتر از همه اینکه قرار شما با نوشته هایِ زیباتون اونو تشویق کنید تا دلگرم تراز همیشه به نقاشی کشیدنش ادامه بده به زودی نقاشی ها گذاشته میشه! منتظر حضور گرمتون هستیم
خب اینم اولین نقاشی! روزمیلاد امام حسین(ع) این جایزه روازمسجد گرفت! به محض رسیدن به خونه نشستُ شروع کرد به کشیدن!...
دوستای گلم من منتظر نظرات خوبتون هستم لطفا اگ شده حتی نصفه خط بنویسید من به امیرحسین قول دادم براش بخونم که نظر دوستام درموردنقاشیاش چی بوده پس نزارید من دروغ بگم ک خوششون اومده لطفا
اصلا قبل از اینکه بگی ، داشتم فکر میکردم چه جوری بنویسم اون حسِ قشنگیُ که درست شده تو ذهنم! اصلا دلم خواست همینجوری الان برم از روی اولین چیزی که به دستم میرسه به سبک "پیکاسوکوچولو" نقاشی بکشم!! شوخیَم نمیکنم... بهش بگو منتظرِ نقاشیای بعدیشم بی صبرانه و کاملا ؛ جدی!! [آبی نوشتم ؛ چون رو رنگ آبی تعصب دارن مثه اینکه:giggle:]
چقد خوب میکشه تو این سنِ کمش ! اونم بدون هیچ آموزشی .. منم مثِ پونه بی صبرانه منتظر نقاشیایِ بعدیشم زود زود بزار برامون نقاشیاشُ یکتا
ای جانم امیر حسین خیلی قشنگ میکشیییی خوبه بدون هیچ کلاس و این چیزایا فی البداهه میکشی افرین عزیزم بازم برامون نقاشیای قشنگتو بذار تا ببینیم و ما هم لذت ببریم منم نقاشیم مونده برم نقاشیمو بکشم
سلام امیرحسین جان نقاشیت خیلی خوشگله خاله جون دفعه بعد اگه تونستی یه نقاشی با رنگای شاد واسه من بکش. مرسی کوچولوی با استعداد
از آیگین به امیر حسین! نقاشی هات فوق العاده قشنگن بامزه و ساده هم هستن. میشه یکی برای من بکشی؟به گوشم
امبر حسین باید خیلی خیلی خدارو شکر کنه که تو این زمان داره زندگی میکنه . امیر حسین و امیر حسین ها اگه میدونستن که امیرحسین های سالها قبل تو زیر زمین خونه ها با زغال ته منقل دور از چشم بزرگترها روی مجله های تارخ گشته نقاشی میکشیدن و بعدشم ریز ریز میکردن و دور مینداختن که کسی نبینه . اره .....هیشکی نقاشی های خیلی از اون ادمارو هیچوقت ندید . اما همونا الان ...............بگذریم خیلی نقاشیت قشنگه داش امیر حسین