من حوصله خوندن سوالا و ج دادن رو ندارم ....اصرار نکنید من رو اون صندلی نمیشینم ...ننه الام بشینه به جا من ...
من یه ماهه اومدم اینجا همه هم منو میشناسن مطالبم هم که همه میدونن خوبه تمام امتیازاتی که به دست باید میاوردم رو اوردم کاربر مهربون توی این انجمن هستم این انجمن رو دوس دارم دوس دارم بهش خدمت کنم میخوام کمک کنم از صندلی داغ هم نمیترسم درجه ام هم که کاربر مفیده کاربر مفید این انجمن هستم حتما باید کادر مدیریت وارد این موضوع بشه؟راستی اون مهمون جدید رو که گفتند10تا ارسالی داره خخخ بر اساس عکسی که اونجا گذاشتند ولی واقعا شما با چیزایی که گفتم اگه موافقین لایک کنین من اماده ام تا به این انجمن خدمت کنم التماس هم نمیکنم اشکالاتم رو بگین هم ناراحت نمیشم تشکر هم میکنم هر کی منو نمیشناسه بیاد تو پروفایلم بگه با تشکر به هر حال من امادگیمو اعلام کردم اماده ام
عزیزم اصلا پارتی بازی و مدیر بازی و این حرفا در کار نیست! نمیدونم چرا این همه توضیح نوشتی همون اماده ام هم کافی بود . نوشته هات همچین حسی به من القا کرد که فک میکنی قرار نیست بشینی! ایشالله همه میشینن ،فقط چون اولشه تا راه بیفته نیاز داریم کاربرایی که حدس میزنیم صندلیشون شلوغ تر میشرو بذاریم یه کم صبور باش .. هم اینجا هم وقتی منتظری مهمان جواب سوالاتو بده پ.ن ـ ممکنه کسی اینجا اعلام امادگی نکرده باشه اما برای این که بشینه رو صندلی مهمان مناسبی باشه ، خودمون باهاش هماهنگ میکنیم