سلام دوستان چند وقت پیشا که موسیقی گوش میدادم یه حدیث زیبا دیدم بد جور منو تو فکر برد و پیگیرش که شدم به جاهای جالبی رسیدم داشتم تو انجمن چرخی میزدم برخورد کردم به قسمت موسیقی گفتم اینجا قرار بدم شاید کسی دید و تونست نکته ی مثبتی ازش برداشت کنه قال رسول الله – صلی الله علیه و آله – : اَنَّ اللهَ بَعثََنی رحمةً للعالَمین و لِاَمحقَ المعازفَ و المزامیرَ و امورَ الجاهلیة. رسول خدا – صلی الله علیه و آله – فرمود: خداوند مرا مبعوث کرد تا رحمتی برای جهانیان باشم و ساز و نی ها و امور جاهلیت را نابود سازم. «بحار الانوار، ج ۷۹، ص ۲۵۰» راجب این حدیث کمی تحقیق کردم و به حدیث های دیگر مثل قال رسول الله – صلی الله علیه و آله – : یُحشَر صاحبُ الغناء مِن قبره اَعمی و اَخرس و اَبکم. رسول خدا – صلی الله علیه و آله – فرمود: دارنده (آلات) غناء و آوازه خوانی محشور می شود در حالی که کور و کر و لال است. «مستدرک الوسائل، ج ۱۳، ص ۲۱۹» خب با دیدن احادیث متفاوت کمی از گوش دادن به موسیقی کم کردم تا اینکه کلا جمع شد از تو زندگیم و دیدم آرامش عجیبی گرفته و به قول ضرب المثل معروف که میگه با هر سازی که میزنن میرقصه دیگه از اونجا به بعد آهنگ غمگینی نبود که بخواد منو غمگین کنه تو این شرایط بدی که در جامعه حاکمه و شادی مجازی برام درست بشه روحم جلا گرفت و بعد از اون برکت رو دیدم در زندگیم حیفم اومد که به شما ها نگم امیدوارمکه برداشت مثبت و خوبی بشه از این پُست و جبهه گیری ها همراه باتامل باشه و فکر کردن به خود مخلص همه دوستداران اهل بیت علیهم السلام مخصوصا شما دوستان عزیز هستم یا علی
پاسخ : حدیثی از امام معصوم راجب موسیقی خیلی جالب بود حسین جان داستان ترک کردن من هم شبیه به تو بود بر میگرده به حدود 10 سال پیش که بعد از یه تحقیق مفصل دینی و البته علمی و مهمتر از همه تجربی ، در مورد موسیقی و آثارش تصمیم گرفتم بذارمش کنار و بعد از مدتی فهمیدم آرامش حقیقی یعنی چی .