سکوت و لبخند دو ابزار قدرتمند هستند. لبخند راهی است برای حل مشکلات بسیار و سکوت راهی برای اجتناب از مشکلات بسیار. پس همواره در سکوت لبخند بزن…
بعضی از مردم اصرار دارند که خود را به دیگران بشناسانند و ثروت خود را به رخ آنها بکشند اما این نوع آدمها در درون خود زجر می کشند ؛ زیرا شادی آنها وابسته به تفکر دیگران است ! " مهم بودن " را فراموش کنید تا آرامش نصیب تان شود ؛ هرچه کمتر نیازمند تحسین دیگران باشید ؛ بیشتر تحسین می شوید !
من زنده گی ام را خواب می بینم من رویاهایم را زندگی می کنم من حقیقت را زندگی می کنم از هر خون سبزه ایی میروید و از هر درد لبخندی احمد شاملو
خوب بودن زیاد سخت نیست … کافیست مهربانی کنی … زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند همین خوبیست … وقتی برای همه خیر بخواهی همین خوبیست … وقتی محبتت بی منت باشد … وقتی عشق بورزی …. وقتی زیبایی اشخاص را ببینی …. وقتی خوبی هایشان را ببینی همین خوبیست … مهم نیست که آدم ها چگونه اند مهم نیست جواب سلامت را میدهند یا نه تو سلام کن همین خوبیست … مهم این است که تو خوب باشد آن ها روزی دلشان برای خوبی هایت تنگ می شود باور کن …
اگر نتوانی روی زمین بهشت را پیدا کنی، در آسمانها نیز نمی توانی آن را بیابی … خانه خدا همین نزدیکی است… و تنها اثاث آن مهربانی است…