1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

شایعه‌ای جدید از عدم معرفی گلکسی نوت اج بعدی در IFA امسال حکایت دارد

شروع موضوع توسط Soheil ‏24/6/15 در انجمن اخبار موبایل

  1. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/6/15
    ارسال ها:
    1,474
    تشکر شده:
    2,166
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    دانشجو
    بر اساس شایعه‌ای جدید، گلکسی نوت اج بعدی در IFA 2015 معرفی نمی‌شود و تنها شاهد معرفی گلکسی نوت 5 در این مراسم خواهیم بود.

    سال قبل در IFA سامسونگ از گلکسی نوت 4 به همراه مدل Edge یا انحنادار آن رونمایی کرد. هر چند مدل انحنادار نتوانست در نهایت موفقیت بالایی پیدا کند و تنها در بازارهایی محدودی به فروش رسید.

    [​IMG]
    از آغاز سال جدید میلادی، خبرهایی مبنی بر معرفی نسل دوم گلکسی نوت اج در ماه سپتامبر و در کنار گلکسی نوت 5 شنیده میشد، اما اگر خبر امروز با واقعیت سازگار باشد، سامسونگ معرفی گلکسی نوت اج بعدی را به زمانی دیرتر موکول کرده است.

    وبسایت چینی QQ.com با اعلام این خبر افزوده که در IFA 2015 تنها از گلکسی نوت 5 رونمایی خواهد شد. شواهد نشان می‌دهد که گلکسی نوت 5 با یک صفحه‌نمایش 5.9 اینچی، رزولوشن QHD، باتری 4100 میلی آمپرساعتی، پردازنده اگزینوس 7422، اندروید 5.1.1، قلم S Pen و ضخامتی 7.9 میلی‌متری رونمایی خواهد شد.

    در این گزارش مشخص نشده که آیا معرفی گلکسی نوت اج بعدی به سال بعد موکول شده و یا به طور کلی این گوشی تولید نخواهد شد.

    همزمانی این شایعه با خبر معرفی گلکسی S6 اج پلاس در آینده‌ای نزدیک هم جالب به نظر می‌رسد. ممکن است سامسونگ در برنامه‌ای جدید قصد جایگزینی اس6 اج پلاس با گلکسی نوت اج بعدی را داشته باشد.

    به هر حال این خبر را با دیده شک و تردید نگاه کنید تا ببینیم همزمان با نزدیک‌شدن به IFA چه خبرهایی از نوت‌های آینده سامسونگ منتشر خواهد شد.
    منبعSamMobile