سلام به همه این تاپیک زود تند سریع بگو برای اینه که از هم دیگه بیشتر بدونیم اینجوری شروع میکنم : 1- الان کجایی ؟ 2- کی پیشته ؟ 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ 7- چه حس و حالی داری؟ 8- الان ساعت چنده ؟ 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟
چه باحاله 1- الان کجایی ؟ تو اتاقم 2- کی پیشته ؟ تنهاییام 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! یه تاپ زرشکی خاکستری با شلوارک خاکستری 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ شیر نسکافه خوردم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ همینجا 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ هوا گرمه ولی چون از حموم اومدم کولرُ نمیتونم روشن کنم 7- چه حس و حالی داری؟یه حس مزخرف که با لاک زدن میخام پنهونش کنم 8- الان ساعت چنده ؟ 1 شب 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ ب اینکه برم چمدون ببندم 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ روشن نیس 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ نیس 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ میخایم بریم گردش واسه تعطیلات عید
1- الان کجایی ؟ تو اتاقم 2- کی پیشته ؟ تنهام 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! بلوز شلوار :wonder: 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ بااجازه بزرگترا روزم:rolleyes: 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ خواب بودم 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ گرم گرم گرررررررررررررررررم:bucktooth: 7- چه حس و حالی داری؟ دلتنگ کسیم ولی عااااالی 8- الان ساعت چنده ؟ 6:54 :cool: 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ برم نماز ظهروعصرمو بخونم یا نه؟؟ 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموشه 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ اونم خاموشه 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ برم خونه عموم...ریاضیو زبان بخونم....همین دیگه
1- الان کجایی ؟ منزل 2- کی پیشته ؟ خواهر خانوم نشسته داره ناخن طراحی میکنه همشم از من نظر میپرسه 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! تی شرت و شلوار. خاکستری و مشکی . جنسشونو نمیدونم ولی خوبه جنسشون من که راضی ام 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ ماه رمضونه ها.ولی چون روزه نیستم سیب زمنی خوردم با مخلفات 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ همینجا 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ خوبه خنکه 7- چه حس و حالی داری؟ نمدونم 8- الان ساعت چنده ؟ 19:11 به وقتِ امیررضا 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ جواب دادن به سوالا 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموشه 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموشه کلا 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ از صبح کلی اداره میرم تا ضهر بعدشم کار و بار و خدا بزرگه یه لقمه بخور و نمیر در میاریم دیگه
1- الان کجایی ؟ تو اتاقم 2- کی پیشته ؟ تنهاییام 3 چی پوشیدی ؟ تاپ و دامن آبی 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ سیب زمینی سرخ شده خوردم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ رو تختم پای تلفن در حال مکالمه - تا الان!! 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ خوبه کولر روشنه 7- چه حس و حالی داری؟یه حس قشنگ ولی خابالو 8- الان ساعت چنده ؟12:22 شب 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ ب دوستم که دو ساعت باهاش حرفیدم و خندیدیم ... 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ خــــــــــــآب .. چون ب شدت کمبود خاب دارم - توی 3 شبانه روز من فقط 2 ساعت خابیدم!!!
1- الان کجایی ؟ رو اُپن آشپزخونه 2- کی پیشته ؟ بچه ی داداشم 3 چی پوشیدی ؟ تیشرت قرمز (روش عکس پیشی داره )با شلوارک مشکی 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ بستنی ^_^ 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ تو اتاقم داشتم آرایش میکردم 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ عالی یه باد خنک هوهو 7- چه حس و حالی داری؟ دارم سعی میکنم اهمیت ندم ب خیلی چیزا - فکرم مشغوله 8- الان ساعت چنده ؟ 20:20 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی ؟ ب پیشنهاد مسافرت ک داداشم داد 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ نمیدونم بچه داداشم داره پلنگ صورتی میبینه 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ شاید برم پارک با بچه های دانشگا بدمینتون بزنیم ..
1- الان کجایی ؟ خونه 2- کی پیشته ؟ کسی نی 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! تیشرت سورمه ای با شلوار ورزشی طوسی 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ ماکارونی سیب زمینی تخم مرغ 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ باشگاه 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ خوبه سلام داره 7- چه حس و حالی داری؟ سر حال 8- الان ساعت چنده ؟ 8:28 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ به عروسی خواهرم که 14 روزه دیگه dj منم اخر شب 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموش 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ نداریم 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ خواب دور دور