1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه والک پلو با خوراک بوقلمون

شروع موضوع توسط ~!Ala!~ ‏23/6/15 در انجمن غذاهای ایرانی

1. ღ مدیر"سابق" بخش عکاسیღ مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    designer / photographer
    والک یک سبزی کوهی هست که بهش سیر کوهی هم گفته میشه که به صورت وحشی در رشته کوه های البرز سبز میشه و فصلش هم همین بهار هست. در این یک والک پلوی خوشمزه رو آموزش میدم که طعم بسیار خوبی داره و مخصوصا به همراه ماهیچه گوسفند و یا مثل این مطلب با گوشت بوقلمون بسیار لذیذ هست. علاوه بر این خواص بسیار خوبی هم داره.

والک پلو با گوشت بوقلمون

مواد لازم برای تهیه والک پلو با گوشت بوقلمون
    • برنج 4 پیمانه
    • والک یا همون سیر کوهی حدود 1 کیلو
    • روغن
    • ماهیچه گوسفند یا گوشت بوقلمون
    • نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران
    والک

طرز تهیه والک پلو
    والک ها رو ابتدا تميز شستم و خورد كردم. برنج رو هم روی حرارت گذاشتم تا بعد از نیم پز شدن آبکش کنم. 4-5 دقیقه مانده به آبکش کردن والک ها را به قابلمه برنج در حال جوش اضافه کردم و بعد از 4-5 دقیقه آبکش کردم. باید مراقب باشید که والک ها در برنج زیاد نجوشه چون برنج رو سبز ر نگ میکنه.

برنج در حال قل زدن

بعد هم مانند سبزي پلو دم ميكنيم و مقداري آب و روغن ته ظرف و مقداري هم روي پلو (وقتي بخار بلند شد) ميريزيم. زيرش رو كم ميكنيم تا پلو دم بكشه.

والک پلو

طرز تهیه خوراک بوقلمون
    بوقلمون هم اول يك پياز ريز كردم با بوقلمون داخل قابلمه ريختم و يك تفت دادم وقتي كمي سرخ شدند كمي زردچوبه زدم و آب ريختم تا پخت. بعد از پخت در انتها مقداري زعفران و رب را در مقدار كم آب جوش حل كردم و به بوقلمون اضافه كردم. بعد از یکی دو دقیقه هم خاموش کردم.

طرز تهیه خوراک بوقلمون

والک پلو