1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

25 میلیارد وسیله در جهان به اینترنت متصلند

شروع موضوع توسط Amin ‏29/1/15 در انجمن فناوری اطلاعات

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏11/11/10
    ارسال ها:
    3,340
    تشکر شده:
    414
    امتیاز دستاورد:
    83
    جنسیت:
    مرد
    ایتنا- اینترنت اشیا، ایده‌ای جذاب است اما می‌تواند تهدیدی برای امنیت کاربران نیز باشد.


    [​IMG]


    از نظر کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا با همه گیر شدن اینترنت اشیا امنیت و حریم شخصی افراد بیش از گذشته در معرض خطر قرار می‌گیرد.

    به گزارش ایتنا از فارس، بر اساس گزارش تازه این نهاد صاحبان مشاغل باید اقدامات مفصلی را به منظور حفاظت از حریم شخصی و امنیت شهروندان آمریکایی در این شرایط انجام دهند.

    بر اساس گزارش این کمیسیون هم اکنون ۲۵ میلیارد وسیله مختلف در جهان به اینترنت متصل هستند و با استفاده از امکانات ارتباطی و حسگرهای خود به جمع آوری اطلاعات می‌پردازند.

    این اطلاعات بر روی اینترنت و در فضای مجازی به سادگی قابل دسترس است.

    با گسترش اینترنت اشیا و افزایش تعداد وسایل متصل به اینترنت که تقریبا همه چیز را شامل می شود، جهان به شدت دگرگون شده و شاهد ابداع روش‌های جدیدی برای افزایش بهداشت و درمان، کنترل وضعیت سلامت، ارتقای امنیت بزرگراه‌ها، هوشمند سازی منازل و خودروها و محل‌های کار و ... خواهیم بود.

    اما از این طریق جمع آوری جزئی ترین اطلاعات در مورد اشخاص هم ساده تر شده و این اطلاعات به سادگی ممکن است به دست هکرها و کلاهبرداران اینترنتی بیفتد.

    در چنین شرایطی جبران تخریب‌های وارده بسیار دشوار و حتی ناممکن است چون با جان انسان‌ها ارتباط پیدا می‌کند و لذا شرکت‌های فناوری و دیگر کسب و کارها باید چارچوب‌های امنیتی خاصی را از هم‌اکنون تعریف کنند.

    بر اساس بررسی‌های واحد تحقیقات شرکت اچ پی ۷۰ درصد از محصولات سازگار با اینترنت اشیا دارای آسیب پذیری‌‌های امنیتی جدی هستند و اطلاع رسانی و ارائه آموزش‌های عمومی در این زمینه اهمیت فراوانی دارد.

    جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به سرویس‌ها وسیستم‌ها و طراحی یک برنامه عمل جامع برای مقابله با مشکلات احتمالی بخش دیگری از توصیه‌های کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا در این زمینه است.

    مرجع : خبرگزاری فارس