سلام مهرنوش جونم سلام خانومی امیدوارم بهت خوش بگذره فدات که خب بریم که داشته باشیم 1- خودتو توی یه کلمه توصیف کن کم حوصله 2- اعصاب خورد کن ترین نصیحتی که شنیدی چی بود؟ نصیحت کلا اعصابمُ خورد میکنه 3- هیجان انگیز ترین کاری که کردی چی بود؟ هیجان از نظرم چیزیِ که انتها نداره ! هر کاری که کردم بیشترشُ خواستم .. بخاطرِ همین هیچوقت هیچکدوم از کارامُ از بقیه سرتر ندونستم !4- توی اولین برخوردت با کسی(چه دختر، چه پسر) چه چیزی اول توجهت و جلب می کنه؟ جلف و لوس هست یا نه 5- پنج سال پیش این موقع کجا بودی و چه کار می کردی؟ تهران ؛ اتاقم ، گریهُ گریهُ گریه .. 6- یکی از شیطنت های دوران بچگیت؟ یه بار با سرنگ مایع دستشویی ریختم تو چایی داداشم، وقتی خورد گفت طعمِ صابون میده 7- هیجان و تعریف کن! دوستش داری؟ اُ لَ لَ ! خیلی ! هیجان یکی از بهترین حس ـآییِ که هر کس باید تجربه کنه ..! 8- سکوت رو توی یه جمله بگو گذشتی .. هیچ نگفتم ! که پل ها خوب میدانند معنیِ گذشتن را .. :دی9- معمولا چه مدل کفشی می پوشی؟ کتونی استفاده میکنم ، یه کفش ـآیی هم هست که انگار هیچی نپوشیدی اونا هم خوبه 10- دستخطت چه جوریاس؟ ماستم ترش نیست11- وقتی بیرون می ری، چه وسیله ایت رو اگه همراهت نبری اعصابت خراب میشه؟(موبایل، کلید، کیف پول، لوازم آرایش و....) ساعت12- با سواد ترین فرد خانواده ات کیه؟ بابام13- قیافه ات شبیه کدوم از اعضای خونوادته؟ مامانم14- توی نت با کی از همه صمیمی تری؟ با همه خوبم من اما یه عده خاصن هستم در خدمتت آفرین کم کم بپرس =)) @nyusha
سلام نفس : * سلام آخه چرا اینقد یهویی؟ شد دیگه یهویی بود همه چی =)) میدونستی من چقد سوال دارم؟ حالا هیچکدومشون یادم نیست!! فکر کن کلی وقت هست خب بهم بگو "نفس" دقیقا کیه؟ نفس ؛ منم ! از این دقیق تر؟ برای شناختنِ "نفسِ واقعی" ، کدوم ویژگیِ که باید اول گفته شه؟ کم حوصله ! سخت ترین سوالِ بی جوابِ زندگیت چیه؟ نمیدونم ..! شاید اینکه ؛ چرا بعضی ـآ با اینکه براشون کم نمیذاری باز نارو میزنن ! چقدر زندگی کردن تو این جهان ؛ واست غیر عادیه؟ یا خیلی معمولی؟ خیلی معمولیِ .. خیلی .. خنده دار ترین خطِ قرمزِ زندگیت چیه؟!! خطِ قرمزام معمولا خنده دار نیستن .. شخصیتای زیر ؛ به نظرت چه رنگین؟؟ چرا؟؟ مرجانه زیتونی ، نمیدونم حسِ درونیِ خب :دی تبّسم بنفش سلنا فیروزه ـای یه جمله ی خاص بنویس و تقدیم کن : [فقط یه جمله ی خیلی کوتاه ؛ که فک میکنی مهم ترین جمله ایی هست که الان میشه گفت! موضوعشم هرچیزی میتونه باشه ..] مرجانه گردباد که آمدهمه چیز را با خود برد جز درخت یادت که ریشه در زمین داشت ! تبّسم صبر کردن گاهی مجزه میکنه .. تنهاییتُ پیش فروش نکن .. موقعش که برسه به موقع میخرنش سلنا درد اینجاست که درد را به هیچکس نمیتوان حالی کرد .. "کوتاه نیست ببخشید" از هرکدوم از شخصیتای زیر چه ویژگی ایی هست که قطعا همیشه یادت میمونه؟[ فقط یکی!!] مرجانه آرامشی که دارن .. تبّسم شیطنت ها و سکوت های یهویی ! :دی سلنا خجالتش حالا سوالایِ خودمون دوتا!! از همون اولِ آشنایی .. اولین ویژگی ایی که تو "پونه" حس کردی چی بود؟ خجالتیِ به شدت :دی بهترین ویژگیِ "پونه" ؟؟ مثلث ـشو حفظ میکنه بدترین؟؟ زود رنجِ ! چرا پس عکسِ منُ نقاشی نمیکنی؟! بذار اینجا واسم :دی کدوم عکس ـت؟ چرا دیروز حس کردم باهام بد شدی؟[ صندلیِ دیگه!! 3>] بد نشدم ، از دستت عصبی شدم چون متوجه منظورم نشدیُ جبهه گرفتی :دی من هنوزم حس میکنم اون "مثلث" به خیلی از مربع ها و پنج ضلعی ها و هزار ضلعی ها می ـاَرزه!! نظرت چیه؟؟! اگه اذیتت نکنه چرا که نه ؟! حتما همینطوره ..اما کم کم باید مربع شه .. با آدمایی که به باورات نزدیکترن! تو این چند ماهِ گذشته ؛ نظرت نسبت بهم عوض شده؟! اگه شده چرا ؟؟؟آری ، چون بیشتر باهات حرف زدم بیشتر شناختمت فلا همینا! +ببین کلی سوال دارما! میام باز! بله [ببخشید اگه کیفیتِ سوالام بد بود! یهویی شد!] نمیبخشم مرسی فدات منتظرم @*selena*
1.خب صندلی داغه؟دقیقا به چه دمایی رسیده؟ آره یکم گرم شد منم گرمایی ! کولر روشن کردم 2.فکر میکنی تا چند صفحه پیش بری؟ زیاد پیش میریم .. :دی 3.به نظرت عقل سالم در بدن سالمه یا بدن سالم در عقل سالم؟! عقلِ سالم در بدنِ معلول هم داریم 4.خب بگو بدونیم چه قدر به هدفی که داری نزدیک شدی؟ خیلی =)) |: 5.خواسته هات معقولانه است یا احساسی؟ معقولانه ـی احساسی :دی 6.نظرت راجع به خودت چیه؟ (جواب کلیشه ای رو نگو که من نباید نظر بدم) دختره خوبیم خدا حفظم کنه ایشالا =)) 7.مهربون ترین کاربر سایت؟ مستانه 8.شیطون ترین کاربر سایت؟ تبس بود تو یکپارس 9.عصبانی ترین کاربر سایت؟ خودم یه سوال مهم: 10.تا حالا چی از خدا دونستی؟ مهربونِ .. چیزایی که دوس داری ازت میگیره! .. :دی پناه ـتِ .. 11.بدترین روز هفته؟ جمعه "چون تعطیلِ" 12.به نظرت ترش مثل تمر هندی یا شیرین مثل شکلات؟ بستگی داره تو چه چیزی باشه ! اما کلا ترش بهتره : ))))) @nyusha
خب سلام خوبي؟ اینم سوالات منسلام عزیزم مرسی تو خوبی؟ -زندگی واست سخته؟گاهی .. :دی -بدترین روز زندگیت کدوم روز؟8ـه بهمنِ 92 ساعت 2:30ـه شب -بزرگترین حسرتی که رو دلت مونده؟اجازه ندادن من بمونم کنارش .. فرستادنم خونه .. - از سیاوش قمیشی خوشت میاد؟نه اصلا ! - کدوم شهر دوست داری سفر کنی؟شیراز تا حالا نرفتم ! مشهدم دوست دارم دوباره برم -تا حالا تنها سفر کردی؟آری ، یکی دو بار - چقدر از تنهای خوشت میاد؟در حدی که باعث نشه با فکر به گذشته له شم از چی خیلی میترسی؟تاریکی ! - تا حالا از خودت بدت اومده؟آره زیاد ! - اگه همه تنهات بذارند چیکار میکنی؟زندگی ! لابد نمیخواستن باشن که رفتن ! -تا حالا نامید شدی؟جدیدا هی نا امید میشم دوباره امیدوار - اگه از یکی بدت بیاد چه رفتاری با اون داری؟بد اومدن که نه بگیم خوشم نمیاد بهتره ! قبلا هی ضایعش میکردم ! جدیدا تا کاری به کارم نداشته باشه برام مهم نیست ! اما اگه حرفی بزنه بازم مهم نیستا اما کاری میکنم دیگه الکی حرف نزنه -بزرگترین اشتباه زندگیت چی؟یه عده رو الکی راه دادم به زندگیم البته در حده مجازی بودن نه بیشتر - بیشتر چه وقتها دلگیر میشی؟تمامِ تلاشمُ برای انجامِ یه کاری میکنمُ آخرش نمیشه .. -اگه بهت این فرصت را بدند که دوباره متولد بشی دوست داری کجا و تو چه خانوادی به دنیا بیای؟همین خانواده اما خانواده بابام کسای دیگه باشن -از کسی نفرت داری؟نه حوصله تنفرُ ندارم حسِ بیخودیِ -وقتی دلت میگره چیکار میکنی؟موزیک گوش میدم ، مینویسم ، تاب بازی ، حموم - وقتی خیلی عصبانی میشی چیکار میکنی؟ خیلــــی عصبی شم ، جایی که هستمُ ترک میکنم یا ساکت میشم - تا حالا به کجا مسافرت کردی؟ ارومیه،اردبیل،اصفهان،مشهد،کرمانشاه،همدان و .. -از دریا خوشت میاد؟مـن عاشقِ دریام .. - بیشتر وقتها که تنهایی به چی فکری میکنی؟به اینکه ته ـِش چی میخواد بشه .. نظرت در مورد جمله های زیر چی؟ از دل رود هر آنکه از دیده روداز بیخُ بنیان اشتباست .. پس چرا عزیزایی که میمیرن از دلمون نمیرن .. :دی همه حرفها گفتنی نیستنددرسته .. بعضیارم نمیشه گفت حتی اگه گفتنی باشن .. برای کسی بمیر که برات تب کنهقبولش ندارم .. قرار نیست حتما کسیُ که دوست داری دوست داشته باشه .. و اگه نداشت تو هم نداشته باشی .. اونیکه غصه نداره آدم نمیشهبعضی ـآ خب غصه ندارن ..! آی پیشون آی پیِ روسیه ـست خوب تاس میارن علم بهتر یا ثروت ثروت .. با ثروت میشه رفت سراغِ علم .. اما تضمینی نیست که حتما با علم به ثروت برسی مرسی اومدی @hileya
فعلا آواتارم این باشه تا یه فکری به حالش بکنم اصن خورد تو ذوقم دارم سعی میکنم به خودم بقبولونم عیبی نداره دوباره بذارمش اواتار بعد مدت ها از یه عکس خوشم اومده بود خُب ! آهنگ تقدیم کن ( مال من تکراری نباشه لطفا ) +یه سری کاربرا قدیمین و شاید نبینن این پست رو اما تو تقدیم کن ! مرجانه تبسّم کتی .مهسا. سلنا آیگین شنتیا اِلیا انوش دیجی علی اون ها ( به ترتیب سن بگو خودم میفهمم ) برای این افراد یه عکس بذار ! عکسی که ، یکی بیاد بدون دیدنشون تصور کنه چه شخصیتی دارن ! ( بعضیاشونو دیگه نمیبینیم .. ) بهار ! (مادر بزرگت..) مرجانه تبسّم آنا تیشان .مهسا. ونوس مارشال دانته کیا : ( و هر کودوم از ما به کودوم یکی از شخصیت اصلی این فیلم ها شباهت داریم {بعضی از فیلم هاییِ که باهم دیدیم}
خب چند تا سوال تخته =)) با رسم فلش روی این شکل نشون بده ( یعنی ببر تو پینت بکش ، آپ کن بذار ) فکر کن تو باید بازیُ شروع کنی ، تاس اول هر کودومُ چی بازی میکنی ؟ 1. جفت3 2. شش و سه 3. سه و چهار 4. یک و دو 5.جفت4 6.دو و سه 7.جفت یک فرق backgammon و talva و old english رو توضیح بده ( نگو نمیدونم ، صفحه ی اول بازی رو کتاب رو بشکه توضیح داده ، برو بخون ) به نظرت تو شرایطی که به هر دو طرف تاس نرمال بده ( نه خوب نه بد ! عادی ) من کودومُ میبرم به کودوم میبازم! میخوام رُک بازیمونو مقایسه کنی ! just jim anvar aka marshal123 Somber =))) Zoro sina.rowshan Thensie. or sparta No.1 Mr. bond Eric Era Asalll Shadiiiiii Payfor Bookgirl چرا همه میبازن فوش میدن اما الکی میبرن نمیبینن اصن ؟ =)) اگه از فینال تخته عکس داری بده بیشترین مقدار سِکَت چه قد بوده ؟ بد ترین باختت چن تا پرید ؟ بیشترین گیفتت چه قد بوده ؟ ( هم دادن هم گرفتن ) نظرت راجع به اینا Eric Zoro tabassomMm Asalll Lilian just jim unbeat85 Sina.rowshan هستم باز =))
.یه جمله مثبت بگو که بار منفی داشته باشه ؟ این زمستونم به یاده تو میمونم .دوستای دنیای واقعیت رو بیشتر باهاشون راحتی یا مجازی ؟ هر دو کلا ناراحت نیستم .تفاوت غرور با حجب و حیا رو در چی می بینی؟ چقدر این دو با هم فاصله دارن؟ حجبُ حیا کلا ربطی به غرور نداره از نظرم ! کسی که سر به زیرِ یا بعضی مسائلُ رعایت میکنه با حجبُ حیاست ! اما غرور فرق داره مثلا بعضی وقتا طرف الکی خودشُ میگیره ! یا بعضی وقتا به داشته هاش میباله دیگران فکر میکنن غرورِ ! نفهمیدم چی شد اما فک کنم درست گفتم .تفاوت عشق و دوست داشتن رو چطور تعریف میکنی؟ تو میتونی خیلیارو دوست داشته باشی .. اما نمیتون عاشقِ خیلیا باشی .. عشق واسه یه نفرِ : علاقه ـی شدیدِ قلبی .. .بزرگترین لذت و سرگرمیت در زندگی چیه؟ خب الان اگه بگم میگید پلیدم =)):/ اما میگم سر کار گذاشتن .عدالت يعني چي؟ حقِ همه رعایت شه +کارها منصفانه پیش بره .. .بدترين ظلمي كه ميشه در حق يه نفر كرد چيه؟ در حقت بدی نکرده باشه اما باز با این حال بهش نارو بزنی ! .ترجيح ميدي دلت بشكنه يا اينكه دروغ بشنوي؟ دلم بشکنه .مي توني الان يه دروغ شاخدار بگي؟ من پاریسم ، تو دیسکو نشستم جوابتونُ میدم .سه تا از بزرگترین آرزوهات به ترتیب ؟ اولیشُ پیشِ خودم نگه دارم ؟ :دی دوم وضع و اوضع خوب شه .. سوم هرگز بلاتکلیف نشم دیگه .. .به قسمت اعتقاد داري؟ آره شدیداً .اگه نت نبود چيكارميكردي ؟ الانم که هست کارای دیگم نقشِ پررنگ تری دارن ! ورزش ، نقاشی ، ساز ، نوشتن .. .چرا روز به روز مردم بيشتردرگير مسائل اقتصادي ميشن ؟ چون جامعِ سرِ همین موضوع میچرخه ! .اگه جلوي چندتا دختر شترق بخوري زمين چيكارميكني ؟ دختر یا پسر؟ هر چند فرقی نداره انقدر زمین خوردم عادی شده ، بلند میشم به راهم ادامه میدم .شبا ساعت چندميخوابي ؟ صُب ـآ ساعت 6-7 :دی گاهی هم 4 یا 5 ! .بچه بودی دوس داشتی چی کاره بشی ؟ نقاش یا نویسنده .از این که یه تیر ماهی( با 2 روز اختلاف ) داره سوال میپرسه ازت چه حسی داری؟ 5 ـی یا 1؟ یه حسِ باحال .کدوم فصلو بیشتر دوس داری؟ زمستون ، با اینکه بدترین اتفاقای عمرم تو زمستون ـآی 92 و 93 افتاد ! اما با این حال زمستون و سرما چیزِ دیگریست .. .چاییتو تلخ میخوری؟ به غیر از صبح بله چاییِ بعد از ظهر یا شب با نبــآتی =)) قند بدم میاد کلی سوال دارم ازت اجی بازم میاممم فدات منتظرم @nyusha
یک خصوصیت کاربرایه زیر رو برامون بگو که مشخص تره . نیوشا پر شور . فائزهزود رنج . مهساکدوم مهسا ؟ . نیلوفرکدوم نیلو؟ . رهااا نظری ندارم ! الان چند درصد خودتو شناختی؟ 100% چرا انقد ماهی و من دوست دارم؟ از بس که دوست داشتنیم من الهی قربونِ خودم برم فدات خانومی لطف داری الان دوست داشتی کی کنارت باشه؟ کی کی کی؟ اگه بهت بگن یه ارزو کن همین الان بر اورده میشه اون چیه؟ همون آرزویی که گفتم نگه دارم واسه خودم ! آیندتو چطوری ترسیم میکنی؟ سیده نفس ... ، استاد دانشگاه ، و به اون آرزویِ پنهان رسیدم ! دوست داری برگردی به سنه بچگیت؟ نه ! :/ بالاخره که چی دوباره باید بزرگ شم کی حوصله داره اووووووو تو زندگی چه چیزی بیشتر از هرچیزی ارومت میکنهموزیک گوش بدم : )))))) @nyusha
کدوم یکی از اعیاد رو بیشتر دوست داری؟ عید نوروز ، بعد از کلی خستگی یه استراحتِ عالی به حساب میاد ! ساله کنکورت چطور بود؟ افتضاح .. اصلا شرایطِ خوبی نداشتم :دی اگه بر میگشتی به اون سال چه کاری میکردی؟ کاری از دستم بر نمیاد رنگه مورد علاقت؟ خاکستری بهترین خبری که دوست داری بشنوی چیه؟ فعلا هیچ .. چرا چرا یادم اومد! اینکه کارِ بابام گرفته خز ترین چیزی که دیدی چی بوده؟ رفتارِ آدمایی که سعی میکنن مثه جنسِ مخالفشون رفتار کنن :/ ترش یا شیرین؟ ترش ادکلنه مورد علاقت چیه؟ 212 سسکی تا الان بهترین ادمی که دیدی کی بوده ؟چرا؟ .. جز بهترین هاست ! خیلی چیزا بهم یاد داد ! مثلا ؛ بی توقعی ! ازش ممنونم @nyusha