:yohoسلام سلام به همه اونایی که اهل کل کل کردن هستن :yoho شما رو به یه کل کل درست و حسابی دعوت میکنم. امیدوارم که اینجا لحظات خ وبی رو سپری کنید. (((((قانون))))) تهمت زدن به یکدیگر گناه است،پس لطفا به یکدیگر تهمت الکی نزنید میخوایم کل کل سالم کنیم،نه دعوا هر کدوم از شما عزیزان که لایک بیشتری رو دریافت کنید آخر هر هفته به عنوانه بهترین کل کل انتخاب میشه ::e ♠ منـــتظر حضـــور ســـبز شــما هستــ ♠
مورد داشتیم پسره تو صف نونوایی از دختره پرسیده چند نفر جلوی شما هستند؟ دختره گفته: دو تا خواهر بزرگتر از خودم هستند ولی من برای ازدواج مشکلی ندارم، ما اصلا از این رسمها نداریم
سلامتي دختري كه bmw براش بوق زد سرشو انداخت پايين گفت: . . . . . . بابام اينجاست. برو سر كوچه اومدم ...!
میدونید دختراچن تاداداش دارن؟؟؟؟؟! 1- داداش اینترنتی تا هر وقت خواستن ازش اکانت مجانی بگیرن! و بدون وجدان درد اد لیستشو نو پر از این داداشیهای رنگ و وارنگ کنن! 2- داداش خر زور تا در موقع لزوم حال بعضیا رو بگیره 3- داداش خوش تیپ و پولدار تا به دوستاش بگه این بی-اف منه 4- داداش خر خون تا در موقع امتحان براش تقلب بنویسه 5- داداش ماشین دار تا اونو اینور و اونور برسونه 6- داداشی که چشم دیدنشو نداره (همون داداش واقعی خودش) 7- اصلا داداش ندارن
ﭼﻨﺪ روز ﭘﯿﺶ ﺩﺧﺘﺮ همسایه ﺩﺍﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻢ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﻏﻪ ﭼﺮﺑﯽ ﺩﺍﺭﻩ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﺮﻏﺎﯼ ﻣﺎﺩﻩ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯾﻦ !!!!! ﺁﺧﻪ ﻣﮕﻪ ﻣﺮﻍ ﻧﺮ هم ﺩﺍﺭﯾﻢ !