1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اعتراض آرش برهاني به مظلومي

شروع موضوع توسط *Ammin ‏15/2/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    در ظاهر از من راضي هستند اما در باطن نه / حتما بازيكن ضعيفي هستم / حتي مربي درجه دو خارجي هم به ايران نمي‌آيد
    آرش برهاني مهاجم استقلال در ديدار مقابل پيكان به ميدان نرفت و خيلي‌ها اين موضوع را به مصدوميت او ربط دادند ولي مثل اينكه آرش مشكلي براي اين بازي نداشته است. او در اين خصوص به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«‌من از ناحيه شكم درد داشتم ولي مصدوميتم طوري نبود كه نتوانم بازي كنم.»

اعتراض آرش برهاني به مظلومي: در ظاهر از من راضي هستند اما در باطن نه / حتما بازيكن ضعيفي هستم / حتي مربي درجه دو خارجي هم به ايران نمي‌آيد سايت گل‌ ـ آرش برهاني مهاجم استقلال در ديدار مقابل پيكان به ميدان نرفت و خيلي‌ها اين موضوع را به مصدوميت او ربط دادند ولي مثل اينكه آرش مشكلي براي اين بازي نداشته است. او در اين خصوص به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«‌من از ناحيه شكم درد داشتم ولي مصدوميتم طوري نبود كه نتوانم بازي كنم.» برهاني در پاسخ به اين سوال كه پس چرا در تركيب قرار نگرفتي طوري حرف مي‌زند كه انگار ناراحت است و مي‌خواهد به نوعي اعتراض داشته باشد. او ادامه مي‌دهد: « حتما نتوانستم در بازي‌هايي كه انجام دادم توقعات كادر فني را برآورده كنم و مقابل تيم‌هايي مثل ذوب آهن، ملوان و ... ضعيف بازي كردم. البته كادرفني به من گفت كه از عملكردم رضايت دارد ولي مثل اينكه در ظاهر از من راضي هستند و در باطن از من راضي نيستند. حتما به عنوان يك بازيكن ضعف دارم كه نتوانستم بازي كنم.» او در مورد شرايط استقلال تأكيد مي‌كند: « خدا را شكر وضعيت خوبي داريم چون در تعطيلات خيلي خوب تمرين كرديم. اگر اين وضعيت ادامه داشته باشد شانس زيادي براي قهرماني خواهيم داشت ولي اميدوارم استقلال چشم نخورد.» برهاني در پايان حرف‌هايش در مورد منتفي شدن حضور كرش در تيم ملي ايران تأكيد مي‌كند: « به نظر من نه تنها مربيان درجه يك بلكه حتي مربيان درجه دو دنيا هم به ايران نمي‌آيند و معمولا ما وقتي مي‌خواهيم مربي خارجي انتخاب كنيم افرادي را مي‌آوريم كه فاصله زيادي با مربيان ايراني ندارند. به نظر من مربيان داخلي و آنهايي كه تيمشان الان وضعيت خوبي در ليگ برتر دارد مي‌توانند تيم ملي را هدايت كنند.»