اگر همه ما تنها در حد اینکه در میوه فروشی میوهای خراب را کنار میزنیم ، تازهها و سالمترها را جدا میکنیم ، افکار منفی را کنار میزدیم و فقط افکار زیبا، رنگارنگ ، سالم و هر آنچه که انرﮊی بخش است را به ﺫهن خود راه میدادیم ، هر روزمان پر از هیجان ، دلهایمان پر از شکوفهٔ امید و معجزه ها مانند باران بر سرمان میریختند .
ساده که می شوی همه چیز خوب می شود. خودت، غمت، مشکلت، غصه ات، هوای شهرت، حتی دشمنت. یک آدم ساده که باشی همیشه لبخند بر لب داری. بر روی جدول های کنار خیابان راه می روی. زیر باران، دهانت را باز می کنی و قطره قطره می نوشی. آدم برفی که درست می کنی شال گردنت را به او می بخشی. انسان های ساده را دوست دارم. آنها بوی ناب انسان می دهند…
سروها را که شمارش کردند سروی از سرو قدان کم شده بود رعد و برقی به جهانش زده بود سرش از جور زمان خم شده بود
هیچگاه دوست داشتن هایِ پر دلیل را دوست نداشته ام مثلا این ها که می گویند عاشقِ چشمانش شدم یا دیگری می گوید عاشقِ شانه هایش.. یا چه می دانم هرچه! اصلا معنی ندارد وقتی کسی می گوید چرا دوستش داری؟ باید نگاهش کنی لبخند بزنی و بگویی چون دوستش دارم #عادل_دانتيسم
زندگی را با چیزهای بسیار ساده،پر باید کرد ساده ها سطحی نیستند خرید چند سیب ترش میتواند به عمق فلسفه ملاصدرا باشد مشکل ما این نیست که برای شیرین کردن زندگی،معجزه نمی کنیم مشکل ما این است که همان قدر که ویران می کنیم،نمی سازیم همان قدر که کهنه می کنیم،تازگی نمی بخشیم همان قدر که دور می شویم،باز نمی گردیم همان قدر که آلوده می کنیم،پاک نمی کنیم همان قدر که از رونق می اندازیم،رونق نمی بخشیم مشکل این است که از همه رویاهای خوش آغاز دور می شویم و این دور شدن به معنای قبول سلطه ی بی رحمانه ی زمان است زندگی راستین شما زمانی است که کاری برای کسی انجام دهید که توان جبران محبت شما را نداشتهباشد
هر از گاهی خلوتی لازم است در جایی دور از تکرارها تا باورکنیم زندگی ، در فراتر رفتن از روز مرگی هاست …
فردی که بیشتر از همه وقتتان را با او می گذرانید، خود شما هستید پس سعی کنید برای خودتان، دوست داشتنی باشید نه فقط برای دیگران… مهم نیست که تنهایی یا نه، عصر که شد چای را تازه دم کن و بنشین به تماشای امروزت و به تماشای همین لحظه ، که زندگی را همین لحظه، همین دم خوش است…
اگر روزی محبت کردیم بی منت... لذت بردیم بی گناه..... بخشیدیم بدون شرط.... آن روز واقعا" زندگی کرده ایم...