1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

لامبرگینی ایرانی

شروع موضوع توسط ʍԹɧՏԹ ‏5/7/15 در انجمن اخبار خودرو

1. √ye Donya qaribam kojaee aZzam

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    STU
    محمدرضا ریحانی اهل مشهد تنها یک‌بار از پشت ویترین نمایشگاهی در کیش خودرو لامبورگینی را دیده است. او بر اساس عکس‌های این خودرو به صورت دست‌ساز یک لامبورگینی آونتادور با موتور بیوک ساخته است

محمدرضا ریحانی ۴۴ ساله به خبرگزاری دویچه وله آلمان می‌گوید تنها یک‌بار چند سال قبل در شهر کیش در یک نمایشگاه خودرو یک مدل لامبورگینی گالاردو را از پشت شیشه دیده است. او می‌گوید: «شاید اگر لامبورگینی را از نزدیک می‌دیدم، لامبورگینی باکیفیت‌تری می‌ساختم.»

محمدرضا ریحانی: «پسری دارم که استعداد فوق‌العاده‌ای دارد. پسرم از صدای اگزوز لامبورگینی خیلی خوشش آمده بود. این شد که تصمیمی گرفتم لامبوگینی بسازم.»

محمدرضا ریحانی می‌گوید لامبورگینی را با روشی که خود ابداع کرده ساخته است. به این صورت که عکس خودروی واقعی را در اندازه اصلی چاپ می‌کند و بعد خودرو را از روی آن عکس می‌سازد.

او می‌گوید: «شاید کسی تا حالا این کار را نکرده باشد. ایده جالبی است. با یک قلم لیزری این کار انجام می‌شود. الان می‌توانم بدنه‌ی جدیدترین خودروهای روز دنیا را در عرض یک سال نمونه‌سازی کنم.»

محمدرضا ریحانی: «فقط می‌ماند شاسی و موتور خودرو که انواع و اقسام موتورهای خودرو در بازار است و می‌‌توان روی بدنه نصب کرد. احتمالا در خودروهایی که در آینده می‌سازم از شاسی آلمینیوم با مواد کامپوزیت استفاده خواهم کرد که هم سبک‌تر است و هم خودرو شتاب‌گیری بیشتری خواهد داشت.»

لامبورگینی محمدرضا ریحانی ۵ متر طول و دو متر و بیست سانتیمتر عرض دارد.

او می‌گوید شاسی آن کاملا دست‌ساز است.

محمدرضا ریحانی: «زیربندی را مجبور شدم از خودروی نیسان – پاترول استفاده کنم. یعنی دو دیفرانسیل دارد.»

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏5/7/15
    وضعیت سفید، .!mahya!. و Mr Perfect از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    dancer , theater , teacher
    آره فیلمشو تو فیس بوک دیدم خعلی شاخه

وضعیت سفید از این پست تشکر کرده است.