Carry on FUN "enter the Billboard Hot 100 chart" Fun is an American Indie pop Band و همچنین این گروه تا به حال برنده ی دو جایزه ی Grammy شده. Well I woke up to the sound of silence And cries were cutting like knives in a fist fight And I found you with a bottle of wine Your head in the curtains And heart like the Fourth of July You swore and said, "We are not, We are not shining stars." This I know, I never said we are Though I've never been through hell like that I've closed enough windows to know you can never look back If you're lost and alone Or you're sinking like a stone. Carry on. May your past be the sound Of your feet upon the ground. Carry on. Carry on, carry on So I met up with some friends at the edge of the night At a bar off 75. And we talked and talked about how our parents will die, All our neighbours and wives. But I like to think I can cheat it all To make up for the times I've been cheated on. And it's nice to know when I was left for dead I was found and now I don't roam these streets, I am not the ghost you are to me. If you're lost and alone Or you're sinking like a stone. Carry on. May your past be the sound Of your feet upon the ground. Carry on. Whoa! My head is on fire but my legs are fine. After all they are mine. Lay your clothes down on the floor, Close the door, hold the phone, Show me how no one’s ever gonna stop us now. 'Cause here we are We are shining stars We are invincible We are who we are On our darkest day When we’re miles away Sun will come We will find our way home If you're lost and alone Or you're sinking like a stone. Carry on. May your past be the sound Of your feet upon the ground. Carry on. Oooh Oooh Oooh Oooh (No one's ever gonna stop us now) (No one's ever, no one's ever gonna stop, no one's ever gonna stop us now) (No one's ever, no one's ever gonna stop, no one's ever gonna stop, no one's ever gonna stop us now) _____________________________________________________ لینک دانلود http://s3.picofile.com/file/8205786468/Fun_Carry_On_www_myfreemp3_cc_.mp3.html
قوزکِ پا فریدون فروغی دیگه این قوزک پا یاری رفتن نداره لبای خشکیدم حرفی واسه گفتن نداره چشای همیشه گریون آخه شستن نداره تن سردم دیگه جایی برا خفتن نداره دیگه این قوزک پا یاری رفتن نداره لبای خشکیدم حرفی واسه گفتن نداره میخوام از دست تو از پنجره فریاد بکشم طعم بی تو بودنو از لب سردت بچشم نطفه باز دیدنت روتوی سینم بکشم مثل سایه پا به پا من تو رو همرام نکشم دیگه این قوزک پایاری رفتن نداره لبای خشکیدم حرفی واسه گفتن نداره بذار من تنها باشم میخوام که تنها بمیرم برم و گوشه تنهایی و غربت بگیرم من یه عمریست که اسیرم زیر زنجیر غمت دست و پام غرق به خون شد دیگه بسه موندنت دیگه این قوزک پا یاری رفتن نداره لبای خشکیدم حرفی واسه گفتن نداره دیگه این قوزک پایاری رفتن نداره لبای خشکیدم حرفی واسه گفتن نداره ترانه سرا : مسعود امینی لینک دانلود: http://s6.picofile.com/file/8206757418/Ghozak_Paa_www_Dostpersian_ir.mp3.html
عمرم ـو پای تو باختم .. حیف رویایی که ساختم .. هرچی که بود و نیست رو تو اثر نداشت .. اون که تو گریه ها جا موند , قبل رفتن بی صدا موند خیلی کم بود ولی .. واسه تو کم نزاشت دیگه تمومه .. بسمه هرچی شکستم از خودم ، از همه خسته ــَم باید از یادم بری دیگه تمومه .. تورو سپردم به دریا .. من میرم تنهای تنها .. اینجوری آروم تری .. من چمدونم بسته شد از خیلی وقته .. اما بازم برام سخته به تو بگم خداحافظ .. دیوونگی مون خنده هامون زیر بارون .. اون همه آرزوهامون .. از یادم نمیره هرگز .. دیگه تمومه .. بسمه هرچی شکستم از خودم , از همه خسته ــَم باید از یادم بری دیگه تمومه .. تورو سپردم به دریا .. من میرم تنهای تنها .. اینجوری آروم تری .. دیانا - دیگه تمومه http://up.bia4music.com/music/94/Tir/Diana - Dige Tamoome [128].mp3 ما بآ این آهنگ مـُردیم ..! @Elia 3>
باور نکردی زنده یاد "فرزین" گفتم ای خوبم به فریادم برس افتاده ام از پا ولی باور نکردی گفتم از نامهربان بودن پشیمان میشوی فردا ولی باور نکردی باور نکردی گفتم از ناباوری مردم بیا و باورم کن کم کن آزارم که میمانی تک و تنها ولی باور نکردی باور نکردی اشک من را دیدی و خندیدی و خونسرد و رفتی سوختن ها را تماشا کردی و پرپر زدنها را ولی باور نکردی اشک من را دیدی و خندیدی و خونسرد و رفتی سوختن ها را تماشا کردی و پرپر زدنها را ولی باور نکردی باورر نکردی من ز تو خوبی نمودم تو بدی کردی به من گفتم ای غافل ندارد ارزشی دنیا ولی باور نکردی باور نکردی گفتم ای خوبم به فریادم برس افتاده ام از پا ولی باور نکردی گفتم از نامهربان بودن پشیمان میشوی فردا ولی باور نکردی باور نکردی گفتم از ناباوری مردم بیا و باورم کن کم کن آزارم که میمانی تک و تنها ولی باور نکردی باور نکردی ________________________________________________ لیک دانلود: http://s6.picofile.com/file/8207740792/Bavar_nakardi_wWw_NakamaN_iR_1_.mp3.html
آذر آبادگان من داریوش اقبالی "سروده ی:زویا زاکاریان" آذر آبادگان من مگر بیتو میشود زمزمه ارس شنید مگر بیتو میشود به معنای وطن رسید آنکه دلش میزند نبض جدایی در باد آنکه دلش میزند نبض جدایی در باد با او سخن میگویم تا نگه دارد به یاد آذر آبادگان من جان جانان من است آذر آبادگان من جان جانان من است قیمت خون ارس قیمت خون ارس رگ ایران من است ای سر سبز وطن آذر آبادگان من از تو جدا یک نفس مبادا ایران من از تو جدا یک نفس مبادا ایران من روزگارت در امان دور از دست گزند پشت تو بیلرزه باد همچنان کوه سهند پشت تو بیلرزه باد همچنان کوه سهند سر فراز یاور ایران من پرغرور خاک ستارخان من آنکه دلش میزند نبض جدایی در باد با او سخن میگویم تا نگه دارد به یاد آذر آبادگان من جان جانان من است قیمت خون ارس رگ ایران من است خانه شمس و زرتشت آبروی میهن است خانه شمس و زرتشت آبروی میهن است سر فراز یاور ایران من پرغرور خاک ستارخان من چه نزدیک تو باشم چه در غربت غریب و دور تو را نمیدهم ز دست ای مرز عشق و شعر و شور تو را نمیدهم ز دست ای مرز عشق و شعر و شور مگر بیتو میشود زمزمه ارس شنید مگر بیتو میشود به معنای وطن رسید مگر بیتو میشود به معنای وطن رسید سر فراز یاور ایران من پرغرور خاک ستارخان من آنکه دلش میزند نبض جدایی در باد با او سخن میگویم تا نگه دارد به یاد آذر آبادگان من جان جانان من است قیمت خون ارس رگ ایران من است خانه شمس و زرتشت آبروی میهن است خانه شمس و زرتشت آبروی میهن است سر فراز یاور ایران من پرغرور خاک ستارخان من _____________________________________________ لینک دانلود: http://s6.picofile.com/file/8207949126/3_Azarabadegan.mp3.html
متن آهنگ تنهام [رامین منتظری] تو بدون هیچکی تو دنیا قدر تو برام عزیز نیست گفته بودم که نباشی میمیرم و این عجیب نیست لحظه ها میگذرند آروم اما این همیشگی نیست تو میری منم به یادت میمونم با چشمای خیس حالا من تنها تنهام تنها تنهام و بی تو هیچم توی شبهامو مینویسم بی تو میمیره دلم تا ابد چشم به راتم تو چشام بغض و ماتم تا همیشه من پا به پاتم بی تو داغونه دلم دلم [محمد بیباک] یادته میگفتم تو ماه منی ماه من تو الان دلیل آه منی تو یک دفعه عشق منو مچاله کردی بگذری از منو بشی دچار بعدی دیگه توی روزهات از من یادی نیست و دیگه توی شبهای منم شادی نیست و هه خیلی وقت هست که رفته یک ساله میگی شاید برگشت این هفته دلم میگه دیگه خسته است با تو تموم کن دیگه دست دست هاتو تو یک دفه یک قدم بیا جلو چون عشق یک دفست یک نفر می یاد تو رو یهو میبرتت توی حال بیست و آروم یهو میره تو هم میشی نیست و نابود رفتی فشار زندگیم آرزوم نره بالا بیا و ببین حال و روز منو حالا [رامین منتظری] حالا من تنها تنهام تنها تنهام و بی تو هیچم توی شبهامو مینویسم بی تو میمیره دلم تا عبد چشم به راتم تو چشام بغض و ماتم تا همیشه من پا به پاتم بی تو داغونه دلم دلم [محمد بیباک] بیا تو آینه بنداز یک نگاه اینه دنیا نداری تو تکیه گاه وقتی نمی تونی تو از ابتدا به قلب هیچ کسی بکنی اتکا سخته ادامه حرفامو می شنوی تو بگو که حرفمو می شنوی تو می خواستی قلب من تشنه باشه دله منم اینه اوج اشتباشه که یه نگام به پنحره یکی به در بعد رفتنت حرفمو به کی بگم آره وقت من با تو بود خواس کنه با تو کوش پس نگو راز و دوش شب می شه زود ترس من می دونی کم می شه پستی با چی پیشم بودی واسه همیشه رفتی تو زندگیم رو قلبم هک می شه سخته آره تو واسه ی همیشه رفتی [رامین منتظری] تنها تنهام بی تو هیچم می نویسم بی تو میمیره دلم حالا من
حالم بده مثه کسی که گریه کرد اما اشک نداشت .. مثه کسی که تنها نبود اما هیچکسی رو نداشت .. حالم بده مثه کسی که درد کشید اما دم نزد .. مثه کسی که تو این زندگی مُردُ حرف نزد .. حالم بده غمِ دنیا تو قلبمه .. حس میکنم زندگی بدجور درد اومده .. حالم بده همه فکر میکنن خوبم ولی ؛ این روزگار لعنتی هر روز زخمم زده .. حالم من شبیه یه درخت پژمردست .. مثه کسی که میخنده ولی از تو افسردست .. مثه سکوت بعد طوفانم ، مثه غروبم سرد .. درست مثل یه عاشقیم که عشقش ؛ فراموش کرد فراموش کرد .. حالم بده غم دنیا تو قلبمه .. حس میکنم زندگیم بدجوری درد اومده .. حالم بده همه فکر میکنن خوبم ولی ؛ این روزگار لعنتی هر روز زخمم زده .. آمین - حالم بده
Queen The show must go on این آهنگ دوازدهمین ترک و آخرین ترک آلبوم Innuendo است.این آهنگ در بریتانیا به تاریخ 14 اکتبر 1991 انتشار یافت و به مقام 16 ام چارتز بریتانیا دست یافت. این آهنگ ممکن است واکنشی به فشار تفکرات بی شماری در باره ی فردی مرکوری و سلامت آن که از اوایل دهه ی 80 رو به تحلیل می رفت باشد.بسیاری از قسمت های آهنگ همچنین می تواند در رابطه با غریب الوقوع بودن مرگ باشد.این آهنگ یکی از احساسی ترین آهنگ ها از طرف طرفداران انتخاب شده است. این آهنگ درست 6 هفته قبل از فوت فردی ورکوری انتشار یاقت که آخرین اجرای او نیز بود. بعد از مرگ فردی این آهنگ دوباره وارد چارتز شد .این بار در بین 75 آهنگ برتر قرار گرفت. Empty spaces - what are we living for? فضاهای خالی (پوچی های درون) ، بخاطر چی زندگی میکنیم ؟ Abandoned places - I guess we know the score زمین های تسلیم شده ، فک کنم (دیگه) نتیجه رو بدونیم On and on, does anybody know what we are looking for... و همچنان هیچکس نمیدونه دنبال چی میگردیم Another hero, another mindless crime یه قهرمان دیگه (هه) ، یه جنایت کار بی فکر (جانی) Behind the curtain, in the pantomime پشت پرده ی پانتومیم (دست هایی پشت پرده) Hold the line, does anybody want to take it anymore بند ها رو گرفته ، کس دیگه ای هست که بتونه تحمل کنه The show must go on نمایش باید ادامه پیدا کنه The show must go on, yeah نمایش باید ادامه پیدا کنه Inside my heart is breaking قلبم از درون شکسته My make-up may be flaking شاید آرایش (گریم روی صحنه مثل دلقک ها) ام پوست پوست شده باشه But my smile still stays onولی هنوز لبخند (برلب) دارم Whatever happens, I'll leave it all to chance هر اتفاقی که بیافته ، (از این به بعد) همشو به شانس میسپارم Another heartache, another failed romance یه شکست قلبیه دیگه ، یه داستان رمانتیک شکست خورده دیگه (تمسخر) On and on, does anybody know what we are living for ? و هنوز کسی نمیدونه ما برای چی زنده ایم ؟ I guess I'm learning (I'm learning learning learning) فکر (حس) میکنم (کم کم) دارم یاد میگیرم I must be warmer now دیگه حالا (از این به بعد) باید گرمتر باشم (باید سرزنده تر باشم) I'll soon be turning (turning turning turning), Round the corner now به زودی از تمام سختی ها گذر میکنم Outside the dawn is breaking بیرون سپیده دمه (بیرون میتونم با سر خم کردن کارم رو راه بندازم) But inside in the dark I'm aching to be free ولی در تاریکی من زجر میکشم تا آزاد باشم، The show must go on (ولی) نمایش باید ادامه پیدا کنه The show must go on, yeah yeah نمایش باید ادامه پیدا کنه Ooh, inside my heart is breaking قلبم از درون شکسته My make-up may be flaking شاید آرایش (نقاب) ام پوست پوست شده باشه But my smile still stays onولی لبخند من همیشه پابرجاست Yeah yeah, whoa wo oh oh My soul is painted like the wings of butterflies روحم مثل بالهای پروانه رنگ شده ( بال های پروانه چندین رنگ داره استعاره از روحم تیکه تیکه شده ) Fairytales of yesterday will grow but never die افسون جادوگران(پری ها) دیروز رشد خواهند کرد (بیشتر خواهند شد) اما هرگر نمیمیرند I can fly - my friends من میتونم پرواز کنم دوست من The show must go on (go on, go on, go on) yeah yeah نمایش باید ادامه پیدا کنه The show must go on (go on, go on, go on) نمایش باید ادامه پیدا کنه I'll face it with a grin من با نیش خند باهاش رو به رو میشم (کنایه از اینکه حقیر و مسخره دیدن مشکلات) I'm never giving in هیچ وقت تسلیم نمیشم On - with the show آه همراه با نمایش (جلو میرم) I have to find the will to carry on چیزی رو پیدا خواهم کرد که بهش اهمیت بدم _____________________________________________________________ لینک دانلود: http://s6.picofile.com/file/8208359492/Queen_The_show_Must_Go_On_.mp3.html
وقتی دلت شکست ؛ تنها و بی هدف شب پرسه میزنی ؛ از هرکدوم طرف روزای خوبتُ انکار میکنی ؛ این واقعیتُ تکرار میکنی اطرافیانتُ از دست میدیُ افسرده میشیُ از دست میریُ .. دور خودت همش دیوار میکشی افسوس میخوری ؛ سیگار میکشی تَن خسته ـای ولی خوابت نمی بره این حس لعنتی ؛ از مرگ بدتره دل میکَنی از این ؛ دل میبُری از اون یک اتفاق تلخ افتاده بینتون میبُری از همه ؛ از "هر کسی که هست" این حالُ روزته .. [وقتی دلت شکست] + وقتی دلت شکست/سیامک عباسی
Beyonce - crazy in love I look and stare so deep in your eyes I touch on you more and more every time When you leave I'm begging you not to go Call your name two or three times in a row Such a funny thing for me to try to explain How I'm feeling and my pride is the one to blame Cause I know I don't understand Just how your love can do what no one else can