سلام کمک میخواستم برای ترجمه ی اهنگ Tabi Tabi از Sinan Akcli این اهنگُ بهم سلنا داد .. اما ما هر چی گشتیم ترجمشو پیدا نکردیم و چون Tabi زیاد داره خیلی کنجکاویم دو ستان کسی هست بتونه کمک کنه ؟ Sendeki cesaret bende olsa Korkmaz misin aşk bi ucsa? Ölmez misin kalp bi dursa? Bilerek beni kaybettin. Dönmüyorum sana her ne olsa, Baştan sona her yarışta, Bir galip olur, Bir de asla kazanamayan birileri. Tabi tabi kim seviyo belli, Sana akıl daha yeni mi geldi? Sözlerine koyup attığın o taşlar, Kafama diil bak nereme geldi. Tabi tabi kim ölüyo belli, Sana akıl daha yeni mi geldi? Sözlerine koyup attığın o taşlar, Canıma diil başka yere geldi. Sana diyorum be heyo heyo Senin bu aşkın uzayıp gidiyor Ayrılırken lütfen sen de bişey deme Kurtulmuş olalım böylelikle Sana yazık da bana değil mi Kaçıp giden hiç geri gelir mi Duydun işte sen her şeyi Kalp sana atmıyor suç benim mi? Yine mi çalıyor daha yeni kapadığım Senin giremediğin kapı dum dum Seni duydum kesin oydun Telefonunu da açmıyorum zor durum دانلود آهنگ
Sendeki cesaret bende olsa اگر جسارتی رو که تو داری من داشتم Korkmaz misin aşk bi ucsa? نمیترسی اگه عشق یه بار باشه ...مطمئن نیستم میتونه منظور از بی یوک یک بار یا بزرگ باشه Ölmez misin kalp bi dursa? نمیمیری اگر قلب وایسه Bilerek beni kaybettin. دونسته منو از دست دادی Dönmüyorum sana her ne olsa, پیش تو برنمیگردم هر چیزی هم بشه (برای تو نمیشم ) Baştan sona her yarışta, از اغاز تا انتهای یه مسابقه Bir galip olur, یکی پیروزه Bir de asla kazanamayan birileri. یکی هم میتونه هرگز برنده نشه Tabi tabi kim seviyo belli, تابی برای تائیده خب ..مثل اوهوم ما ..مثل اره درسته .....اره اره کی عاشقه معلومه Sana akıl daha yeni mi geldi? تو تازه سر عقل اومدی ؟ Sözlerine koyup attığın o taşlar, اون سنگایی که بین حرفات که گذاشتی و انداختی به سمتم Kafama diil bak nereme geldi. به سرم نه ببین به کجا خورده Tabi tabi kim ölüyo belli, اره ..اره ...کی داره میمیره معلومه Sana akıl daha yeni mi geldi? تو تازه سر عق اومدی ؟ Sözlerine koyup attığın o taşlar, سنگایی که بین حرفات گذاشتی و انداختی به سمتم Canıma diil başka yere geldi. به تنم نه به یه جای دیگه خورده Sana diyorum be heyo heyo با توام هوی هوی Senin bu aşkın uzayıp gidiyor این عشق تو داره به درازا میکشه Ayrılırken lütfen sen de bişey deme از هم جدا شیم لطفا تو هم چیزی نگو Kurtulmuş olalım böylelikle از این وضعیت خلاص شیم Sana yazık da bana değil mi برا تو بده (تو بیچاره ای دلم برات میسوزه همچین معنی میده )نه برای من Kaçıp giden hiç geri gelir mi اونی که میره مگه بر میگرده ؟ Duydun işte sen her şeyi شنیدی همه چیزو Kalp sana atmıyor suç benim mi? قلب برا تو نمیزنه گناهش با منه ؟ Yine mi çalıyor daha yeni kapadığım دوباره میزنه (در)که تازه بستم Senin giremediğin kapı dum dum دری که تو نمیتونی ازش وارد شی ...دوم دوم (تق تق ) Seni duydum kesin oydun صداتو شنیدم (حرفاتو شنیدم )مطمئن شدم (اینجاشو مطمئن نیتم باز ) Telefonunu da açmıyorum zor durum تلفنم دیگه ج نمیدم اگه مجبور شم
اون اخر هم اگر مجبور شم نیست ...یه جوری تاکید بر بد بود اجباری بودنه موقعیته ...زور دوروم یعنی موقعیت سخت
برا من چندان مهم نیستا ...زحمتی هم نبود ...ولی برا ترجمه کردن یه بار متنو خوندم ....سه بار مجبور شدم صدای سینانو با تجسم کردن اون قیافه اش تحمل کنم یه تشکر به جایی برنمیخوره خوجل دخترا