1- الان کجایی ؟ پشت میز نهارخوری 2- کی پیشته ؟ همسرم 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! تیشرت قرمز شلوار سفید ...رو تیشرتم طرح ملوان زبله 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ مربای زرد الو یکم پیش خوردم الانم گذاشتم اب جوش بیاد برا همسری چای بریزم برا خودمنسکافه درست کنم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ همینجا 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ نه گرمه نه خنک ...بینابین 7- چه حس و حالی داری؟ ذوق مرگم 8- الان ساعت چنده ؟ 8 و 26 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ به یه تولد و رمان اسطوره 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ استریکسه چیه تو فاکس مویز 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ ناتینگ 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ صبح ده و نیم کلاس زبان مک آپ دارم بعد میرم خونه اجیم بعدم تولدهههههههههه
1- الان کجایی ؟ تو اتاقم 2- کی پیشته ؟ ابجیم 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! یه تیشرت ابی یه شلوار مشکی 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ میخوام تن ماهی بخورم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ جلو تلویزیون!! 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ بد نی 7- چه حس و حالی داری؟ عجیب متعجبم! 8- الان ساعت چنده ؟ 21:24 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ اینکه واقعا؟! 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟دردسرهای عظیم 2 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ نیس 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ خواب خواب خواب
1- الان کجایی ؟ رو تختم 2- کی پیشته ؟ تنهاییام 3 چی پوشیدی ؟ نمیشه بگم لباس خابه دیگه وارد جزئیات نشم بهتره ... 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ دارم ساندویچ کوکو میخورم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ همینجا در حال مکالمه 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ گرم 7- چه حس و حالی داری؟ حس خووووبی دارم ... انگار زندگی جدیدی شروع کردم 8- الان ساعت چنده ؟ 1 و نیم شب 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ ب اینکه یه نفرو نمیخام اَ دست بدم ولی چجوریشُ نمیدونم !! 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ برم فلشمو اَ یه دوستم بگیرم ، اون یکی دوستم هم ببینم پارک !
1- الان کجایی ؟ خونه 2- کی پیشته ؟ هیشکی 3 چی پوشیدی ؟ شلوار و بلوز 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ فسنجون خوردم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟خونه داداشم 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ خنکه.باد کولر میزنه 7- چه حس و حالی داری؟ معمولیم.خیلی کارای عقب افتاده دارم ک انجام ندادم و درگیرم 8- الان ساعت چنده ؟ ی رب ب 2 صبح 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ب این ک چرا ب خواسته هام نرسیدم 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ برم با دوستم خرید
- الان کجایی ؟ تو اتاقم 2- کی پیشته ؟ هیچکس 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! عجبببب 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ میخوام ناهار بخورم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ خونمون 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ با کولر خنکه 7- چه حس و حالی داری؟ هیچی فعلا 8- الان ساعت چنده ؟ 2.30 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ تو فکری نیستم 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ شبکه hd 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟روشن نیست 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ درس
- الان کجایی ؟ اتاقم 2- کی پیشته ؟ داداشم 3 چی پوشیدی ؟ تیشرت و دامن سبز 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ شام کوکو سبزی خوردم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ همینجا داشتم رُمانمو مینوشتم 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ گرم 7- چه حس و حالی داری؟ سرم درد میکنه ولی در کُل خوبم 8- الان ساعت چنده ؟ 10 و نیم شب 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ ب اینکه عمم واسم خاستگار فرستاده خخخخ 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ هیچ برنامه ای ندارم
1- الان کجایی ؟ تو اتاق 2- کی پیشته ؟ هيچكس 3 چی پوشیدی ؟ لباس راحتي 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ كتلت خوردم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟بيرون 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ كولر روشنه ولي خيلي گرمه 7- چه حس و حالی داری؟ خوبم.خوابم مياد 8- الان ساعت چنده ؟ 2 صبح 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟به موضوع نيما نريمان و مشاوره هاي تحصيلي كه با اسكايپ به دخترا داده.ياد يكي افتادم 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟از صبح زود تا هشت و نيم شب پست سرهم كلاس دارم
1- الان کجایی ؟ رختخواب 2- کی پیشته ؟ هیچکس 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! تیشرت سفید با آرم پرچم کانادا و شلوارک چهار خونه سیاه و سفید 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ منتظرم داداشم بخوابه برم شیرموز بخورم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ خونه بابابزرگم 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ بشدت گرم و شرجی 7- چه حس و حالی داری؟ ته دلم داره قنج میره و خوابم میاد 8- الان ساعت چنده ؟ 2:22 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ مشکلاتو پولو این حرفاااا و واسه شیر موزی که قایم کردم بخورم.(فردا صبح زود کلک شو میچینم) 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموشه 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموش 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ تمرینات باشگاه
- الان کجایی ؟ محل کار 2- کی پیشته ؟ هیچکس 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! تیشرت و شلوار سرمه ای 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ صبحونه 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ محل کار 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ با کولر خنکه 7- چه حس و حالی داری؟ نگران وضعیت اقتصادی 8- الان ساعت چنده ؟ 8:45 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ مشکلات زندگی 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموشه 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموش 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ مثل همیشه کار شایدم برم دکتر
1- الان کجایی خونه 2- کی پیشته ؟مامانم 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو !تيشرت و شلوار نخی سورمه اي بنفش 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟کوکو سیب زمینی بخورم.. 5- دوساعت پیش کجا بودی؟باشگاه 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ گرمه...ولی من روبه کولر خنک شدم 7- چه حس و حالی داری؟عالیم 8- الان ساعت چنده ؟13:59 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟به اینکه برم استراحت کنم الان... 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟نقطه چین 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟... 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ مثل هرروز باشگاه حموم خواب ناهار...