دل بخواه مرا بی خیال شوید جناب محمد بسیار گرامی و محترم یه دونه از همان حدیثها و روایتها را هم نه برای دیگر آقایان ( خدا را شکر همه پسر امام هستند ) برای بنده نقل قول کنید تا کمی عبرت بگیرم از این حیز ( هیز - هر کدام که صحیح است ) چشمی و چشم چرانی ناموس مردم . و شاید خدایی ناخواسته منم آدم شدم کمی هر چند که اگر آدم ، آدم بود ، سیب بیخودی نمیخورد تا از خود بیخود شود و غضب خدا را بر انگیزد .
یه مطلب دیگه هم هست که نمیدونم بگم یا نه ?گفتنش درسته یا نه ? این مطلب رو چند سال پیش تو یه کتاب یا مجله روانشناسی خوندم ، حرف مسلمونها هم نبود ، در مورد تفاوت مرد و زن در ساختار بود که : زن بیشتر از طریق حس لامسه تحریک جنسی میشود بر عکس اون مرد که از طریق حس تخیل خودش یعنی زن بیشتر موقعی تحریک جنسی میشود که مورد لمس قرار بگیره.ولی برای مرد کافیست که فقط در تصور خودش چیزی رو متصور شود و تحربک شود به همین خاطر بر پوشش زن تاکید بیشتری هست .
زن بیشتر از طریق حس لامسه تحریک جنسی میشود بر عکس زن که از طریق حس تخیل خودش لطفا ویرایش و تصحیح بفرمائید کلمه ای را که با رنگ قرمز مشخص شده . ممنون . زن > مرد
دوستان من معذرت میخوام، این یه پست قدیمی بود که داشت خاک میخورد، آودمش بالا ، اما فکنم باعث دردسر شدم ، از همگی باز هم عذر میخوام
شما سرور و تاج سر ما هستید جناب محمد خوش رو و خوش کلام و خوش اخلاق و ممنونم که با صبر و حوصله و بردباری این بنده حقیر را تحمل فرمودید .