پاسخ : لیست انتظار صندلی داغ بچه های تاپ فروم اگه ميشه منم دوس دارم بعدا مهمون صندلي باشم...مقسيييي!!!!:happy0199:
پاسخ : لیست انتظار صندلی داغ بچه های تاپ فروم ای بابا دیگه چی کار کنم آبجی مجبوووووووووووووووریم:happy0199: اینجا دارن اذون میگن فعلا بای تو هم که تهرانی پاشو چادرتو سرت کن وایسو پشت من نماز جماعت بخونیم:happy0199:
پاسخ : لیست انتظار صندلی داغ بچه های تاپ فروم اهم اهم مدیر سابق صندلی داغ صحبت می کنه::laughingsmiley: وقت تو هم به خیر عزیز... پرستو اصلن نیازی به نظرسنجی و اینجور چیزا نیس.:happy0199: قوانین صندلی داغ رو بخونید کاملا نوشته شده الان نوبت کی هست که بشینه روی صندلی:confused0075: قوانین انجمن --= بند شماره 9
پاسخ : لیست انتظار صندلی داغ بچه های تاپ فروم اااااااااااااااااااااااااوه خوب میگفتی دیگه باز من برم قوانین وبخونم....(
پاسخ : لیست انتظار صندلی داغ بچه های تاپ فروم خوب مهمون صندلي داغمون فائزه هست كه مسافرته هنوز پيداش نيس پس بايد منتظر بمونيم ببينيم كيو انتخاب ميكنه ؟؟؟عايا؟:happy0025:
پاسخ : لیست انتظار صندلی داغ بچه های تاپ فروم مدیر عزیز قانون شماره 9 که نوشته شده میگه بعد از هر دختر یه پسر میشینه:cool0027: پس با این تفاسیر میشه نوبت تنها پسری که توی لیست هست.
پاسخ : لیست انتظار صندلی داغ بچه های تاپ فروم فریبا جون به نظرمن تاریخ برای شروع واتمام صندلی داغ بزاری خیلی بهتره ...الان که فائزه نیست تو میتونی یکی رو بزاری رو صندلی داغ تا یه کم اذیتش کنیم...البته اگه تو درجریان اومدن فائزه هستی وقراره به زودی ازسفربرگرده این ودیگه خودت میدونی..