خیلی خوبه واست اما چند تا پیشنهاد دارم صدای بیتت خیلی بیشتره از صدای تکست (غلط نامه ) تکست به صدات نمیخوره سعی کنی تکسی استفاده کنی به صدات بخوره بیشتر رپر های ایران به این سبک معروف شدن مثلا فکر کن تکس اهنگ دلخوشی حصین بدن به شخصی مثل شایع ببین چه افتضاحی در میومد !! یه سوال دارم تکساتو کی مینویسه ؟ خودت یا از شخصی میخری ؟ و پیشنهاد اخرم اینه سر صبح ناشتایی 2تا از این ژله کوچیما بخور سعی صداتو بهتر میکنه
مرسی از پیشنهادات دوست خوب من نه تکستامو خودم مینویسم از کسی نمیخرم کار ضایع ایه ژله هم کمکی نمیکنه بیشتر از چایی کمک میگیرم تازه تو استدیو مریض بودم دماغم گرفته بود تند تند ویکس میزدم :cool:
خب معلومه که نمیزارن ولی الان دیگه رپ جا افتاده زیاد کاری ندارن امروز خودم آهنگامو به یه مامور پلیس نشون دادم کارت صد آفرین بهم داد تا جایی ادامه میدم که بشم ورد زبونا پلیسا هم دنبال من عین زنبورا:cool:
مرسی پرستو جان از شما به ما رسیده مثلا اون روزی که گفتی چرا مدیر شدی تو که از تالار چیزی نمیدونی؟؟! شوخی کردم حالا بقیه آهنگامو باز میزارم اگه اجازه بدین چون یه خورده عامه پسند نیست
Download Final Project First Hip Hop Family Offcial Track Singers : ST , Tahajom Album : Ghalat Nameh Time : 4:51 Mix and Mastering : Mohammad $T,Mehrad Fantic Cover Art work : Mohammad $T Lyrics : ST,Tahajom Date : 6/22/2015
Mohammad ST Featuring TaITan Genre : Rap , Pop Diss Love Mix and Mastering : ST Lyrics : ST ,TaITan Download 4,476 KB