پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد یا الله یه ربع بیست دیقه دیگه شروع میشه.. و فیلم خوبیه.
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد دردسرهای عظیم "جواد عزتی" مخاطب را پای تلویزیون می نشاند [FONT=tahoma !important]پویه حسینی (سی و یک نما )- وقتی قبل از پخش سریال دردسرهای عظیم از شبکه ی سه سیما، آنونس سریال را می دیدم فکر می کردم...آیا تا به حال شده "مهدی هاشمی" در کار بدی ایفای نقش کرده باشد؟ بی درنگ یاد نقش غریبانه ی استاد قریبش در "روزگار قریب" افتادم یا پدر و پسر "خانه ی پدری" یا "ضدگلوله" شدنش و از همه خاص تر، همزمانی شاهی و گدایی در "سلطان و شبان". [FONT=tahoma !important]از روزی که پخش سریال آغاز شده ،شاید خیلی ها منتظر نقش پررنگی از مهدی هاشمی بوده اند اما بازی "جواد عزتی"، بازیگر مطرح شده در نمایش "شایعات" که هم اکنون فیلم "فرشته ها با هم می آیند" نیز با حضور او اکران سینماهاست ، در این سریال چنان چشم گیر بوده که همان خیلی هایی که به اعتبار مهدی هاشمی سریال را دنبال کرده اند حسشان این است که چیزی از دست نداده اند و جلب کارآکتر شیرین او شدند که محکم از پس نقشش برآمده است.متاسفانه تلویزیون این روزهای ما را ،خیلی ها اعتبار نمی نهند که البته مختص فقط بینندگان پر و پا قرص و حرفه ای نیست و خیلی از هنرمندان هم می گویند که تماشای نه تنها سریال ها بلکه برنامه های تلویزیون برایشان لطفی ندارد که این خود جای پیگیری و کارشناسی دارد تا مدیران و برنامه سازان ما بیابند که چرا تلویزیون نگاه مخاطبا نش را از دست داده و چگونه دوباره می تواند مخاطبانش را به دست آورد.اما حال امروز بینندگان سیما کمی بهتر است چون "لطیفِ" سریال "دردسرهای عظیم" شور سریال تماشاکردن را در خیلی ها زنده کرده است. شوری که در زمان پخش چنین سریال هایی در گذشته دور نیز داشته اند و در سالهای اخیر فقط "پایتخت" توانسته چنین باشد .در حالی که سریال های دهه ی هفتاد و هشتاد نظیر"خانه ی سبز"، "روزگار جوانی"، "داستان یک شهر"، "پلیس جوان"، و حتی "نرگس"ی که برخی دست جمعی در پارک ها و خیابان های شهر به تماشایش می نشستند، و یا، "پدر سالار"ی که نه تنها بیننده های دیروزش فراموشش نکرده اند بلکه با بازپخش آن، بیننده های امروزش را هم طرفدار خود کرده است.سریالی که بتواند کشش لازم را برای جذب مخاطب داشته باشد چه ایرانی و چه خارجی در هر زمان می تواند راه گشا باشد.حتی دهه ی شصت هم در بحبوحه ی جنگ ایران و عراق، پخش سریال "سالهای دور از خانه " که زن نقش اصلی اش (اوشین) قهرمانی برای زنان ما شده بود. یا حتی پیش از انقلاب در ایران نیز سریال "مراد برقی" با محوریت زندگی مردی با چند دختر دم بختش چنان محبوب دل های مردم روزگار خود بوده که سر ساعت پخشش به قولی همه با عجله کارهایشان را تعطیل می کردند تا تماشای سریال را از دست ندهند و کمتر کسی در خیابان ها دیده می شده است.در سریال دردسرهای عظیم زوج مهدی هاشمی و جواد عزتی پارتنرهای خوبی هستند. زوج های هنری در کمتر کاری مخاطب ساز نبوده اند کما این که در سریال طنز "پاورچین" زوج هنری "مهران مدیری" و "سید جواد رضویان" چنان ماندگار شد که جایگزینی "سیامک انصاری" در کنار "مهران مدیری" هم حتی بارها و بارها دیگر آن "فرهاد" و داوِنه" ی دوست داشتنی نشدند.از این "بارها و بارها" می توان به تمهیدی دیگر در جذب مخاطب رسید، عدم تکرار و پرهیز از کلیشه شدن که در این سریال هست. شاید عنوان شود پس پرداخت به مقوله ای همیشگی چون "عشق" تکرار محسوب نمی شود که باید بگویم : آیا "میوه ی ممنوعه"، عشق را کلیشه ای طرح کرده بود؟ نه فقط یک عشق، که نمود بیشتری داشت، بلکه چند عشق متفاوت را به گونه ای متفاوت توانست در یک قصه بگذارد به نحوی که تماشای کار از حوصله ی مخاطب خارج نشود. یا زیر تیغ بودن ها را "زیر تیغ" با روایتی متفاوت به چالش کشیده بود، طوری که تا پلان انتهایی سریال نیز کمتر مخاطبی می توانست قطعی بگوید "قصاص یا بخشش؟". و این غیرقابل پیش بینی بودن سکانس به سکانس دلیلی دیگر بر پیگیری های تماشاگر سریال است، به ویژه وقتی سریالی نظیر "دردسرهای عظیم" هر شب پخش شده و به خاطر این که نظر و سلیقه ی مخاطب را در پیشبرد داستان دخیل کند به روز نوشته و تصویربرداری می شود که این هم از تجربه ای است که زوج مهام و محمدی سالها در زمینه سریال سازی به آن اشراف داشته و به همین دلیل موفق بوده اند.در سال های اخیر و با رونق گرفتن سریالهای روتین که در حقیقت به روز شدن تلویزیون ما با روند تولید جهانی سریال سازی است که با حضور سریالهای ماهواره ای و شبانه ، ضرورت آن بیشتر و بیشتر حس شده است نگاه دقیق به ساخت یک سریال پر کشش را امری مهم تر از یک سرگرمی بلکه مقابله با شبکه های برون مرزی فارسی زبان و فاقد ارزش کرده است.دردسرهای عظیم سریال خوش ساختی است که قصه خوب ،کارگردانی خوب و بازی های خوبی دارد اما از آن جا که خیلی از ما قضاوتی زود هنگام داشته و صبوری لازم را در داوری ها نداریم شاید منصفانه باشد تا از معدود نقصان ها نیز چشم پوشی کرده و امیدوار باشیم تا همان گونه که "دردسرهای عظیم" در این رکود با آغازی هوشمندانه پا در راه دشوار جذب مخاطب گذاشته و تا بدین جا هم خوب به مسیر شاخ و برگ داده، این جاده را به سلامت به انتها برساند. [/FONT] [/FONT]
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد مهدی هاشمی در گفتوگو با فارس: «دردسرهای عظیم» تابستانم را بهار کرد/ سابقه دوستیام با نیکنژاد طولانی است «مهدی هاشمی» گفت: علیرغم ضبط مجموعه «دردسرهای عظیم» در فصل تابستان، این سریال تابستان گرم را برای من به بهار تبدیل کرد. «مهدی هاشمی» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون که این روزها سریال «دردسرهای عظیم» با بازی او از شبکه سه سیما پخش میشود در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: سریال «دردسرهای عظیم» سومین کار پس «کارآگاهان» و «طلسمشدگان» است که با مهران مهام و ایرج محمدی همکاری کردهام، البته به نظرم «دردسرهای عظیم» از دو کار قبلی بهتر است. وی درباره تجربه همکاریاش با برزو نیکنژاد کارگردان «دردسرهای عظیم» به عنوان اولین تجربه سریال سازیاش خاطرنشان کرد: من سالهای بسیاری است که برزو را میشناسم، شاید بگویم حدود 15 الی 20 سال پیش اولین همکاریها را با او داشتم و از مهارتش در امر تصویر، اشراف به جزئیات داستان، شخصیتپردازی، تداوم داستان به لحاظ سینمایی همچنین ظرفیت و اخلاق او که مهمترین اصل است، لذت بردم. من کارهای او را دنبال میکردم و نسبت به برزو نیکنژاد شناخت کافی داشتم. این بازیگر پیکسوت ادامه داد: نزدیک به 4 ماه است که در گرمای تابستان با این گروه خوب در حال همکاری هستم و سختیهای بسیاری تحمل کردیم تا کار خوبی از کار در بیاید و مردم از آن لذت ببرند. مجموعه تلویزیونی «دردسرهای عظیم» تابستان گرم را برای من به بهار تبدیل کرد. هاشمی در پایان گفت: ماههای خرداد، تیر، مرداد و شهریور خنکترین و بهاریترین تابستانی بود که تا به حال داشتهام و در یک حیاط بسیار سرسبز در دارآباد مشغول فیلمبرداری هستیم. به گزارش فارس، «دردسرهای عظیم» در حال حاضر روزهای شنبه تا چهارشنبه از شبکه سه سیما پخش میشود و موفقیت بسیاری در جذب مخاطب داشته است. این سریال با بازی «جواد عزتی» ماجرای جوان نعشکشی را روایت میکند که هربار با مشکلی جدید در زندگی خود مواجه میشود. در این سریال که به تهیه کنندگی مهران مهام و ایرج محمدی ساخته شده، مهدی هاشمی، جواد عزتی، مهران رجبی، امیر غفارمنش، الناز حبیبی، شهین تسلیمی و ... ایفای نقش کردهاند.
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد آذین: سریال«دردسرهای عظیم» میان طنز و جدی در نوسان است _ سینماپرس: جبار آذین منتقد و مدرس سینما در نقدی شفاهی سریال «دردسرهای عظیم» ساخته برزونیک نژاد را یک مجموعه متوسط سرگرم کننده دانست که میان طنز و جدی در نوسان است. وی در گفتگو با خبرنگار سینماپرس در مورد این سریال اظهار داشت: «دردسرهای عظیم» مجموعه ای متوسط و سرگرم کننده است که نویسندگان قلم آشنای آن علیرضا کاظمی پور و سعید جلالی با نگاهی طنز آلود به مسائل اجتماعی و خانوادگی برای کارگردانی سعید آقاخانی نوشته اند ولی از آنجایی که سعید آقاخانی به کارگردانی «دردسرهای عظیم» نرسید، قرعه ساخت آن به نام برزو نیک نژاد افتاد تا دستنوشته همکارانش را در مقام کارگردان تبدیل به سریال کند. وی در ادامه افزود: برزو نیک نژاد پیشینه نگارش فیلمنامه های سریال های «دودکش» و «روزهای بد به در» را در کارنامه هنری خود دارد و ساخت نخستین فیلم سینمایی اش «ناخواسته» را نیز تجربه کرده است. او برای ساخت اولین مجموعه تلویزیونی خود با متنی مواجه شد که شخصیت ها وحوادث آن مطابق سلیقه و سواد سعید آقاخانی در قالب های طنز و غیر جدی ارائه شده بودند در صورتی که در دیدگاه برزو نیک نژاد نگرش جدی به مسائل امروز انسانی و اجتماعی سلطه دارد از همین رو او کوشید تا جایی که فیلمنامه اجازه می دهد در پرنگ کردن مضامین اجتماعی «دردسرهای عظیم» بیافزاید و حاصل کار او و فیلمنامه نویسان سریالی شده است که در میان طنز و جدی نوسان دارد و در برخی مواقع به خاطر بازی های جواد عزتی و امیر غفارمنش و شوخی های تکراری آن ها این مجموعه به سمت طنازی آن هم از نوع سطحی گرایش یافته است. این منتقد و روزنامه نگار یادآور شد: سریال «دردسرهای عظیم» با آنکه به معضلات بیکاری ، فقر و گرفتاری های نسل جوان و روابط پولسالارانه و غیر اخلاقی در امور اجتماعی اشاره دارد ولی به دلایلی از جمله شخصیت ها و ماجراهای تکرار شده در دهها فیلم ، مجموعه ، شوخی ها و مزه پرانی ها کلیشه ای و نداشتن حرف های تازه برای مخاطب چیز جدیدی به تماشاگر ارائه نمی کند و قدرت قلم نویسندگان تلاش برزو نیک نژاد و بازی های به نسبت خوب مهدی هاشمی و جواد عزتی هم نتوانسته در «دردسرهای عظیم» به یک مجموعه مطرح و خوب اجتماعی مبدل کند. آذین تصریح کرد: باید به یاد داشت که پرده برداری از روابط غلط اداری و تذکر وجود زد و بندهای غیر اخلاقی جاری در بخش های مختلف اجتماع، با آنکه برای همه آشنا است ولی تا عینک فرافکنی بر چشم های مسئولین است، آن ها به چشم دل نمی نشینند. این مدرس سینما تصریح کرد: سریال «دردسرهای عظیم» با آنکه تجربه خوبی برای برزو نیک نژاد در عرصه مجموعه سازی ،هشدارهای اجتماعی جدی نویسندگان و کوشش های جهت دار تهیه کنندگان آن است اما فراتر از یک کمدی اجتماعی معمولی نیست و انتقادهای اجتماعی آن در منگنه شوخی ، هزل و هجو گیر افتاده است. جبار آذین در پایان این گفتگو خاطرنشان کرد: «دردسرهای عظیم» به اندازه موضوع های قابل پرداخت اجتماعی اش قد نکشیده و در حد کوتوله سردرگم متوقف مانده است. از همین رو به جای ایستادن در سکوی امتیاز در برانکارد غریق نجات سیما جای گرفته است!
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد بعد از ایفای نقش در مجموعه قهوه تلخ و ظاهر شدن در هیات پیرمردی عجیب و غریب و البته شیرین این روزها دوباره پرکار شده و در سینما و تلویزیون در نقشهای قابل اعتنایی دیده میشود. منظورمان جواد عزتی است که این شبها در سریال «درد سرهای عظیم» در نقش یک جوان جویای نام به نام لطیف ظاهر شده و انصافا هم خوب بازی کرده است. در واقع او همان قدر که نقش پیرمرد فرتوت قهوه تلخ را باورپذیر و البته خندهدار بازی کرده در ایفای نقش جوانی که به هر دری میزند تا خودش و تواناییهایش را ثابت کند ـ ومعلوم نیست چرا همیشه بد میآورد وکارش به سامان نمیرسد ـ نیز موفق عمل کرده است. نوع بازی او یادآور بازیهای پرمایهای است که پیشتر از سوی بازیگرانی چون رضا عطاران یا حامد بهداد در فیلمها و سریالهای مختلف دیدهایم. شکل ظاهری، نوع ادای دیالوگها، ریاکشنها وبازی در سکوت او همه بهگونهای است که مخاطب باور میکند با جوانی روبهروست که واقعا از همه جا مانده است و دارد تلاش میکند تا از این وضع خلاص شود. دردسرهای عظیم از جمله آثار دیدنی این شبهای تلویزیون است که علاوه بر بازی خوب جواد عزتی، شاهد بازیهای خوبی از مهران رجبی، شهین تسلیمی، مریم سعادت، پرستو گلستانی و البته مهدی هاشمی هستیم.
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، برزو نیکنژاد، کارگردان مجموعه تلویزیونی "دردسرهای عظیم" که هر شب ساعت 21 از شبکه سه سیما روی آنتن میرود، با اشاره به اهمیت بیشتر سریالسازی نسبت به فیلمسازی به دلیل ارتباط با مخاطبانی بیشتر گفت: خوشحالم از این که مردم ما را میبینند. "دردسرهای عظیم" یک ملودرام خانوادگی اجتماعی است. تماشاگر ایرانی بسیار باهوش و فهیم است و وقتی با 75 میلیون مخاطب سر و کار داری دیگر نمیتوانی حتی یک پلان را هم شوخی بگیری. مخاطبی که باهوش است، تداوم حس بازیگر را میفهمد و میداند که بازی او با کارهای دیگرش تفاوت دارد یا نه؛ زیرا او همیشه به خاطر سرگرمی یک سریال را دنبال نمیکند. وی درباره روند فیلمنامهنویسی همزمان با تصویربرداری، بیان کرد: اگرچه نوشتن فیلمنامه همزمان با تولید در حال حاضر یک رویه شده است، اما هر چیزی به یک زیرساخت و بسترسازی نیاز دارد. حتی همین خبر که بلافاصله بعد از رویداد بازتاب پیدا میکند، برای اعلام آن گروه تحقیقی تصمیمگیری کردهاند، گزارشگرانی باتجربه آن را روایت میکنند و از افرادی در پردازش خبر استفاده میشود که کارشان را بلد هستند. بنابراین نمیتوانیم به مسائل ساده نگاه کنیم. نویسنده سریال "روزهای بد در" با تاکید بر این که بازی بازیگران در این سریال یکدست و متفاوت از سایر کارهایشان است، ادامه داد: سعی کرده ایم بازی بازیگران در این سریال یکدستی خاصی داشته باشد. بازی آقای هاشمی که جای خود دارد. ایشان بازیگری حرفهای با پیشینهای که برای همه خاطره انگیز است، هستند. وی در ادامه طنازی را یکی از ویژگیهای ایرانیان دانست و افزود: به نظر من جنس شوخی های "دردسرهای عظیم" مانند طنز قصههایی است که بسیاری از ما داریم. ادبیات طنز ما سرشار از کنایه ها، ابهامات و تکیه کلام هاست. برای مثال اتوبوسی را تصور کنید که پیرمردی در آن نشسته و خسته به نظر میرسد. ناگهان کیسههای خرید او پاره می شود و همه ناراحت هستند اما او خود شوخی میکند و می خندد و دیگران را هم به خنده وا می دارد. ممکن است شب هنگام یکی از مسافرانی که این صحنه را دیده اتفاق را مرور و به این فکر کند کجای این اتفاق طنز را در خود مستتر داشت. در حالی که اتفاق کاملا ناراحتکننده بوده است اما بیان شیرین پیرمرد موقعیتی طنز خلق کرده است. در سریال "دردسرهای عظیم" هم مشابه این موقعیتها ایجاد میشود و در حالی که یک موقعیت ممکن است حتی تلخ هم باشد، روایتی طنز بیننده را به خنده دعوت می کند و برای ما همین بس است که در میان شلوغی های هر روزه ساعتی را که بیننده خسته است خنده ای به لبانش بنشانیم. مجموعه تلویزیونی "دردسرهای عظیم" به تهیهکنندگی ایرج محمدی و مهران مهام شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 21 و خلاصه آن جمعه ها ساعت 22:30 پخش می شود.
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد _ سینماپرس: برزونیک نژاد کارگردان «سریال دردسرهای عظیم» گفت: قرار بود فیلمبرداری« این مجموعه ۱۵ شهریور به پایان برسد اما به دلیل وسواسهایی که همیشه در قسمت های آخر وجود دارد تصویربرداری همچنان ادامه خواهد داشت تا در انتهای فیلم مردم به یک نتیجه مناسب دست پیدا کنند. این کارگردان تلویزیون در گفتگو با سینماپرس گفت: در حال حاظر منتظر فیلمنامه قسمت آخر هستیم و از مردم به خاطر استقبال از سریال « دردسرهای عظیم» تشکر میکنم. نیک نژاد در ادامه افزود: امروز و فردا در لوکیشن مرکز توانبخشی «عمل» در زعفرانیه هستیم که مهدی هاشی ، جواد عزتی و مهدی رجبی در این لوکیشن جلوی دوربین می روند. وی ادامه داد:در تلاش هستیم که قسمتهای آینده را با کیفیت بهتری تولید کنیم تا خواسته قلبی خودمان را که رضایت کامل مردم از این سریال است را احساس کنیم. نیک نژاد در پایان خاطر نشان کرد: شنبه در لوکیشن اصلی خواهیم بود تا انشالله مراحل پایانی تصویربرداری به پایان برسد. شایان ذکر است مهدی هاشمی، جواد عزتی، مهران رجبی، امیر غفارمنش، اشکان اشتیاق، بهشاد شریفیان، محمد مهدی مطلبی، پرستو گلستانی، مریم سعادت، الناز حبیبی، زهره فکور صبور، شهین تسلیمی، صفا آقاجانی از جمله بازیگران این سریال هستند. لازم به ذکر است: سریال "دردسرهای عظیم" به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما در ۲۶ قسمت ۴۰ دقیقه ای روزهای پایانی تولید خود را سپری می کند و از شنبه ۲۵ مرداد ساعت ۲۱:۰۰ روی انتن شبکه سه رفته است؛ضمن اینکه این سریال از این پس جمعه شب ها نیز پخش میشود.
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد الناز حبیبی، بازیگر سریال «دردسرهای عظیم» می گوید: خیلی خوشحال هستم از این که نقش بهار نسبت به دیگر نقش هایی که تاکنون بازی کرده ام بیشتر به چشم آمده است. نسیم روز: می گوید از دوران کودکی، زمانی که فقط ۹ سال سن داشت، فعالیت در حرفه بازیگری را با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد. البته « الناز حبیبی» با بازی در سریال« روزگار قریب» به طور حرفه ای بازی در قاب شیشه ای را تجربه کرد. او اندک اندک با تلاش و همکاری با کارگردان های مطرح به جایگاه خوبی در این حرفه رسید. حبیبی ماه مبارک رمضان سال گذشته با نقش عالیه در سریال «دودکش» مهمان قاب شیشه ای بود و اکنون سریال «دردسرهای عظیم» با بازی اش در نقش بهار در حال پخش از شبکه سوم سیماست. در نخستین روزهای ماه جاری که مشغول بازی در قسمت های پایانی این سریال بود، فرصتی دست داد تا درباره بازی اش گفت و گویی انجام دهیم که می خوانید. چطور شد که بازی در سریال«دردسرهای عظیم» را پذیرفتید؟ برای بازی در این سریال دعوت شدم. بهار نقش خوبی بود و از این که برای ایفای نقش در این سریال دعوت شده، خوشحال بودم و با کمال میل پذیرفتم. البته فیلم نامه و بازیگرانی که برای نقش ها انتخاب شده بودند همگی خوب بودند. کار کردن با این بازیگران حرفه ای راحت است و تا کنون با آن ها کار نکرده بودم. علاوه بر آن «برزو نیک نژاد» را قبول دارم چون کارگردان خوبی است. شخصیت بهار را با چه ویژگی هایی انتخاب کردید؟ وقتی فیلم نامه را مطالعه می کردم داستان زندگی بهار خیلی زیبا و جذاب بود. صبوری و مسئولیت پذیری بهار را دوست داشتم. شخصیت بهار «دردسرهای عظیم» با عالیه «دودکش» خیلی فرق دارد. من بعد از بازی در سریال «دودکش» پیشنهاد نقش های بسیاری مشابه عالیه را داشتم اما هیچ وقت دوست ندارم خودم را تکرار کنم بنابراین ترجیح دادم نپذیرم بلکه بازی در اثری با گروه و فیلم نامه خوب را قبول کنم که پیشنهاد بازی در سریال «دردسرهای عظیم» به من داده شد و با کمال میل پذیرفتم. اشاره به درک و تحلیل این شخصیت از سوی خود کردید. با توجه به این که بازی در آثار کمدی دشواری خودش را دارد، برای رسیدن به این شیوه اجرایی از نقش بهار چه کردید؟ لازمه کار حرفه بازیگری این است که بتوانی هر نقشی را در هر قالبی بپذیری و آن را اجرا کنی. وقتی فیلم نامه را مطالعه کردم، به شخصیت پردازی و لحن بیان شخصیت بهار فکر و آن را اجرا کردم. پس با توجه به صحبت های تان، آیا اعتقاد دارید که بازیگر باید تکنیک های بازیگری را بشناسد و از آن ها برای ارائه نقش های متفاوت بهره بگیرد؟ بخشی از آن به خلاقیت و استعداد افرادی بر می گردد که می آیند و بازیگر می شوند. اما عده ای هم با داشتن علم بازیگری و تحصیلات وارد این حرفه می شوند. معتقدم بازیگر باید درباره آناتومی سینما و علم پشت دوربین اطلاعات داشته باشد چون در روند بازیگری او تاثیرگذار است. من از سن ۹ سالگی وارد این حرفه شدم اما پس از ورود به دانشگاه خیلی از تکنیک های این حرفه را یاد گرفتم که باعث شد دیدگاهم نسبت به حرفه بازیگری تغییر کند. در گذشته و پیش از تحصیل استعداد و خلاقیت در وجودم بود اما یک سری موارد مانند تحصیل در این حرفه موثر است. پس در زمینه بازیگری تحصیل هم اهمیت دارد؟ بله- البته نه تنها در بازیگری بلکه در هر حرفه دیگری تحصیل مهم است. یعنی در هر کاری باید علم آن حرفه را آموخته باشی. برخی از بازیگران برای رسیدن به شهرت وارد این حرفه شده اند. شما چطور؟ هنگام ورود به این حرفه به دلیل سن کم به شهرت و علاقه ام فکر نمی کردم. فرار از مدرسه و بازیگری برایم جالب بود و دوست داشتم. البته آن موقع می گفتند استعداد داری و من از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وارد این حرفه شدم البته علاقه ام از دوران کودکی شکل گرفت و من هم به آن بال و پر دادم وتا به این جا هم که رسیده ام خدا را شکر می کنم. من علاقه ندارم در حرفه ام تند تند راه بروم و علاقه دارم آهسته و درست به کارم بپردازم. بر گردیم به بهار سریال «دردسرهای عظیم»، آیا این شخصیت را که دارای ابعاد مختلفی در تقابل با مادر، لطیف و دیگر بازیگران است به خوبی شناختید؟ شخصیت را به خوبی نشناختم چون این شخصیتی که می بینید شرایط زندگی آدم هاست که ما آن ها را بازی می کنیم. وقتی شرایط آن ها را به خوبی درک کنی می توانی با شخصیتی که دوست داری آن را چه تلخ و چه شیرین بازی کنی. هر کارگردانی در کار ایده و سلیقه خود را دارد. برزو نیک نژاد تا چه میزان این موقعیت را برای تان فراهم می کند تا ایده های تان را برای نقش بهار اجرا کنید؟ خدا را شکر او در بازی دست ما را باز می گذارد و سعی نمی کند جلوی خلاقیت بازیگر را بگیرد و پیشنهادهای بازیگران را می پذیرد اما کارگردان سخت گیری است و اگر من از ابتدای کار تا کنون پیشنهاد های بسیاری داده ام تعداد کمی از آن ها را پذیرفته است. او کارگردان سخت گیری است و معتقدم دلیل موفقیتش ساده نگرفتن کار است؛ یعنی دوست دارد کار را به گونه ای خاص انجام دهد. نیک نژاد کارگردانی بسیار باهوش، خلاق و یک مدیر خوب برای گروهش است که خیلی عالی است. سریال «دردسرهای عظیم» چه میزان مخاطب را درگیر کرده است؟ خیلی خوشحالم که بینندگان به هر مکانی می روند منتظر پخش این سریال هستند. اظهارنظرهایی که مردم می کنند هم خیلی خوب است. ما هم خستگی از تن مان در می آید و با انرژی سر کار می رویم. وقتی سر صحنه جمع می شویم و عوامل درباره بازتاب ها و اتفاق های رخ داده صحبت می کنند خیلی خوشحال می شوم که کاری انجام داده ام که خیلی موفق است. فکر می کنید تا چه حد از واقعیت های اجتماع در بازی خود استفاده می کنید؟ هیچ زمان نقشی به من پیشنهاد داده نشده که در شرایط خودم باشد بنابراین جای دیگران بودن اندکی سخت است و من همیشه برای هر دیالوگ و هر سکانس زحمت کشیده ام و برای هر اثر تمرکز و مشورت کرده ام تا نقش خوبی ارائه دهم و امیدوارم این اتفاق افتاده باشد. جذاب ترین بازی تان مقابل «جواد عزتی» بازیگر نقش لطیف است. تقابل تان با او در سریال چگونه شکل گرفت؟ ما قبل از فیلم برداری به اتفاق کارگردان تمرین داریم و دیالوگ ها را می خوانیم و درباره نقش خود پیشنهاد های مان را ارائه می دهیم تا بهترین اتفاق را طبق نظر کارگردان جلوی دوربین اجرا کنیم. البته خیلی از بده بستان ها و جذابیت ها در حین فیلم برداری اتفاق می افتد. یعنی یک سری ایده ها جلوی دوربین به ذهن مان می آید و آن ها را انجام می دهیم. در ابتدای گفت و گو اشاره کردید که سریال در حین پخش در حال فیلم برداری است. می خواستم بدانم آیا تاثیری در روند کار و تغییراتی در فیلم نامه دارد؟ برخی از دیالوگ ها از سوی کارگردان تغییر پیدا می کند. «دردسرهای عظیم» چه جایگاهی در کارنامه تان دارد؟ ابتدا باید بگویم که امیدوارم این سریال مورد پسند مردم واقع شود. همچنین ممنونم که برای این سریال از من دعوت کردند و باعث افتخارم است. هیچ زمان دوست ندارم خودم را تکرار کنم و چون نقش بهار نسبت به دیگر نقش هایی که تاکنون بازی کرده ام بیشتر به چشم آمده است، خیلی خوشحال هستم.
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد اینم یه عکس خاص از پشت صحنه که عوامل در حال دیدن دستپخت خودشون از تلوزیون هستند البته اقای کارگردان ترجیح داده به لنز دوربین نگاه کنه تا به صفحه ی تلوزیون(اقای لباس سیاهی که داخل چهارچوب در ایستاده)
پاسخ : معرفی و نقد سریال دردسر های عظیم | برزو نیک نژاد پشت صحنه سریال دردسرهای عظیم سریال دردسرهای عظیم به تهیهکنندگی ایرج محمدی و مهران مهام و کارگردانی برزو نیکنژاد هر شب از شبکه سوم سیما در حال پخش است.