۳:۴۳ یه آهنگ غمگین از ماین کرافت ازIm Real R@RITY ۳۵۸بازدید ۶:۳۴ عشق همیشگی ازsadegh74 ۱,۱۵۲بازدید ۵:۴۵ نمیتونم (غمگین) ازsadegh74 ۹۳۲بازدید ۴:۳۲ آهنگ غمگین عشقی ایرانی، من حال دلم خیلی خرابه از.::::Arghavan::::.دو... ۱,۴۳۷بازدید ۴:۲۶ اثـــری مــانـدگـار از اِمــیـر و پــوریــا از3oNE3 ۱,۵۰۳بازدید ۵:۴۳ آهنگ خییییلی قشنگ و غمگین واحساسی معین ::::: همه رفتند ازVAHID DARK ۳,۴۰۳بازدید ۵:۱۳ آهنگ فوق العاده قشنگ و احساسی میلاد راستاد AMIR AH ft ازVAHID DARK ۲,۲۳۱بازدید ۳:۰۶ آهنگ فوق العاده احساسی و زیبای علی بابا ::::: فاصله ازVAHID DARK ۳,۱۰۲بازدید ۳:۴۷ آهنگ غمگین و احساسی علی بابا :::: دیوونه ازVAHID DARK ۱,۳۶۱بازدید ۴:۲۲ گریه کن ...... ازبهار(می خواهمت این خ... ۲,۶۹۶بازدید ۴:۴۷ ✿ آهنگ غمگیـــــن از.:: کانال رسمی بچه پ... ۲,۹۲۸بازدید ۲:۱۹ صدا و ملودی خودم! ازمرتضی ۷۸۲بازدید ۳:۳۸ اهنگ غمگین ازرامین ۲,۱۱۷بازدید ۳:۳۷ اهنگ عاشقانه و زیبا ازalibaba1376 ۴,۴۸۶بازدید ۳:۲۷ یه اهنگ غمگین -از یوسف زمانی-صدایی به گرمی پاشایی ازنت افلاین ۲,۸۲۴بازدید ۴:۳۲ آهنگ... از.:: my love is korea... ۱,۴۳۱بازدید ۳:۲۷ اهنگ عاشقانه ازalibaba1376 ۱,۹۲۴بازدید ۴:۱۳ اهنگ زیبا ازalibaba1376 ۱,۷۴۶بازدید ۳:۲۹ اهنگ عاشقانه ازalibaba1376 ۲,۲۴۰بازدید ۴:۲۲ اهنگ عاشقانه علی بابا ازalibaba1376 ۲,۳۳۶بازدید ۲:۴۹ اهنگ غمگین و عاشقانه ازalibaba1376 ۲,۷۶۲بازدید ۲:۵۷ اهنگ عاشقانه و غمگین ازalibaba1376 ۲,۵۴۶بازدید ۳:۴۴ اهنگ غمگین و زیبا ازalibaba1376 ۲,۱۰۰بازدید ۳:۵۹ آهنگ دیووونه ای و گریه دار مملی به نام نیکوتین۸ ازمیترا جان