برو تا آخر دنیا سفر کن سفر کن تا دلت آروم بگیره سفر مثلِ یه مرهم دلنشینه نذار حسش تو یه قلبت بمیره مسیرِ زندگی مثلِ یه رودِ که آخر دل به دریا میسپاره اگه بالا و پایین داره اما تهش حسِ رسیدن موندگارِ نگو هرگز امیدت میره از دست مبادا وقته رفتن کم بیاری مسیرِ زندگی مثلِ یه رودِ که یعنی راهی جز رفتن نداری .... سیاوش قمیشی
یه ذره عاشقم باش قد سر یه سوزن یه ذره عاشقم باش قد یدونه ارزن دلم میخواد که باشی تو مرد خونه من تو مرد خونه من واسه یه قطره عشقت یه دریا عاشق هستم دریا گمه تو عشقم یه دنیا عاشق هستم من عاشقم عاشقم با تو خوشم با تو تو خواب و بیداری فقط تو باش با من بدون که تو خونت کنیزکی داری خوبه تموم روزا با اسم تو شروع شه چشات بجای خورشید طلوع کنه همیشه نیاد که روزی بی تو دنیا برام تموم شه نوش آفرین
هر که دلارام دید از دلش آرام رفت چشم ندارد خلاص هر که در این دام رفت یاد تو میرفت و ما عاشق و بیدل بدیم پرده برانداختی کار به اتمام رفت قدمی
توی یک دیوار سنگی دو تا پنجره اسیرن دو تا خسته دو تا تنها یکیشون تو یکیشون من دیوار از سنگ سیاهه سنگ سرد و سخت خارا زده قفل بی صدایی به لبای خسته ی ما گوگوش
از دل و جان خانه کردی از دل و جان خانه کردی عاقبت هر دو را ویرانه کردی هر دو را ویرانه کردی عاقبت شجریان
تمام ناتمام من با تو تمام میشود شاعر بینام و نشان صاحب نام میشود تمام من به نام تو شعر دوباره میشود بند سکوت کهنهام چهارپاره میشود داریوش
در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی خرقه جایی است گر و باده و دفتر جایی کشتی باده بیاور که مرا بی رخ دوست گشته هر گوشه چشم از غم من تنهایی شجریان
یک زن از این دنیا عشقه نیازش خدا اونو ساخته از جنس سازش عشق همسر . عشق مادر مرامشه نوازش یک زن راز آسمونه یک زن نور کهکشونه یک زن لطف آشیونه حرفش حرف دل و جونه تو خونه مریم جلالی