کلاژ چیست : هنر کلاژ عبارتست از به هم چسباندن و مرتبط ساختن تکه های اشیائی نظیر کاعذ، تکه های روزنامه، عکس و .... بر روی یک سطح. هنر کلاژ در ابتدا در دوران هنر کوبیسم به عنوان یک فرم هنری به وجود آمد که معاصر بود با هنرمندانی نظیر پابلو پیکاسو و جرج براک. هنر کلاژ یکی از عوامل اصلی ایجاد نوآوری در هنر معاصر است. چنانچه هنرمندان رشته های فیلم و ویدئو، مونتاژ عکس و ... نیز ممکن است در توسعه هنر چندرسانه ای از المان های هنر کلاژ بهره گرفته و آثاری بدیع خلق نمایند. فکر میکنم فهمیدید ! شما یک کار کلاژ انجام میددید و بعد یک جمله براش مینویسید و برای من ارسال میکیند و یکی از ویژگی های مسابقه اینه که هم میتونه کار دست باشه ( با قیچی و چسب و عکس و .. ) و هم با نرم افزار باشه ! دستتون رو باز گذاشتیم دیگه بهونه نیارید :) و اما به قوانین زیر به شدت توجه کنید ! +ایده های خلاف قوانین و سیاسی ممنوع ! (چون کلاژ رو برای بیان های سیاسی خیلی به کار میبرن ) +عکس ها خلاف قوانین ممنوع ! +کارتون رو برای من خصوصی بفرستید ! +سوال هاتون رو در تاپیک مطرح کنید +و امــآ !!! خلاقیت به خرج بدیددد ! هم جذابه و هم هیجان انگیز ! +اگر کار دستی انجام میدید حجم عکسی که میگیرید پایین باشه ! +ایده ی شما میتونه کمیک , عاشقانه و ... باشه ولی لوس و بی مزه نباشه چون به عکستون و جمله تون با هم رای داده میشه +جمله ی شما از دو خط نهایتاااا بیشتر نمیشه و سعی کنید که یک خط باشه :) نمونه : + مرلین مونرو هم قهر کرد تهــران , از سیاهی شب های بی عدالتت !
شما هر جای این مسابقه مبهم بود بگو من توضیح بدم .. خیلی راحته که . دو یا چند عکس رو به انتخاب خودت با یه نرم افزاری یا بصورت دستی کلاژ کن و بعد یک جمله در موردش بنویس . به همین راحتی
اهان فهمیدم کلاژ چیه الان تو گوگل سرچ کردم من از دبستان معلممون میگفت از اینا درست کنید من خواهرم برام درست میکرد خودم اصلاشو حوصلشو نداشتم . خلاقیت سلیقہ هم ندارم تو این حرفه
تا کی مهلت داریم؟ امشب یا فردا درست میکنم ایشالا فکر کنم خودم هم برنده میشم چون تهنا شرکت کننده میشم به احتمال زیاد فقط لطفا جایزشو نقدی حساب کنین یا سکه بدین.با تچکر
فعلا مهلت برای شرکت هست . تا یک هفته فراخوان بازه. طرح خودم از خیلی وقت پیش آمادست جناب. ایده و اجرای طرحتون اگر توانایی رقابت با ایده ی بنده رو داشت بعدا در مورد جایزه صحبت میکنیم.