یه شعری هم یادم اومد از شکلات که همینجا براتون مینویسم تو خودت قند و نباتی ، شکلاتی شکلاتی، عسلی یا که شیرینی، که به دل اینجور میشینی
با سلام و عرض ارادت و احترام و ادب محضر جناب محمد محترم و گرامی و بسیار دوست داشتنی یک سوال جناب محمد عزیز : آیا این اولیا ، هیچ حدیثی در مورد درویش کردن چشمهای آقایان و کنترل نفس خویش ندارند ؟ یعنی تا آخر تاریخ ، چون آقایان شعور جمع و جور کردن خود را ندارند باید خانمها دُلمه پیچ شوند ؟ مگر طرف مقابل زنها نیز آقایان نیستند ؟ مگر خانمها غرایز جنسی ندارند ؟ مگر خانمها در انتخاب آقایان ، یکی از معیارهایشان تناسب اندام و خوش قیافه بودن آقایان نیست ؟ چرا توی تلویزیونی که حداقل چهل میلیون بیننده خانم دارد فلان آقا با یک شورت و رکابی میتواند ظاهر شود فقط برای برداشتن وزنه ای یا انداختن توپی در توری چطور اون موقع غرایز جنسی خانمها فوران نمیکند میدانید چرا ؟ چون خانمها خیلی خیلی خیلی بهتر و بیشتر از آقایان میتوانند خودشان را کنترل کنند . آیا جور زحمت ضعف آقایان را از اول تاریخ تا آخر تاریخ باید خانمها به دوش بکشند . چرا تا حرفی منطقی گفته میشود فورا حدیث و آیه نازل میکنید ؟ آن هم حدیث و آیه یک طرفه . چرا یک بار یک آقا از خود نمی پرسد که چرا اینقدر ضعیف و .... هستم که با دیدن مثلا یک مانتوی تنگ ، مثل یک گوسفند چهار دست و پا میشوم در خیابان یا کوچه . نه جناب محمد عزیز این ضعف جنس مذکر است که با دیدن هر شکلاتی دهانش آب می افتد چه اون شکلات را کاغذ پیچش کرده باشی چه نه . اسم شکلات که می آید از خود بیخود میشویم . این دیگه نه آیه می خواهد و نه حدیث و روایت .
من به نمایندگی از خانمها اینجا جواب میدم، بله ما هم به اندام آقایون توجه میکنیم، اما اینا که وزنه بلند میکنن، اینقدر چربی و دنبه دارن که آدم ترجیح میده فقط چشمش به وزنه باشه تا اندام اونهاا ایییییییییی ، مخصوصا وزن 100 کیلو به بالاشون
نمیشد حالا ضایعم نکنی و کمی دندان روی جگر بگذاری نمیشد شما به جای شتر وزن از مگس وزنها مثال میزدید ؟ چرا اینقدر دوست داری من در چشم عموم خار و خفیف بشم آخه بچه ؟
اولا چرا تا دلت بخواد حدیث و روایت برای چشم و دل مرد هست و از طرفی بقول شهید مطهری پوشش برای مرد هم هست ، مرد هم حرامه بدنش در معرض دید نامحرم قرار بگیره اما زن حساسیتش بیشتره والا در پوشش و حجاب و محرم و نامحرم فرقی ندارن . شاید حساسیتش بخواطر ظ افتش باشه ببخشید امشب نتم خیلی خرابه زیاد نمیتونم مایه بزارم ولی تا جایی که بتونم جواب خواهم داد.
@m.niazar سلام استاد من فداتون بشم آقا حرفه شما کاملا صحیحِ و من منکره این موضوع نیستم . فقط این مثالی که نماینده به اصطلاح محترممون زده بود برام جالب بود ایشون از دیدگاه خودشون حرف رو زدن بدونِ فکر کردن به هیچ جنبه ای از حرف به عنوان مثال میشه گفت : اگه ۲تا شکلات داشته باشیم که یکیش پوست کندس و خاکی ولی مشکلِ دیگه ای نداره و یه شکلاتِ با پوست ، اما معلوم نیست داخلش سالمِ یا نه اینجا داستان چجوری میشه ؟ از زوایای مختلف میشه به این مثال نگاه کرد من دیدگاهم اونجوری بود بازم ازتون معذرت میخوام چون شما خودتون تو هر زمینهای صاحب نظری قوی هستی