1 بیشتر از سوسک میترسی یا موش ؟ چرا ؟ نمیترسم از هیچکدوم :/ اما از موش بدم میاد علی سوسک دوست داره @ALi kzm =)) 2 اگه بهت بگن فقط يه سؤال ميتوني از خدا بپرسي چي ميپرسي ؟ تهش چی میشه ؟؟ :دی 3 اگه بخوای بچه های سایت رو ببینی کیا رو انتخاب میکنی ؟ 5 نفرو نام ببر . مرجانه،الی،علی،آیسان،سلی تبس ـم که دیدم نگفتم دیگه =)) 4 تا حالا کسی دلتو شکسته ؟ اگه آره ، نفرینش کردی ، گرفته نفرینت ؟@Tabassom پاسخگو باش=)):/ 5 اگه بدونی کسی که دوسش داری ، بهترین دوستت هم دوسش داره چی کار می کنی ، صادقانه بگو ؟ اگه دوستم ارزش داشته باشه ! تاکید میکنم ارزش داشته باشه ، میکشم کنار .. :دی 6 برای انتخاب شوهر آیندات چه معیارهایی داری یکی یکی اینجا بگو ؟ قوی باشه ، محکم باشه ، قابلِ اعتماد ، بشه رو حرفاش حساب باز کرد ، وقتی هست یا نیست احساسِ آرامش کنم از فکرِ بهش ! بد دهن نباشه |: ، آبرومند باشه ، عاشق باشه .. :دی 7 اولینو اخرین بارایی که از ته دل خندیدیو گریه کردی ؟ خنده همین امشب یعنی دیشب الان که ساعت 4ـه صُبِ گریه یادم نیست 8 امسال عید مسافرت رفتی ، اگه رفتی کجا رفتی ، خوش گذشت ، تابستونم قرار جایی بری یا نه تو خونه ای ؟ عید نه ، ایشالا اگه خدا بخواد بعدِ صندلی میرم 9 تو زندگی کیو بیشتر ازهمه دوست داری ، اونم میدونه ، اون چی دوسِت داره ؟ داداشم ، آره آره 10 بهترین و بدترين روز زندگیت ؟ بهترین تولدِ امسالم بدترین 8ـه بهمنِ 92 11 گیلان یا مازندران؟ صد در صد گیلان ! 12 تا حالا شده با کسی لج کنی ، سر چی بود ؟ آخرش به کجا رسیده ؟ آره با خیلی ـآ ! سر چی یادم نیست اما معمولا به خواسته ـام رسیدم 13 اگه یه ساعت بهت بدن که بتونی باهاش زمان رو نگه داری و فقط خودت میتونستی حرکت کنی ، چیکار میکردی ؟ ( حداقل 3 مورد) بستگی به موقعیتم داره خب ! الان هیچی به ذهنم نمیرسه .. شاید بعدا ویرایش بزنم :دی 14 آخرین سوتی که دادی چی بوده ؟ بعدش چیکار کردی ؟ یکی میخواس بهم آهنگ بده ، بعد من فکر کردم منظورش اینه حوصله داری موزیک ترجمه کنی ؟ گفتم اگه لحجه ـش غلیظ باشه فردا معنیشُ بهت میدم ، بعد فهمیدم گند زدم هیچی دیگه از خجالت آب شدم چیکار میکردم 15 چرا انسان ها فقط در سختی ها به یاد خدا میوفتن ؟ کی اینُ گفته ؟ من اینجوری نیستم نمیدونم 16 قشنگ ترین تفریحی که توی بچگی داشتی و ازش لذت میبردی چی بوده الانم داریش ؟ سر به سرِ داداشم میذارم بلی 17 عاشقانه ترین شعر يا جمله اي که تا حالا شنیدی ، برامون بنویسش ؟ زندگی، بی تو پُر از غم شدنش حتمی بود با تو امّا غمِ من کم شدنش حتمی بود همه جا، از همه کس زخمِ زبان می خوردم این وسط اسمِ تو مرهم شدنش حتمی بود رگِ خوابِ تو اگر دست دلم می افتاد قصّه ی عشق، فراهم شدنش حتمی بود پا به پای من اگر آمده بودی در شهر این خبر سوژه ی عالم شدنش حتمی بود بین ما موش دواندند! خودت می دانی چون که این رابطه محکم شدنش حتمی بود سیب و قلیان دو سیب و من و تو... در این حال شخصِ ابلیس هم آدم شدنش حتمی بود! شک ندارم که اگر پای تو در بین نبود «جنّت آباد» جهنّم شدنش حتمی بود... امید صباغ نو 18 آشپزی بلدی ، چه غذایی رو دوست داری ، تا حالا غذاتو سوزوندی ، طرز تهیه یه غذایی رو بنویس ، از جا دیگه برندار هرچیو میدونی بنویس ؟ آری جوجه کباب غذای خودمُ نه غذای مامانمُ آره نیمرو : ماهی تابِ را روی گاز قرار داده روغن را درونش میریزیم میگذاریم داغ شود |: سپس تخم مرغ را در کاسه ـای شکانده"=))" اگر سالم بود در ماهی تابه میریزیم |: به آن نمک میپاشیم بعد از 2 دقیقه آن را میگردانیم ، بعد از 2 دقیقه ـی دیگر زیر گاز را خاموش کرده ، نیمرو را با گوجه و خیارشور تزئین کرده ، حال نیمروی شما آماده ـی خوردن است ، نوشِ جان=)) 19 10 تا از غذاهایی که بلدی رو نام ببر ؟ |: قورمه سبزی ، فسنجون ، رولتِ گوشت ، قیمه ، آبگوشت ، باقالی پلو ، میرزاقاسمی ، گوش فیل ، بادمجون شکم پر ، دلمه ، کوفته تبریزی 20 فرض کن فردا برای شام یه گروه از بچه های انجمن میان خونتون ، فقط هم تخم مرغ و سوسيس و گوجه و سيب زمينيو خيار داری ، شام چی درس میکنی ؟ ( اصلاً نمیتونی زنگ بزنی از بیرون بیارنا) میرم خرید میکنم تا فردا وقت هست=))) @Mr Perfect
1 چت میکنی ، با کیا ، تا حالا سرتو تو چت کلاه گذاشتن ، چند نفر تو آد لیسته یاهوت داری ، از بینشون کیو بیشتر دوس داری ؟آره با دوستام ، یه بار دیگه بگین کیُ بیشتر دوست داری همتونُ له میکنم =)) تبسّم 2 به نظرت ساله 2020 دنیا به اخر میرسه ، اگه مطمینی میرسه میخوای تا اون موقع چیکار بکنی ؟ زندگی میکنم ! :دی و حرفمُ میزنم ! :دی 3 ی جمله ی انگلیسی همراه با ترجمه به من تقدیم کن؟:دی A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out یه دوستِ واقعی اونی هستش که وقتی میاد که همه دنیا از پیشت رفتن ! 4 تیکه کلام مودبانه هم داری؟ :پیبله ، خا |: 5 سریال یا فیلم؟تکراری 6 بزرگترین آرزوت چیه ؟ تکراری 7 بهترين سفري که داشتي به کجا بوده ؟ مشهد 8 اگه بخواید چیزی اختراع کنید چیو اختراع میکنید ؟ بهش فکر نکردم ..! شاید یه نوع کامپیوتر یا لپ تاپ که بتونی از توش کسایی که دوست داری ، بیاری پیشِ خودت =)) 9 تا حالا تصادف کردی ؟ تعریف کن ... . تصادف که نه اما تا دلت بخواد ماشین بهم زده :/ چیشُ تعریف کنم =)) 10 اهل خوندن رمان هستی ؟ جالب ترین رمانی که تا حالا خوندی چی بوده ، ازکی ؟ رمان ـای طولانی نه ، برایم بمان - فهمیه سلیمانی ، خیلی دوسش دارم |: 11منو یه نصیحت کن ؟انقدر ساده خودتُ نشون نده 12 محبوب ترین ضرب المثلت ؟ چرا؟ماست بریزی روش سگ لیسش نمیزنه نمیدونم چرا اما دوسش دارم =)) |: سالِ دوم دبیرستان بودم ؛ دوستم در موردِ دوست دخترِ جدیدِ دوست پسرش اینو میگفت 13 دلت میخواد روی سنگ قبرت چه بنویسند ؟البته دور از جون انشالله 120 سال عمر کنی..حالا بمیرمم اشکال نداره .. I told you .. I was sick :دی 14 يكي از خاطرات جالب از دوران مدرسه رو تعریف کن واسه بچه هاي تالار ؟ سالِ سومِ راهنمایی بودم بعد کلاسمون خیلی شیطون بود ، زنگِ هنرُ خوشنویسی بود جوهرای مشکی و در اوردیم گذاشتیم رو میز .. هی با دوستم شوخی شهرستانی کردیم ، اون کسی که میز جلوییمون نشسته بود یکم عصبی بود همیشه بعد یهو جوهر ریخت رو مانتوش البته 4-5 قطره -__- بعد ما کلِ روز سکته زدیم که الان میاد میخورتمون بعدها فهمیدیم مانتوش لک بود بیشور الکی نگران بودیم یه عمر @Mr Perfect
1 تو خونه اکواریوم داری ، اگه داری ماهی مورد علاقت چیه ؟ نه دوست ندارم ! 2 قشنگترین دعایی که درمورد دیگران میتونی بکنی چیه ؟ دلشون بزرگ شه ..:دی 3 نظرت در مورد گُلایه زیر چیه : 1. نسترن آخی ! یاد دوستم افتادم معلم عربیم همیشه براش میخوند ؛ نسترن به عشقِ من حرفی بزن آخه تنبل بود درس نمیخوند 2. رز 3. محمدی 4. لاله 5. کوکب 6. ستاره 7. شقایق 8. افتابگردان 9. بنفشه 10. داودی ببخشید اما چون گل دوست ندارم کلا ، نظری ندارم راجبشون .. 4 خودت یه سؤال بپرس و خودتم جواب بده ؟خوابت میاد؟ الانِ که بمیرم 5 ی سوال از من بپرس؟اگه مجبور بشی از تهران بری یه شهرِ دیگه کجا رو انتخاب میکنی ؟ "واسه زندگی" موفق و موید باشی مرسی که اومدی @Mr Perfect
سلام دعا هات مستجاب شده ؟ عه ؟ جدی ؟ پس دعا کن قبول شم ببینم : )) میخوام استجابشو امتحان کنما! چندوقت پیش تو خوابم سوسک اومد چه سوسکی هم بود ، خواب که حالیش نمیشه چی ساخته... لامصب اندازه کف دست بود! سیاه... موضوع خوابمم یه چی دیگه بودا ولی به هرحال ذهن خلاقم مرتبطشون کرد حالا ایشاا... ازین سوسکا نصیب خودتو تبس بشه ... بفهمین واقعا این موجود ترس و چندش داره یا نه تاحالا شلوار پوشیدی حس کنی یه چی داره رو پات راه میره ، بعد ببینی تو شلوارت سوسک بوده ؟ تا حالا شده یه سوسک پرنده بیاد بچسبه به گردنت ؟ تا حالا شده آب بخوری تو لیوانت سوسک بوده باشه ؟ =)) همش واسه من شده خاطرات سوسکی زیاد هست... تجربه نداشتین شما بیشورا : ))) درک نمیکنین بخون تبس @Tabassom
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت زننده تاپیک تبس و پاسخگوی محترم نفس سلام دلتم بخواد که اومدی =)) "جو دادم=))" اول از همه اینکه همچین سوالی ازت شد : " اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم کشور باشه؟ " جواب دادی : "پاریس " البته عیبی نداره ، ریشه در جغرافیای ابتدایی داره ، تقصیر این معلماست دیگه... بی سواد خودتی میدونی که از قصد گفتم پاریس که خوب شفاف سازی شه =)) 1 - اسم 5 تا کشور از قاره اروپا چون اونجاها معمولا نوعِ پوششون خوب نیست ، من اسم نمیبرم بچه ها وسوسه نشن =)) 2 - اسم 5 تا کشور از آسیا روسیه ، ایران=)) ، هند ، ترکیه ، چین 3- اسم پایتخت 5 کشور اروپایی چندبار سوال میپرسی گلم ؟! خب یکم صفحه ـی چت ـتو بالا پائین کن میبینی جوابمُ ! دیگه نمیگم خودت انقد بگرد تا یادبگیری .. =)))))))))) ( فک کنم بسه دیگه ، باز بعدن میام بقیه مشقاتو میگم ) همون کلمه ـی معروف با U ! u نه هاا U =))) 4 - در مورد شتر چقدر اطلاعات داری ؟ میدونستی مخصوص مناطق گرمسیره ؟ شتر جریانِ خاصی بود که یادم نیست؟ هر چی فکر میکنم دلیلِ این سوالتُ نمیفهمم =)) اگه آره چرا نگفتی پـــــــــــــــس ؟؟؟ میگم چرا تافرستادمش قطب طَلَف شد بین راه : )) 5- به نظرت برم سمت خوانندگی :-؟ تو خودم استعدادهای نهفته یی دیدم... تو هم دیدی : )) ؟ آره فقط اگه غیر از راک بخونی گوش نمیدم واقعا بم بر میخوره ! نه تو فعلا هدیه منُ بده 6- واسه هر کدوم از دوستات یه نقد بنویس ، واسه منم دو تا بنویس به کسی برنخوره کاش آدماشُ مشخص میکردی :دی تبسّم ؛ جدی میگیره هر کسی رو ! الیا ؛ زود رنجِ سلنا ؛ خجالتیِ ! :دی علی ؛ مگه میشه به شخصیتِ بزرگی مثه ایشون ، انتقاد کرد ؟ "میشه گول بخوری دیگه سوالای جغرافی نپرسی؟:/"=)) 7- میدونستی خاکستری رنگ خنثی است ؟ یعنی حس و تاثیر خاصی نداره رو ذهن و بدن :-؟ مثلا آبی ، آرامش و ... سبز عروج و... نارنجی جنب و جوش و بلوغ و ... و خیلی از رنگ ها هم حس های منفی ولی خاکستری خنثی ست ، جالبِ... آره تکراری بود |: اون روز که واسه اولین بار گفتم خوشم میاد همینُ گفتی =)) :/ 8 - میدونی طعم هر رنگ چیه ؟ : )) ندونستی بیا بهت بگم آره دیروز بهم گفتی 9 - ازونجایی که میدونی کامل نخوندم نمیدونم پرسیدن یا نه ، ولی دلت واسه چی تنگ شده ؟ (واسه چی ... نه که کسی ) یه خوابِ درستُ حسابی حالا تا فکر کنی من خودم بگم دلم واسه چی تنگ شده واسه یه خوابِ آدمیزادی... ساعتای 1 ایوا که خوابم گرفت بخوابم... انقدر مقابله نکنم تا خوابم بپره منم تگ کن تو دلتنگیت پ.ن : دیگه منُ اذیت نکن برو به پشه ها حمله کن با تشکر از تبسّم @ALi kzm =)))
سلام دخترم،خوبی؟ نخسته:-* خودت ۲۰تی صندلیتَم شد۲۰;الکی نیس شدی دختر من خب،هواچطوره؟ اینجا شرجیهسونا طبیعی راه افتاده..خرما پزونه تا۱ماه دیگ من شدم پوستُ استخون:دی مامانم میگ سرجدت دیگ نگو رژیم میخوام بگیرم برو نیم ساعت توحیاط کلی چربی میسوزونی=)) ب بابام میگم ببرمون ی جاهواخنک باشه میگ تو ک میخوای چربی بسوزونی بریم هواخنکی میخوری خپل میشیا یکتا خوب بود یا یاس؟ میشه بهش اعتماد کرد؟! اذیتت کرده؟ سوتی ازش داری؟(سرجدت بگو نع) اولین چیزی ک به زبونت میاد بنویس.. هوایِ ابری مهمون ناخونده امتحان یه هویی چراغ قرمز زیر آفتاب گرم من مهری :X من فک میکنم @aygin از من میترسه هرچی میگم میگ باشه.. من ترسناکم؟ من برم باز بیام.فعلا:-*
سلام سلام سلام -_- خیلی دیر شُد.. ببشید : (نمیبشم : ( خب چطوریآیی ؟ خوبم نوجوونِ آریایی =)) همه سوالاُ هم پُرسیدن :/قرار بود شب ـش بیای مثلا چرا من انقد اینو دوست دارم ؟ =))چون اکثرِ اوقات همین ـی=)) به رابطهِ دوستیِ خودمُ خودت از 20 چند میدی ؟ 0 . . . . . . . . . . . . . . . . .الکی مثلا چون دیر کردی کات کردیم =)) 19.25 اون 0.75ـــَمم دلم خواست ادای این استادای عقده ـایُ در بیارم اگه دانشگاه رشت قبول شم امسال ذوق میکنی ؟ نه :/ ذوق مرگ میشم به هر کدوم از اینآ یِ توصیه کن ^_^ الیا ؛ زودرنج نباش نفس ؛ صبرتُ افزایش بده فآزی ؛ اگه به کسی اعتماد نداری باهاش حرف نزن :دی تیشان ؛ نمیبینه که اینجارو اما من میگم =)) 3ساعت زور زدم واقعا توصیه ـای ندارم چرا ؟ |: مآنی ؛ داداشم؟ اینجا هم دست از سرش بر نمیداری؟=))) توصیه میکنم این سری رفت حموم ؛ واسه عشقش آواز بخونه =)):/ ندآ ؛ نمیبینه اما |: خاطراتُ دور کن از خودت تبسم ؛ همه چیُ به زمان نسپار مرجآنه ؛ بیشتر بیاین یاهو علی کاظمی ؛ توصیه میکنم هر چه سریع تر هدیه ـمو بدی بهزاد ؛ چند نفرُ واسه خودت نگه دار :دی آلا ؛ بیشتر بیا هستم فعلا میدونم @Elia
یکی دوتآ اسکرین از حرفآی خنده دارمون بده ببینم اگه قرار باشه هر کدوم از این افراد یکی از اعضآی خونوادت باشن دوست داری چه نسبتی باهات داشته باشن ؟ چی گفتم ؟ = ))) الیا ؛ آجی فسقلیم تبسم ؛ آجی وسطیم تیشان ؛ پسر دایی مرجانه ؛ دختر دایی دلناز ؛ دختر عمو پیوند ؛ دختر عمو سلنا ؛ دختر خاله یکی ار اون نقآشیآیِ منشوریتُ بذار اینجا باید سانسور کنم پس دستِ راستتُ لاک بزن هر کدوم یه رنگ باشه .. بذار اینجا خودت بزنیآ از من چه انتظارایی داری حاضرم واسه 100 نفر شام آماده کنم الان از جام بلند نشم برم لاک بیارم نظرتُ راجبِ الیا جونت بگو الیا جونم عشقِ خیلی خوشگلُ تو دل برو ـه کلی دوسش دارم عید دو سالِ پیش کلی خاطره ـی خوشگل جمع کردیم البته بعدِ اونم جمع کردیم اما عید اوایلِ صمیمیتمون بود گاهی بداخلاق میشه هر چی میگم گوش نمیدهُ حرفِ خودشُ میزنه =)) اما همیشه دوسش دارمُ خواهم داشت چرا دیشب مآنی نمیخوند ؟ = ))))) چون میدونست میخوام بدم به تو =)))) بعدش اومد بیرون گفت ؛ یک کلام بهت بگم خیلی بی ادبی =))) اگه قرار باشه یکی از خصوصیآت اخلاقیمُ حذف کنی.. اون چیه ؟ ^_^زود رنجی نفس سوزون ^_^ کم میایا ! @Elia
این جمله هارُ کامل کن..چَــشِم :دی نفس با الی ..به تعطیلاتِ تابستانی رفتند=)) نفس بی الی..باز هم به تعطیلات رفت =)) نفسُ ندا..هی خرابکاری میکنن وقتی باهمن نفس به تنهایی..یه لشکریِ واسه خودش ! . . . . . . آخ جون شاخ شدم=)) نفسُ دوستآی مجآزی ..کنارِ هم شادن به شرطی که دلشونُ بزرگ کنن :دی نفس هرگز..از هدفش دست نمیکشه نفسُ مهرنوش..اسمای موردِ علاقمن=)):/ اگه قرار باشه واسه زندگیت اسم انتخاب کنی اسمشُ چی میذاری ؟ آسایشگاهِ روانی تا الان به کسی حسودی کردی ؟ حسودیِ بد نه ها آره =)) روزِ اولِ دانشگات یادته ؟ هول بودی ؟ آره یادمه نه هول نبودم ، اتفاقا همون اولین روز خوردم زمین چقد خندیدم :/ اگه از خطِ اول ابتداییت عکسی چیزی داری.. بذار ندارم اما اگه میخوای برات مینویسم ^_^ @Elia
سلام امان از صندلی داغ یهویی :دی سلام=)) واقعاً اسم اصلیت نفس؟ فکر میکردم مهرنوشی بعد دوستات چون خیلی دوستت دارن نفس صدات میزنن آره ، پس تو از سرِ علاقه میگفتی نفس؟=)) |: والا سوال خاصی جهت شناخت بیشترت مد نظرم نیست. شناخت در فضای پابلیک رو دوست نمیدارم :دی بیا پی.وی:giggle::giggle: خب از خودم و خودت شروع کنم نه؟ هر جور دوس داری :دی 3> اولین بار چطور با من آشنا شدی؟ پستی ازم دیدی که توجهت رو جلب کرد؟ یا از دوستان اسمم رو شنیدی یا و ... اولین بار از پستات دورا دور که منو میدیدی چه احساسی نسبت به من داشتی؟ فکر میکردی چه جور آدمی هستم؟ (:دی) بهت گفتم نه ؟ احساس جالبی نبود ! |: "خونسرد باش جوابِ پائینیُ بخون=))" چی شد که تفکر نخستینت :دی نسبت به من عوض شد؟ یعنی من رو بیشتر شناختی و اون دیدگاهت عوض شد یا تحولات درونی خودت باعث این تغییرات شد؟ اصن تغییر دیدگاهی در کار بود یا نه؟ (همینجور برا خودم قصه میگم :دی) آره خیلی ! اول تحولاتِ درونیم چون باعث شد بیام سمتت بشناسمت :دی بعدم شناختِ بیشترت از طریقِ حرف و اینا ..:دی و الان تو دایره ـی اون آدمایی هستی که حس میکنم واقعا خاص ـن :دی شخصیتت توی دنیای مجازی، مجازی هست یا واقعی؟ خوده مجازیت هستی یا مجازیه مجازی هستی؟ یه جورایی میشه مجازیِ مجازی ! تو واقعیت انقدر حرف نمیزنم البته قبلا حرّّّّّاف بودم قبول داری که صددرصد نمیشه توی مجازی واقعی بود؟ آره خب خیلی چیزا اینجا هرگز معلوم نمیشه ..:دی آدم های مجازی رو وارد زندگی شخصیت میکنی؟ اعتماد میکنی بهشون یعنی؟ حاضری خارج از نت هم باهاشون ارتباط خونوادگی یا دوستانه داشته باشی؟! بنظر خودم همه چیز مقطعی و دوره ایه در حدود نود و پنج درصد! اون پنج درصد واقعاً استثنا هستن (یه استثنا بزرگ مث لیدا ) از این استثناها داری الان؟ آره تبسّم :دی ایشالا الی هم رشت قبول میشه رفتُ آمد شروع شه دیدگاهت نسبت به آدم های غریبه جامعه چطوره؟ مثبت یا منفی؟ نرمالِ رو به منفی میترسی ازشون ضربه بخوری با میدونی که میتونی از پس خودت بر بیای؟ میدونم از پسِ خودم بر میام ! اما این به این معنی نیست چشامُ ببندمُ با هر غریبه ـای ؛ در ارتباط باشم :دی به راحتی با دیگرات ارتباط برقرار میکنی؟ آره روابط اجتماعی ـمو دوست دارم : )) مثلاً توی تاکسی یا مترو یا توی پارک یا ... با کسی که کنارته هم صحبت میشی؟ اگه چیزی جلبم کنه آره ، اما اینکه مثلا راجبه آبُ هوا حرف بزنم نه ! حوصله ـمو سر میبره ! چقدر نسبت به اتفاقات روزانه جامعه واکنش و حساسیت نشون میدی؟ نسبت به اخبار روزانه مملکت و اوضاع اقتصادی و ... هیچی ، اصلا دنبال نمیکنم .. ! |: اجتماعی هستی یا جامعه گریز هستی؟ شاید از نظرت عجیب بیاد اما ، اجتماعیِ جامعه گریز ! متوجه نشدی بگو منظورمُ بگم :دی چقدر احساس امنیت داری توی جامعههایی مثل: خونواده، دوستان، دانشگاه، محل کار (اگه کار میکنی)، شهر محل زندگیت . لطفاً تک به تک بگو و توضیح مختصری بده. خونواده ؛ احساسِ امنیت ـم بیشتر از هر جایی .. دعوا میشه ناراحتی پیش میاد اما هرگز نارویی در کار نخواهد بود :دی دوستان ؛ بینِ دوستای الان احساسِ آرامش دارم .. اونایی که احساس ناامنی میکردم از بودنِ باهاشون ؛ ازشون دور شدم ! :دی دانشگاه ؛ اصلا احساسِ امنیت ندارم : )) محلِ کار ؛ براساسِ آدم ـآیی که به آموزشگاه رفتُ آمد دارن انتخاب میکنم ! تا الان راضی بودم و آرامش داشتم ! :دی شهر محل زندگیم ؛ خب همه جا ناامنی هست .. اما احساس میکنم وقتی یکی و به اسمِ خوب بشناسن ؛ ناامنی براش کمتره .. خیلی راضیم از اینکه اینجام ! :دی تاثیرگذارترین شخصیت زندگیت؟ مامانبزرگم :دی بعدِ ایشون یکی از دوستام .. خیلی کمکم کردن البته خودشون نمیدونن کمک کردن : )) خودت آدم تاثیرگذاری هستی برا اشخاص خاصی یا مثلاً در جمع خونواده و دوستان؟ برای دوستام فکر میکنم باشم ! البته حقیقی ـآرو مطمئنم :دی اما اینجارو نمیدونم ! چه چیزی باعث میشه آدم بر رفتار و نگرش دیگران بتونه تاثیر مثبت یا منفی بذاره؟ طرف باید از طرزِ فکرِ شخصِ تاثیر گذارنده "=))" خوشش بیاد :دی آهان اینم بپرسم، وقتی احساس میکنی یه اتفاقی افتاده، مثبت به قضیه فکر میکنی یا منفی؟ یعنی مثلاً بدترین فکر رو میکنی یا خوشبین نگاه میکنی؟ من خودم شخصاً بشدت منفی گرا هستم :دی منم بدترین فکرُ میکنم !:دی چون اگه اتفاق خوب بوده باشه که چه عالی :دی اگه بد باشه لااقل یکم خودمُ آماده کردم : )) کتاب هم میخونی؟ اگه طولانی باشه نه :دی یادم باشه آخرین شاهکاره استیفن موفات عزیزم رو بدم بخونی، نصفه شبی هم باید بخونی و از ترس .... :دی اگه قول بدی اون شب بیدار بمونی باهام ، حتما یادت میندازم که بم بدی بخونم :دی از اونجایی که صندلیت یهویی بود، سوالا هم یهویی شد جوابا یهویی نبود دهنم سرویس شد خودت که در جریانی =)) انقدر فکرم مشغوله که داشتم توی تاپیک نقد نوشته آلا تایپ میکردم اینا رو -_- خوب شدم نگاه کردما قبل سند کردن منم اینطور شدم اما با این فرق که سند کردم بعد فهمیدم : ))) برسم بازم میام منتظرم مرسی تا همینجا عشق جان @Mrs.Xiii