میدونی حالم این روزا بدتر از همهست آخه هر کی رسید دل سادهی من رو شکست قول بده که تو از پیشم نری واسه من دیگه عاشقی جادهی یک طرفه ست میمیرم بری آخرین دفعه ست پرواز تو قفس شدم، بی نفس شدم دیگه تنها شدم توی دنیا بدون خودم راستشو بگو این یه بازیه نکنه همه حرفای تو مث حرف همه صحنه سازیه این یه بازیه
تو دلم همیشه هستی پیش روم اگه نباشی عاشقت که میشه باشم ارزوم که میشه باشی دوری و ازم جدایی ولی کنج دل یه جایی داری مثل نبضی تو وجودم میزنی و بی صدایی
گریه نکن بذا سر روی شونه هات بذارم گریه نکن من که طاقت دیدن اشکو ندارم حرفای تو می مونه توی قلب من همیشه تقدیر ما بود بین ما دوتا جدایی باشه
رویا هات میکِشَنِت جلو ، خاطراتت میکشنت عقب ، چی میمونه ازت ؟ یه چیزی میشی به عمق افکارت و به طول زندگی ...
امروز که محتاج توام جای تو خالی ست فردا که بیایی به سراغم نفسی نیست..... در من نفسی نیست.... نفسی نیست.... در خانه کسی نیست....
کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتن محضه کنارم هستی و بازم بهونههامو میگیرم میگم وای چقد سرده میام دستاتو میگیرم یه وقت تنها نری جایی که از تنهایی میمیرم از این جا تا دم در هم بری دلشوره میگیرم فقط تو فکر این عشقم تو فکر بودن باهم محاله پیش من باشی برم سرگرم کاری شم