سلام دوستان عزیــز با نظرسنجی مسابقه کلاژ و یک جمله در خدمتون هستیم . هر چند انتظار داشتم دوستان بیشتری شرکت کنند ولی مجبوریم با دو اثر نظرسنجی رو برگزار کنیــم. نظرسنجی چند گانه هست . لطفا دلیل انتخابتون رو هم بگید. کار اول : خواهی فهمید که روزی چگونه پروانه ای از پیله چشمان ِ ویرانه نشینی به چشمانت گریخت و افسانه عشقت با تارهای تنیده ی تنهایی هایش چه کرد ! کار دوم :
نمیدونم چی میشه گفت! اما ای کاش دوباره این مسابقه تکرار می شد. ممنون از زحمتی که کشیدن اما برای پیشرفت باید نقدها رو شنید. تو اولین کار شعر با تصویر ست شده اما کالر اسپلش کار شده اصلا با تصویر جور در نمیاد!!! دومی هم تکست با کلاژ یار نیست. در هر صورت ممنون
منم با آیگین موافقم ، کاش دوباره تکرار میشد ! دومی کلاژ و جمله با هم هماهنگ نیست ..! درکل خسته نباشید . مرسی
هردو کار زیبا هستن و روش زحمت کشیده شده ولی من کار اول رو انتخاب میکنم کارِ دوم کمی متن و طرح همخونی نداره و جا داشت بیشتر کار بشه اشتباه نگارشی هم داره فکر کنم : شما هم خودتان را دوست یبدارید
طبق نتایج نظرسنجی، کار اول برای @نگار بانو بود و ایشون برنده مسابقه شدند و مدال طلا به ایشون اهدا شد. با تشکر از شرکت کنندگان در این مسابقه و نظرسنجی.