خب راستش من دیگه به سورپرایز های تریپ وبلاگی اعتقادی ندارم ! چون یه سری ادم بی عرضه گند میزنن به همه زندگی ادم.. دقیقا وقتی نیاز داری بخونیشون باز نفس تازه کنی ، سرتو به زور میکنن زیر اب .. میفهمی که چی میگم ؟! راستش بعد از خراب شدن خونه قبلی و لابی و کلا مجتمعی که توش بودیم دیگه به این جور جاها هم اعتماد ندارم.. اما چیز دیگه ای به ذهنم نرسید و فک کردم عمر این جا با شرایط حال حاضر طولانی تره ! خب قراره این جا یه چیزایی ببینی که ادمای دیگه فک کنن یه تختمون کمه ، اما خب به جاش خودمون مطمئنیم =))))) گتس لو واسه خاطرات ^_^ پ.ن : این جا رو زود زود چک کن ! حتی بیشتر از تلگرام !(!) پ.ن : نگران نباش قبل ارسال هر پست حواسمو جمع میکنم سوتی نداده باشم =)) پس نیاز نیس قلبت بیاد تو دهنت پ.ن : ممکنه یه جایی نفهمید ما چی گفتیم اینجا =)) فرض رو بر این نذارید که ما دو تا خلیم ! یقین پیدا کنین=)) پ.ن : پی اس آی لاو یو :دی @Mehrnu$h
وقتی با راننده ات میری سر قرار کسی بهت نمیگه چرا خشتک شلوارت آویزونه یا دادی رو شلوارت نقاشی کشیدن پولدار شو هم قبیله هرچی بحث چرت و پرت و ظاهر بینیه مال فقیراست کلاب میلیونر ها