1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

دردسر رنگ پوست در تست بازیگری هالیوود

شروع موضوع توسط Mah$a ‏17/7/15 در انجمن سینما

1. √ye Donya qaribam kojaee aZzam

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    STU

زو ایزابلا کراویتز بازیگر زن سینمای هالیوود، گفته است که تنها به خاطر رنگ پوستش از حضور او برای شرکت در تست بازیگری یک نقش کوچک در فیلم «شوالیه سیاه برمی‌خیزد»، جلوگیری کرده‌اند.

[​IMG]سومین قسمت از سری فیلم‌های بت‌من به نام «شوالیه سیاه برمی‌خیزد» به کارگردانی کریستوفر نولان در زمان اکران خود بازار در آمریکای شمالی 448 میلیون دلار فروش داشت. این فیلم پیش از آغاز اکران خود نیز به خاطر نمایش یک کاراکتر شرور از سرزمین خیالی سانتا پریسکا در حوزه دریای کارائیب، با بازی بازیگر بریتانیایی تام هاردی، با انتقادات فراوانی روبه‌رو شده بود.

کراویتز که به تازگی در فیلم «مکس دیوانه : جاده خشم» در کنار تام هاردی به ایفای نقش پرداخته است، در گفتگویی با نشریه گاردین، از مشکلات بازیگران سیاه‌پوست برای نقش گرفتن در فیلم‌ها به خاطر تصور کلیشه‌ای از سیاه‌پوستان، سخن گفته بود.

او گفت :« اگر شخصیت من در فیلم بی‌سواد است، دلیل آنرا به من بگویید. نمی‌توان فقط به خاطر اینکه من سیاه‌پوستم از من انتظار داشت همانند بی‌سوادها صحبت کنم.»

ƊЄҲƬЄƦ از این پست تشکر کرده است.