1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بوت‌لودر غیر رسمی جدید گوشی هوشمند ایسوز، «زن‌فون 2»

شروع موضوع توسط Soheil ‏22/6/15 در انجمن اخبار موبایل

  1. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/6/15
    ارسال ها:
    1,474
    تشکر شده:
    2,166
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    دانشجو
    اخیرا راه‌کاری غیر رسمی ارایه شده است که با استفاده از آن می‌توان قفل بوت‌لودر گوشی هوشمند «زن‌فون 2» (ZenFone 2) را باز کرد.

    به تازگی روشی برای گشودن قفل بوت‌لودر گوشی هوشمند ZenFone 2 پیدا شده است که اگر چه رسمی نیست، ولی می‌تواند مشکلات کاربران را تا حد زیادی حل کند. یکی از اعضای ماهر گروه توسعه‌دهندگان XDA روشی جالب توجه یافته است که کاربران می‌توانند با استفاده از آن ROM گوشی‌های هوشمند معمول را شخصی‌سازی کنند.
    برای این‌ کار، کاربر در ابتدا باید میان‌افزار (Firmware) گوشی زن‌فون 2 را به آخرین نسخه‌اش، یعنی 2.19.40 به روزرسانی کند. این به‌روز‌رسانی برای تمام زن‌فون‌ها در دسترس نیست، پس اگر این نسخه از میان‌افزار روی گوشی‌تان نصب نشد، نیاز به صبر بیشتری خواهید داشت.
    [​IMG]
    در قدم بعدی، گوشی باید توسط کاربر روت شود. البته در نظر داشته باشید که این کار قابل بازگشت نیست.
    دستورالعمل کامل این راه‌کار را می‌توانید در اینجا ببینید.
    البته چنین راه‌کارهایی مورد تایید کارشناسان نیست. چرا که ریسک‌هایی از جمله پایین آوردن امنیت گوشی و خارج شدنش از گارانتی را به همراه دارد.
    منبعGsmarena