یکی هست تو قلبم که هرشب واسه اون مینویسمُ اون خوابه ، نمیخوام بدونه واسه اونه که قلبِ من این همه بیتابه یه کاغذ یه خود کار دوباره شده همدمِ این دِلِ دیوونه یه نامه که خیسه پُر ار اشکه و کَسی بازَم اونُ نمیخونه م.پ
هرکس به نام امنیت جهان رو به خون میکشه! لالایی هر کودکی صدای بمب و ترکشه! گناه بچه ها چیه که دنیا اینقدر سیاست! که جنگ و فقرو بی کسی تقدیر تلخ ملت هاست! داریوش
نون نون نون تویه سفره نبود کور خوند اون که میگفت میشه تموم وِ : وَهم وِ : وَحشیانه ترین برخورد وِ : وَلی اَما ، اَگر به این مردم نِ : نَنه . . . نو پوش تظاهُر به دلسوزیِ کُهنه پوشا سورِنا
از من دلت پره هی بی قراری باید یکم دیگه طاغت بیاری گریه نکن بذار آروم بگیرم وقتی تو دلخوری می خوام بمیرم ♫♫♫♫♫♫ ميثم ابراهيمي
میشه نوازشم کنی وقتی گرفته حالم میشه ببندی بالمو آخه شکسته بالم میفهمی چی میگم بهت میبینی خستگیمو میشه بزارم پیش تو چند روزی زندگی مو میشه بشینی پیشمو یه شعر برام بخونی امشب یکم تنها شدم میشه پیشم بمونی؟؟ سیاوش قمیشی
یک شاخه ی گل من در کاشانه دارم دائم به برش حال پروانه دارم پیراهن او چون نو عروسان سپید بویش همه شب چون نسیم صبحِ عید مرضیه
دل میرود ز دستم، صاحب دلان، خدا را! دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا کشتی نشستگانیم، ای باد شُرطه، برخیز! باشد که بازبینیم دیدار آشنا را ده روزه مهر گردون، افسانه است و افسون نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا شهرام ناظری