خب ... منم عکسایی دارم ، نشوووون بــــــــــــــــدم ؟؟ : ))) یه سوال میپرسم راستشو بگو ، تو جزء این ترنسلیتور های گوگل نبودی ؟ خیلی خوبه : )))) با اینا یه داستان چند خطی بساز : قابلمه تبس چشم خروس خر صندلی گوگل زبان غار آلتامیرا بیشور نقوش برجسته ساسانی تاثیرات مدرسه باهاوس در هنر مدرن =)) ------------------- قشنگ وقت بزار داستان خوب دربیاد --------------------------- من مخم جواب نمیده و فقط سوال هنری میاد تو ذهنم الان تا بعد
سلام نفس : * چطوری عزیزم؟ سلام فدات مرسی خوبم :دی : * این قسمت از سوالام در مورد اون فیلمِ فوق العاده ایی هست که بهم معرفی کردی .. کاملا هم سوالام جدیه!!! ینی جوابای کاملُ با دقت میخوام :دی خب شروع میکنیم! آقای هیچکس یه روز صبح از خواب پا میشیُ متوجه میشی فیلم "آقای هیچکس یا Mr Nobody" ، واقعیِ! و تو میتونی به راحتی ، ببینی که اگر ؛ چیکار کنی چی میشه ؛ چیکار نکنی چی میشه .. حالا برام بنویس بعد از اتفاقای زیر چه چیزی تو زندگیت پیش میومد برات ؛ اگر : [برام مثه یه داستان توصیف کن ؛ با یکمی از جزئیات ؛ و همه چیو تا همین لحظه ای که الان هستیم تعریف کن! نمیخواد مثلا تا چند سالِ دیگه! و هرکدوم از اینا به صورت جداگانه هست! بازم تاکید میکنم ؛ این قسمت برام خلی مهمِ!!! جدیُ کامل بهشون فک کن!!] باشه 1.اگر اون روزی که میخواستی برای اولین بار واردِ چتی که تورو وصل کرد به یکپارس بشی ؛ اینترنت خونتون برای دو روز قطع میشد! خب آدمِ پیگیری هستم معمولا از رو حسِ کنجکاوی هم که شده بود ، هر وقت نت وصل میشد میرفتم باز ! یه جا هم یادداشت میکردم که یادم نره باید برم ! در نتیجه همینی میشد که هست .. :دی 2. اگر بانو مرجانه ؛ به جای انجمن یکپارس ؛ تویِ یه انجمن دیگه عضو می بود! شاید من اونجا هم عضو میشدم میدیدمشون ! شایدم هرگز همُ نمیدیدمُ من انقدر اعتماد به نفس نمیگیرفتم واسه نوشتن ! اخلاقم عوض نمیشدُ بچه میموندم ..!:دی 3. اگر هیچوقت با تبّسم همکلام نمیشدی ؛ مثه خیلی از آدمایی که این روزا از کنارشون رد میشیم ؛ حتی نگاهت به اسمشم نمیوفتاد! الان اینجا نبودم ، از سایت رفته بودمُ با خیلی ـآی دیگه آشنا نمیشدم ! از خیلی از شادی ـآ بی نصیب میموندم ! گرچه رابطمون پستی بلندی زیادی "داشت" ! اما فکرِ اینکه نباشه خیلی فکرِ مزخرفیِ : )) 4.اگر من اون روز برای اولین بار و اتفاقی ؛ تو پروفایلت عکس نمیذاشتم! الان مثلثت یه خط بود ! : )) و اینجا نبودی که این سوال ـآ رو از من بپرسی ! و کسی نبود که فیلم ـآیی مثه آقای هیچکسُ بهش معرفی کنمُ ؛ مطمئن باشم که حتما خوشش میاد :دی این یکی فرق داره : [خلاصه وار ولی کامل تعریف کن زندگیتو!] 5.اگر به جای قرن 21 ؛ توی قرون وسطی زندگی میکردی ..! لول ! : )) نمیدونم واقعا ! شاید یه نقاش میشدم که از پادشاه ـآ نقاشی میکشید|: بعد یه شاهزاده هم میدیدم عاشقش میشدم اما بهش نمیرسیدم |: و از اون شهر میرفتمُ واسه خودم نقاشی میکشیدم ، یه روز در سنِ 73 |: سالگی جسدمُ تو خونه پیدا میکردن |: "چیِ خب" +بازم میام! سخت بود :/ حس میکنم چرتُ پرت نوشتم آخریُ |: @*selena*
من اومدم باز آخرين سفر نفس ب كجا بوده؟ نفس دوس داره از چن سالگيش ديگه مستقل زندگي كنه؟ نفس بنظرت پسر و دختر تو دوران نامزدي ميتونن همو خوب بشناسن؟ پسر ايده آل از نظر نفس؟ دختر ايده آل از نظر نفس؟ نفس فك ميكني آمار بيكاري جوونا كاهش پيدا ميكنه؟ نظرت راجب پارتي و دورهمي هايه شبانه چيه؟ نفس بلده برقصه؟ نفس چرا خيلي از آدم هاي مجازي متاهل هستن ولي ميگم مجرد هستن؟ فك ميكني كمبودي تويه زندگي واقعيشون هس؟ نفس يه آرزو براي من كن ؟ يه صفت خوب و يه صفت بد منو بگو؟ نفس چن تا ني ني مياره بعد از ازدواجش؟ براي يوزرهاي زير يه نصيحت كن ... بعضياشون اينجا نيستن ولي ميدونم تو يادته ... .mahsa. zahra venus mojtaba anosh 7080 reza ahvazi fizik sayar Ala Aram ashoob kooche ali402 akharin mard justice pedram shentia tabasom گيمر N@DER leily shervin yaser J Mamad sheida *ali* ~!!lALI~!! arash behrad va .... kati
خُب باز اومدم دو دقیقه قبل Zoro رو هم بلاک کردم خوشم نمیومد چشمم بهش بیفته من که انقدر اینُ اونُ بلاک کردم نمیفهمم چی میگن ! خالی کردم چند وقت پیش =)):/ منم بهت یه بار 5k سکه داده بودم بعدشم روی همی بگی من بیشتر دادم ایش خب من یدفعه شو گفتم ! خب بریم سوال سوالات صبر کن برم آب بخورم یه میری متیلی درست کن با خاطرهی شبی که من اومدم خونتون =)) برای این که اذیت نشی زیاد میتونه ساده باشه اما حداقل 4 تا وکتور توش به کار ببر و این که متحرک باشه "بالاخره بعد از یه روز!|:" خوب نشد ببخشید |: الان ساعت چنده ؟ تاریخ ؟ حساب کن چند روز و چند ساعت مونده تا سالگردمون ^_^ الان ؛ 1:57 ـه :/ اول سوالاتُ حواب میدم بعد میسازم میری متیلیُ ، 7 روزُ 23 ساعتُ 1 دقیقه چرا فک میکنی سینا و سهیل میتونن به ما برسن ؟ عُمرا کسی نمیتونه تو این سبک هنری به گرد پامونم برسه اونا خودشون خبر نداشتن سرکارن=)) من چنین فکری نکردم جون غیرِ ممکنِ واسه احتیاط هیس =)):/ خب اولین حس،خاطره،جمله ... که با دیدن عکس ها میاد به ذهنت رو بگو "تاکید میکنم اولین" تولدمُ عکسایی که دقم دادی تا بهم بدیشون ! :دی چقد خوردیم اون شب=)):/ تنفسِ ! چشای من بقیه تو :دی هــَــک =)):/ شِت ! حیلی لوس ! خیلی خیلی =))|: من باید تو این بازی .. =)):/ |: =)) چی نوشتم خودمم نمیدونم D چیه |: هستیم @Tabassom
اگه چند دقیقه وقت ازافی داشته باشی کتاب میخونی یا ارایش میکنی صورتتو؟هیچکدوم موزیک گوش میدم : )) چقدر از ادم های اینجا بدت میاد؟مگه چیکار کردن باهام که ازشون بدم بیاد؟ O_o =)) تو از چند در ثد بچه های اینجا باهوش تری؟شاید 80 ! حالا به کسی برنخوره همه خودتونُ بذارین تو اون 20% اگه تو یه خبابون یکی تثادف کرده باشه و در هال مردن باشه هازری خیابون یه ترفه رو خلاف بری یارو رو برسونی بیمارستان؟نمیدونم ! :/ حس میکنم اگه بگم آره شعار دادم ! اگه بگم نه اخلاق ـآی انسانیُ گذاشتم زیرِ پام ! باید تو موقعیتش باشم ! :دی اثن سوالای من منزجر کننده بود یا اینکه اثن قابل جواب نبود؟ جواب دادم بابابزرگی:giggle: @بابا.بزرگ
با عرض سلام و خسته نباشید چرا روی آدرس اینترنت به جای یک دبلیو؛سه تا دبلیو میذارن ؟ اگر اسکلت از بالای دیوار بپره چی میشه ؟ چرا دوچرخه خودش نمی تواند به ایستد؟ چرا لک لک موقع خواب یک پایش را بالا می گیرد ؟ =))
این جمله هآ رو به صورت جدید معنی کن ^_^ شايد زندگي آن جشني نباشد که آرزويش را داشتي اما حال که به آن دعوت شدي تا ميتواني زيبا برقص نشاید زندگی تلخ و کامم تلخ شاید زندگی شیرین وکامم شیرین نه شاید زندگی شیرین و کامم تلخ باید درزندگی تلخ کامم شیرین چون خورشید، این زن گیسو طلای زندگی بخش گرده ، زمین این مرد کهنسال و آب دیده گرد نبود هیچ وقت نمی توانست با خورشید وصلت کند . ماه سالهاست خطبه ی عقد را بین این دو خوانده . کند هم شکل با هم شکل پرواز دوست من دوست داره با دوست تو دوست بشه، دوست تو دوست داره با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه، دوست بشه؟ هستیم ^_^
با عرض سلام مجدد خدمت شما فکر کن تو هر کدوم از اینایی..با توجه به حالتشون ، به جاشون حرف بزن =))) http://s3.picofile.com/file/8204249942/3.jpg http://s6.picofile.com/file/8204250076/5.jpg http://s3.picofile.com/file/8204250426/13.jpg http://s6.picofile.com/file/8204250268/9.jpg http://s3.picofile.com/file/8204250084/6.jpg http://s3.picofile.com/file/8204249550/1.jpg http://s3.picofile.com/file/8204250318/10.jpg
سلام چشم و چراغ دلم؛دختر زیبا خصال. بالاخره خودم یکروز یک شمع میخرم روشن میکنم که همه ی اینترنت به حظ و لذ و تلذذ ببینندت. یک. از روزی که وجودت را تقدیم کرده ای مهرنوش های زیادی را کشف کرده ایم . مهرنوش نویسنده؛ مهرنوش نقاش؛ مهرنوش پیانیست؛ مهرنوش عکاس؛ مهرنوش قالی باف؛دوستی دلسوز؛ خواهری رئوف ؛ فرزندگی شایسته ؛هم زبانی دلرحم و هم زانویی رحمدل. خودتان را در کدام یک از نقش های مذکور موفقتر میدانید و چرا؟ دو.چقدر به سینما علاقه مندید. و بین دو فیلم مدرن و کلاسیک کدام را برای تماشا انتخاب میکنید؟ و در ادامه بفرمایید اگر قرار باشد فیلمی از زندگی شما ساخته شود؛ کدام هنر پیشه را برای ایفای نقش مهرنوش مناسب میدانید. سه.نظر شما درمورد نسل جدید نویسندگان ملی و میهنی که فقدان دلیل شادی آنها را به سمتِ شغل شریف نویسندگی سوق داده و مصرانه و سرسختانه شاعری را هم وزن و همسنگِ با حزن و محنت و ملالت میدانند چیست؟ چهار.نقش کلیدی دهکده ی جهانی اینترنت و ما کاربران در درست نویسی و سره نویسی به منظور پاسداری از زبان فارسی (به عنوان مهم ترین رکن هویت ملی) چیست و اینکه در کنار مفاهیمی مثل آب پاک و هوای پاک چقدر «زبان پاک» برایتان اهمیت دارد؟ و بفرمایید بازیهای مغلوط با واژگان فارسی را چقدر عامل قتل زبانمان میدانید و خودتان هنگام ترجمه چقدر به فرهنگ وفادار هستید. پنج. وظیفه ی ما اینترنتی ها در محو و پاک کردن و پالایش القاب و واژه های مریض و زمخت و بد آهنگی مثل طماعی؛ نقص عقل؛ حسدورزی؛سلیطه گری(ناسزا گویی) و.. _که از دیر باز همواره به زن نسبت داده شده و میشود_از ادبیات کلاسیک و معاصر چیست؟ و اینکه چقدر برای تندرست رساندن ادب و ادبیاتمان به نسل بعد؛ از واژه های سالم و سلیم و سره در گفتگوهای روزمره یتان استفاده میکنید؟ شش.به نظر شما میل به تملکِ زن و نابرابری های جنسیتی و قوانین تبعیض آمیز (مانندِ سن ازدواج و تکالیف آن؛ سرپرستی فرزند؛ پدیده ی چند همسری ؛حق طلاق و حق خروج از کشور و...)چقدر ریشه در سنت دارد؟ هفت. آیا پایبندی و پایبستی به یک اعتقاد را لازمه ی زندگی میدانید ؟ (و اگر جوابتان مثبت است چقدر به داستان مندرس فروکردن زن در صدفی تنگ و تاریک برای حفظ سلامت و نجابت و شرافتش باور دارید؟) هشت. سیمون دوبوار فروغ فرخزاد آدری هیپورن مونیکا بلوچی برایمان از میزان شناختتان از شخصیت های نامیرای نامبرده بنویسد و اینکه چقدر موقع نوشتن؛ کشیدن؛ نواختن و.. از از آنها الهام میگیرید؛ چقدر خودتان هستید؛ چقدر مخواهید به آنها برسید و چقدر میخواهید از آنها عبور کرده و فراتر بروید. نـه. در انتها اینکه نظر شما در باره ی انتشار کتابی الکترونیکی تا انتهای تابستان امسال؛ با موضوعِ عکس و شعرهای مینیمال توسط خانم مهندس تبسم؛ خانم سلنا و شما چیست؟ با پوزش از اطناب ممل و تشکر به جهت پاسخ ها. ...................................................................................................................................................................................................................................................... بزم های دوستانه گوارای وجودتان خانم مهندس تبسّم که با صبر و مصابرت سوالات را متناسب با شناختتان از درونیاته شرکت کنندگان مطرح میکنید. راقم این سطور صندلی داغ را به مثابه شناسنامه ی مجازی انجمنی ها میداند که میتوانیم قبل از هر معاشرت و مجالست برای پیشگیری از سوءتفاهم های احتمالی به آن رجوع کنیم. به امید اینکه همه ی اهالی این محفل به دست باشکوهتان دارای این سند هویت مجازی بشوند.
خوب خوب..... داشتم پروندتو چک میکردم!!!!لول ، حالا چطور بود پروندم؟ : )) 1- اول از همه چرا برا من این شکلکو انتخاب کردی؟ نمیدونم ، آخه تو بی تعارف اکثرا پستات این حالتُ دارن برام : )) 2- هیچ میدونستی من تو صندلی داغ هر کسی شرکت نمیکنم؟ مهم اینه که الان اینجاییُ داری از من میپرسی اینکه از کیا نمیپرسی مهم نیست : )) 3- دیدت نسبت به اطرافیانت چجوریه؟ اطرافیان یعنی آشناها ؟! دیده معمولیِ رو به بد ! |: 4- به نظرت آدم بیخیال کم حوصله ام مگه میتونه باشه؟ چجوری؟!!!!!!به نظرم؟ من هستم خب : )) به راحتی ! وقتی یکی راجبت حرف میزنه یا یکی خرابکاری میکنه ! بیخیالیُ برات مهم نیست ! کم حوصله هم ؛ روانش خستس |: حال نداره یه چیزُ 10 بار تکرار کنه عصبی میشه : )) 5- زیبا ترین تخصصت چیه؟ اونی که فکر میکنی دیگرانو جذب خودش میکنه؟ اینُ باید از طرفدارام بپرسم |: =)) :/ 6- به نظرت کدوم مدیرا کمتر از بقیه فعالیت دارن؟ اونی که ماهی یکبار میاد : )) 7- بهترین سوالی که تا اینجا پرسیده شده کدوم بوده؟ چرا؟همین که یه روز برای درست کردنش وقت گذاشتم :دی "یه میری متیلی درست کن با خاطرهی شبی که من اومدم خونتون =)) برای این که اذیت نشی زیاد میتونه ساده باشه اما حداقل 4 تا وکتور توش به کار ببر و این که متحرک باشه " کلی خاطره جمع کردم موقع ساختنش : )) 8- تا اینجا کی بهتر از همه ازت سوال پرسیده؟ چرا؟ همه سوال ـآ خوب بود ، بعضی ـآ مجبورم کرد به چیزایی که هرگز دوست نداشتم در موردش فکر کنم ، فکر کنم : )) 9- آخرین بار کی دست تو بینیت کردی؟ از دستمال استفاده میکنم :/ شما آخرین بارت کی بود ؟ |: 10- خوب برای هر کدوم یه اسم ببر ببینم. از بچه های انجمن: پر مدعاترین: با کلاس ترین: مگی :دی شیرین ترین: الی خاص ترین: آیگین و آیسان تو یه رِنجن |: تلخ ترین: شرترین: تبـــس =)) 11- بازم شخصیتای مربوطو بنویس اینبار از دنیای واقعیت: زیباترین: مامانم با معرفت ترین: داداشم بدترین: با تجربه ترین: بابایی ـم عشق ترین: این دیگه خودم :/ : )) 12- یه آهنگ ایرانی و یکی ام خارجی معرفی کن برم گوش کنممیلاد بابایی - حسِ خواستنِ تو Passenger - Emily Wells "خیلی قشنگن دوسشون دارم" 13- عاشق کسی هستی؟ یا بودی؟بله هستم : )) +دقت کردم چند نفر این سوالُ پرسیدن 14- کسی عاشقت هست؟ یا بوده؟نمیدونم ! 15- به نظرت زندگی بی منطقه یا با منطق؟گاهی بی منطق و گاهی بر عکس :دی 16- منو تو 5 تا کلمه توصیف کن؟نمیدونم راستش آخه خیلی آشنایی ندارم ، بر اساسِ شناختِ الانم بخوام بگم در دو کلمه میتونم ! کمی عصبی(برداشتِ منِ شاید اشتباه باشه:دی) اجتماعی 17- فکر کن بهت یه فرصت دوباره داده میشه با انتخاب خودت. دوست داری این فرصت برای کدوم کارت باشه؟انتخابِ دوستی ـم با یه عده ! از بقیه کارام راضی ـام :دی 18- یه عکس منتصب به یکی ار بچه های انجمن بزار. هر کسی که دوست داری. حتمن نباید عکس خودش باشه، یه چیزی که توصیفش کنه @Tabassom 19- خلاف ترین کارت چی بوده؟نمیدونم خلاف از دیدِ هر کس فرق داری :دی ! شاید کاری که من میگم خلاف واسه بعضی ـآ تفریح باشه ! : )) 20- با شکلکای زیر در حد 1 خط یه جمله با معنی بنویس: :banghead::bucktooth: دیروز رفتم پارک یه گلِ خوشگل دیدم چیدمش ، باغبون اول تعجب کرد اما بعدش عصبی شد! منم یه حالتِ از خود راضی گرفتمُ فکر کردم عصبانیتش الکیِ وقتی راه افتاد به سمتن تازه فهمیدم خرابکاری کرد گلُ انداختم زمینُ واسه خودم نذاشتم اصلا وقتی گفت چرا این کارُ کردی خودمُ زدم به خنگیُ گفتم ؛ "سلام من گم شدم" ادای دیوونه هارو در اوردم نوازشم کردُ گفت حتما گم شدی ، دستمُ گرفت نمیدونستم کجا میخوایم بریم ، الکی گفتم حالم بده گفت همینجا بشین برات آب بیارم وقتی رفت اونورتر صداش کردمُ گفت ؛ هی عمو مرسی خودم میرم آب میخرم خدافظ |: جمله نتونستم داستانک شد =)):/ @Amon Amarth