"یا مولا" سیما بینا در دیده بجای خواب آب است مرا یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده زیرا که به دیدنت شتابست مرا یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده گویند بخواب تا که به خوابش بینی یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده ای بیخبران چه وقت خواب است مرا یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده ای لاله تو هم رنگ رخ یار منی یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده ای غنچه تو چون دهان دلدار منی یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده ای ماه اگر مثل شکر خنده کنی یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده گویند که نگار شهر گفتار منی یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده بلبل به سر چشمه به چکار آمدهای یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده یا تشنه شدهای یا به شکار آمدهای یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده نی تشنه شدی نی به شکار آمدهای یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده دیوانه شدهای دیدن یار آمدهای یا مولا دلم تنگ اومده ….. شیشه دلم آی خدا زیر سنگ اومده ___________________________________________________________________ لینک دانلود: http://s3.picofile.com/file/8223913076/Sima_Bina_Ya_Mola.MP3.html
"شِکوِه" باصدای محسن نامجو ترانه:نادر گلچین به شکوه گفتم برم ز دل یاد روی تو آرزوی تو به خنده گفتا نرنجم از خلق و خوی تو یاد روی تو ولی ز من دل چو برکنی حدیث خود بر که افکنی هرکجا روی وصله ی منی ، ساغر وفا از چه بشکنی؟ گذشتم از او به خیره سری ، گرفته رهه مه دگری گذشتم از او به خیره سری ، گرفته رهه مه دگری کنون چه کنم با خطای دلم؟ گرم برود آشنای دلم کنون چه کنم با خطای دلم؟ گرم برود آشنای دلم به جز رهه او نه راهه دگر ، دگر نکنم ، خطای دگر به جز رهه او نه راهه دگر ، دگر نکنم ، خطای دگر به شکوه گفتم برم ز دل یاد روی تو آرزوی تو به خنده گفتا نرنجم از خلق و خوی تو یاد روی تو ولی ز من دل چو برکنی حدیث خود بر که افکنی هرکجا روی وصله ی منی ، ساغر وفا از چه بشکنی؟ هرکجا روی وصله ی منی ، ساغر وفا زا چه بشکنی؟ هرکجا روی وصله ی منی ، ساغر وفا از چه بشکنی؟ نخفته ام به خیالی ، نخفته ام به خیالی که می پزد دل من خمار صد شبه دارم ، خمار صد شبه دارم ، شراب خانه کجاست؟!!! _______________________________________________________________________________ لینک دانلود: http://s7.picofile.com/file/8251759568/mohsen_namjoo_shekveh.mp3.html
Evanescence "Hello" Playground school bell rings again Rain clouds come to play again Has no one told you she's not breathing? Hello, I am your mind giving you someone to talk to Hello If I smile and don't believe Soon I know I'll wake from this dream Don't try to fix me, I'm not broken Hello, I am the lie living for you so you can hide Don't cry Suddenly I know I'm not sleeping Hello, I'm still here All that's left of yesterday _______________________________________________________________________________ لینک دانلود: http://s7.picofile.com/file/8253024942/11_Evanescence_Hello.mp3.html
Green GrassTom Waits Lay your head where my heart used to be Hold the earth above me Lay down in the green grass Remember when you loved me Come closer don’t be shy Stand beneath a rainy sky The moon is over the rise Think of me as a train goes by Clear the thistles and brambles Whistle ‘Didn’t He Ramble’ Now there’s a bubble of me and it’s floating in thee Stand in the shade of me Things are now made of me The weather vane will say: It smells like rain today God took the stars and he tossed ’em Can’t tell the birds from the blossoms You’ll never be free of me He’ll make a tree from me Don’t say good bye to me Describe the sky to me And if the sky falls, mark my words we’ll catch mocking birds Lay your head where my heart used to be Hold the earth above me Lay down in the green grass Remember when you loved me _________________________________________________________________________________________________ لینک دانلود: http://s5.picofile.com/d/5b9958ee-679e-464a-9b4e-50d802d07097/Tom_Waits_Green_Grass.mp3
Let it be me - Jennifer Lopez If the day comes that you must leave اگه روزی بیاد که باید بری Let me be the ground to your feet بذار من زمین زیر پاهات باشم If the day comes that you feel weak اگه روزی بیاد که احساس کنی ضعیفی Let me be the armor you need بذار من سپری باشم که نیاز داری Oh, if you falling in love is a crime اوه.اگه عاشق شدن تو جرمه And the price to pay is my life و بهاش(بهای عاشق شدنت)جون منه Give me sword, bring all the knives به من شمشیر بده, تمام چاقو ها رو بیار(برای تاکید اینو میگه) Hand me the gun, I will not run به من تفنگو بده,من فرار نمیکنم And when they spare everything but my pride وقتی که اونا همه چیز رو میبخشن بجز غرور من Don't you worry, boy, don't you cry نگران نباش, پسر, گریه نکن But when they ask ولی وقتی اونا میپرسن Who was the one, who got you love کی بود کی باعث شد که توعاشق بشی Let it be me بذار اون شخص من باشم If you ever make your last breath در لحظات آخرت(لحظه ی مرگ) Let me be the last word you say بذار من (اسم من)آخرین چیزی باشم که گفتی And if right comes, but you choose left و اگه بجای اینکه راه راست و درست رو انتخاب کنی راه غلط(چپ) رو انتخاب کردی I will be the first to forgive من اولین نفری خواهم بود که میبخشتت Oh if heaven is a beautiful place بهشت جای زیبائیه But those gates don't have enough space ولی اون دروازه ها فضای کافی ندارن And they lock you out و اونا تو رو به بهشت راه ندادن Spare you no flame و هیچ مشعلی(شعله ای) بهت نبخشیدن(منظورش اینه که تو تنهایی و گمراهی رهات کردن) I will come down من پایین خواهم اومد If they're on my wings حتی اگه شعله ها روی بال هام باشن(حتی اگه بال هام بسوزن) And when the angels call me a fool و وقتی که فرشته ها منو یه احمق صدا میکنن For giving all grace up for you برای اینکه از تمام خوشی ها و خوشبختی ها بخاطر تو دست کشیدم I won't look back من پشت سرمم نگاه نمیکنم(یعنی اینکه حسرت نمیخوره یا تردید نمیکنه) But when they ask, who did you love ولی وقتی که اونا میپرسن عاشق کی بودی؟ let it be me بذار اون من باشم Let it be me بذار اون شخص من باشم That you think of when everything tells you to give it up (بذار من اون کسی باشم که)تو بهش فکر میکنی وقتی همه چیز بهت میگن که تسلیم شو و رها کن Let it be me that will ankle your soul بذار من کسی باشم که روحتو مقاوم میکنه Until the clouds fall out of the sky تا زمانی که ابر ها از آسمون سقوط کنن And the snow fall out in July و تو جولای برف بباره(جولای خیلی ماه گرمیه ) Let it be me that you think of بذار من کسی باشم که بهش فکر میکنی Let it be the one that you love بذار من کسی باشم که عاشقشی Until the flowers don't blow in May تا زمانی که گل ها تو ماه می شکوفه نکنن And forever until the days و تا زمانی که ابدیت به پایان برسه Let it be me بذار من باشم Let it be me بذار من باشم The one that you love کسی که تو عاشقشی Let it be me بذار من باشم Let it be me بذار من باشم Let it be me بذار من باشم Let it be me بذار من باشم Only be me(فقط من) دانلود
Genres: Blues,American,Country,Rock,Folk The White Buffalo - The House of The Rising Sun There is a house in Charming Town They call the Rising Sun It's been the ruin of many a poor girl And me, Oh God, I'm one If I listened to my mama Lord I'd be home today But I was young and foolish Handsome rider led me astray Go tell my baby sister Never do what I've done To shun the house in Charming Town They call the Rising Sun My Mother, she's a tailor She sewed my new blue jeans My sweetheart he's a rambler Lord he rides an old machine Now the only thing a rambler needs Is a suitcase and a gun The only time he's satisfied Is when he's on the run He fills his chamber up with lead And takes his pain to town The only pleasure he gets out of life Is bringing another man down He's got one hand on the throttle The other on the brakes He's riding back to Redwood On his father's stake And me I wait in Charming Town To gain my love as one I'm staying here to end my life Down in the Rising Sun I'm staying here to end my life Down in the Rising Sun دانلود
Dance me to the end of love Leonard Cohen La la la la la la... Dance me to your beauty with a burning violin برقص آر مرا تا زیباییت با نوای سوزاننده ویولون Dance me through the panic till I'm gathered safely in برقص آر مرا در میانِ بیمُ هراس تا در آرامش قرار گیرم Lift me like an olive branch and be my homeward dove بلند کن مرا مانند شاخه هایِ زیتون و پرنده من باش که به خانه باز می گردد Dance me to the end of love Dance me to the end of love برقص آر مرا تا انتهایِ عشق Oh let me see your beauty when the witnesses are gone آه بگذار تا زیباییت را ببینم زمانی که همه شواهدِ مرده اند Let me feel you moving like they do in Babylon بگذار حرکتت را حس کنم مانندِ آنها که در بابل احساس کردند Show me slowly what I only know the limits of به آرامی نشانم ده آنچه را که تنها مرزهایش را می شناسم Dance me to the end of love Dance me to the end of love برقص آر مرا تا انتهایِ عشق Dance me to the wedding now, dance me on and on برقص آر مرا تا جشنِ عروسی ، برقص آر مرا ، برقص آر Dance me very tenderly and dance me very long برقص آر مرا خیلی نرمُ برقص آر مرا خیلی طولانی We're both of us beneath our love, we're both of us above هر دویِ ما زیرِ نفوذِ عشقمان هستیم، هر دویِ ما در اوجیم Dance me to the end of love Dance me to the end of love برقص آر مرا تا انتهایِ عشق Dance me to the children who are asking to be born به رقص آر مرا سویِ کودکانی که میخواهند زاده شوند، Dance me through the curtains that our kisses have outworn برقص آر مرا از میانِ پردههایی که بوسههایمان پوسیده شان کرده اند Raise a tent of shelter now, though every thread is torn خیمه ای به منظورِ سرپناه به پا کن ، گرچه خیمه ای که همه ریسمانش پاره شده Dance me to the end of love برقص آر مرا تا انتهایِ عشق La la la la la la... Dance me to your beauty with a burning violin برقص آر مرا تا زیباییت با نوایِ سوزاننده ویولون Dance me through the panic till I'm gathered safely in برقص آر مرا در میان بیمُ هراس تا در آرامش قرار گیرم Touch me with your naked hand or touch me with your glove لمس کن مرا با دست برهنه ات یا لمس کن مرا با دستکشت Dance me to the end of love برقص آر مرا تا انتهایِ عشق Dance me to the end of love Dance me to the end of love برقص آر مرا تا انتهایِ عشق La la la la la la... «تا انتهای عشق مرا برقصان» تا به امروز بارها توسط دیگر هنرمندان موسیقی اجرای مجدد و ضبط شدهاست و از آن با عنوان «قطعهای در آستانهٔ تبدیل شدن به یکی قطعههای استاندارد موسیقی» یاد میشود. اگرچه قطعه «تا انتهای عشق با من برقص» یا «تا انتهای عشق مرا برقصان» همه جا به عنوان ترانه ای عاشقانه شناخته می شود، با این حال لئونارد کوهن در یک مصاحبه تلویزیونی در سال 1985 عنوان کرد که منشا این شعر هولوکاست است: « مرا تا انتهای عشق برقصان...همیشه این کنجکاوی وجود دارد که منشا این ترانه چیست. شکل گیری هر ترانه ای با دانه ای آغاز می شود که کسی یا چیزی در جهان در ذهن شما می کارد و همین دلیل این موضوع است که نوشتن یک ترانه انقدر رازآلود است. اما این ترانه (مرا تا انتهای عشق برقصان) وقتی شکل گرفت که من شنیده بود یا جایی خوانده بودم یا به نوعی می دانستم که در اردوگاه های مرگ همجوار کوره های آدم سوزی، در برخی از آنها، یک کوارتت زهی، مجبور به اجرا می شدند، در حالی که این جنایت در حال رخ دادن بود، جایی که همه مردم سرنوشت محتوم به مرگ داشتند. و آنها در حالی که هم سلولی هایشان در اتاق گاز کشته و سپس در کوره ها سوزانده می شدند، به اجرای موسیقی کلاسیک می پرداختند. بنابراین جایی که گفته میشود «با ویلونی آتشین مرا به سوی زیبایی ات برقصان» به معنی درجه ای از زیبایی است که با یافتن کمال در زندگی به آن دست می یابیم، به معنای پایان این وجود و پروراندن سودای دستیابی به این کمال. با این حال زبان گفتگو در این شعر به همان گونه ای است که ما برای کسانی که دوستشان داریم به کار می بریم. بنابراین شعر «مرا تا انتهای عشق برقصان» چون از احساسات عمیق عاطفی بر می خیزد، حتی اگر هیچکس دلیل شکل گیری آن را نداند، در بسیاری از مواقع پرشور احساسی، به دل می نشیند. ------------------------------------------ لینکِ دانلود http://s3.picofile.com/file/7442905585/DANCE_ME.mp3.html